Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 01 15, 13:59)
va mistine guse 178 cm ugio esu. man ciut zemiau keliu.

vartotojo įkelta nuotrauka

gražūs batai, kaip tik tokiam orui bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 15, 15:48)
gražūs batai, kaip tik tokiam orui  bigsmile.gif

biggrin.gif  biggrin.gif

Namuose - paradoksaliai, kuo lauke šalčiau, tuo namie karščiau. Saulė žibina, kad tenka plikai išsirengt vacation1.gif
Atsakyti
UNIQLO truksta keliu $ iki free ship

Vyriska ilga pukine

Vyriska ilga pukine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 sausio 2021 - 15:05
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 15, 14:40)
Į striukiu tema, tik vyrams 🤭 maniškis myli columbia, tiksliau iš visų matuotų Lt, geriausia "sėdi" būtent columbia. Ieškom dabar šiltos, prie - 10-15 C, ar ši tokia ir būtų? Pagal ką suprasti, kad striuke tikrai žiemai ir tikrai šilta?
https://www.columbia...k...=225&pos=10

Per BF uzsakiau, jau atsiėmus senokai, vyras vaikšto. Labai džiaugiasi, šilta, neperpučiama ir neperšlampama.
https://www.columbia...i...r=511&pos=2
Atsakyti
Turime laisva
vartotojo įkelta nuotrauka

Moteriskas navy kasmyras keli dydziai

Raudonas moteriskas paltas uz aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 sausio 2021 - 15:20
QUOTE(REGIS @ 2021 01 15, 15:47)
Tai man su 164 cm iki kauliuku būtu

o tai man su 160 biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti

O as turiu Uniqlo ziemine pukine striuke ir atrodo gerai ir kaina draugiska, yra trumpesnis, ilgesnis variantas. Sudetis  90% Down, 10% Feathers/. 

Gal visos tos Gooses ir visam gyvenimui bet kada paskutini karta pas mus buvo tokie salciai? Gal pries 3-4 metus ir tai tas 3-4 dienas niekur nosies is namu nekisu, tik suni trumpam pavedziot o tam reikalui pasisloksiuoju. Turiu termuskiu, fleece visokiu. Ryte rode minus 20 jutimine tai sakyciau net per silta buvo pasisloksniavus. Nera man butinybes prie minus 30 laiko leist lauke kai net suni turiu aprengti ir jau po 5 minuciu kojas kilnoja nes pedutes gelia  :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 sausio 2021 - 15:30

UNIQLO truksta keliu $ iki free ship

Vyriska ilga pukine

Vyriska ilga pukine

va sitas ir turiu tik moteriska varianta.

Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.abercrombie.com
www.allheart.com
www.monoweardesign.com
www.swarovski.com - 15%
www.dkny.com - 30%
www.ralphlauren.com
www.shop.samsonite.com
www.finishline.com
www.loft.com - 60%
www.anntaylor.com - 70%
www.fitflop.com - 30%
www.landsend.com - 60%
www.victoriassecret.com - 25%
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.jcrewfactoy.com - 60%
www.swarovski.com - 15%
www.calvinklein.us
www.hautelook.com
www.walmart.com
www.target.com
www.belk.com
www.hm.com - 20%
www.sierra.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.gndl.com
www.bathandbodyworks.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.tanforless.com
www.peterthomasroth.com
www.fragrancex.com
www.tanforless.com
www.puritan.com - 20%
www.walgreens.com - 20%
www.swansonvitamins.com
www.vitacost.com
www.iherb.com

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 15, 12:59)
absurdas. mano puske gyvena marselyje, nei jie ten puosiasi, nei jie ten ruosiasi. ji ten gyvena gerus 30 metu. siaip, tvarkingi ir tiek. vyras, beje, kilmingos seimos atstovas. visur minimalizmas, be pribambasu ir tikrai nesvaigsta kaip cia rasoma.

va mistine guse 178 cm ugio esu. man ciut zemiau keliu.

na įsiskaitykit, ką rašau, o po to rašykit-absurdas smile.gif Kalba eina ne apie kiekvieną prancūzaitę smile.gif Kitas sakinys, ką jūs ir pati rašote, taigi matyt, kažkiek yra ir tiesos. Cituoju "Prancūziško stiliaus pagrindas- minimalizmas, diskretiškumas, elegancija, ... derinių paprastumas, kukli prabanga, kurios vertę pastebi tik žinovai. Jo paslaptis- kokybiškos medžiagos ir geras kirpimas".
O šiaip tai nereikia juk viską imti už gryną pinigą, bet kaip ir kiekviename stereotipe, kažkiek yra tiesos. Beje, tai yra knyga, apie moters mylinčios Prancūziją bei aprašančią jos idealizuotą pusę. Skaitant knygą tikrai norisi prisiliesti , pabuvoti, pajausti tą gražiąją Prancūziją, o ypač dabar, kai visi uždaryti, tai bent jau skaitydama knygą "pakeliauji". wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 15 sausio 2021 - 15:39
QUOTE(Kirisama @ 2021 01 15, 14:40)
Į striukiu tema, tik vyrams 🤭 maniškis myli columbia, tiksliau iš visų matuotų Lt, geriausia "sėdi" būtent columbia. Ieškom dabar šiltos, prie - 10-15 C, ar ši tokia ir būtų? Pagal ką suprasti, kad striuke tikrai žiemai ir tikrai šilta?
https://www.columbia...k...=225&pos=10

Tas "Omni-Heat™ thermal reflective" blizgantis audinys traška. Ir nieko jis nešildo, mano vyras šalo su tokia sudėtim, nes pati striukė buvo labai plonytė, o visą šilumą turėjo kurti tik tas pačio savo šilumos atspindėjimas.
Atsakyti

Sveiki, is kokio puslapio perkat canada goose paltukus ir kokiu metu laiku geriausia pirkti, gal buna bent 10 proc. nuolaida? 

Radau gilt, bet dydis tik L Canada Goode Aldridge Down Parka / Gilt gal turit si modeli su EU S manu M reiketu, O gal tiktu ir L :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *FemmeFatale*: 15 sausio 2021 - 15:57