Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(evvva @ 2021 01 15, 11:49)
Dabar vaiksto su sia MK , labai grazi solidi .sake silta...kol kas siltesnes neprase istraukt. Viduje kaip teflono isiuvas yra, kaip kad Columbijos striuke dabar deda. Va si .
https://www.macys.co...lQ4L6OUUUiOZkoY

Maniškis irgi tokia turi ir kaip tik buvom savaitgali pasivaiksciot, buvo ja apsivilkęs, tai sakė , kad nešalta, bet ir nėra, kad būtų per karšta, tai prie -10 jau turbūt būtų šaltoka. Na jis dar labai lieknas vyras, neturi lašinukų, kurie šildytų, gal ir dar tai turi įtakos, kaip kas jautrus šalčiui, čia bendrai kalbu.
O šiaip tai nuostabus grožis lauke: saulė šviečia, sniegas ir beužšalantis vanduo blizga saulėje- pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 15, 12:46)

Norėčiau ir aš jos, tik mystika nuobodi, Aldridge man labai graži  wub.gif

Pernai pirkau Aldridge raudoną, tai nerealaus patogumo, šilta, stilinga ir ilgis geras wub.gif o Mystique jau ūgio reikia, manau žmogus turėtų būti bent 170cm ūgio..
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 15, 12:59)
Pernai pirkau Aldridge raudoną, tai nerealaus patogumo, šilta, stilinga ir ilgis geras  wub.gif  o Mystique jau ūgio reikia, manau žmogus turėtų būti bent 170cm ūgio..

nieko panasaus. normalaus ji ilgio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 15, 13:59)
Pernai pirkau Aldridge raudoną, tai nerealaus patogumo, šilta, stilinga ir ilgis geras  wub.gif  o Mystique jau ūgio reikia, manau žmogus turėtų būti bent 170cm ūgio..

https://www.canadago...fusion-fit.html
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti silta rekomenduotumete vyrui striuke, kad dengtu uzpakali. TH pukine jau susidevejo..
Atsakyti
Goose goose ga-ga-ga.., kalbat kalbat, galeciau, negaleciau, noreciau..., as tai jei nusipirkciau, man butu gaila lupt lauk ta ju emblema ant peties, o su emblema nenesiociau. Nervina juodai tokie traukiantys is tolo aki akcentai rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 01 15, 14:08)
Goose goose ga-ga-ga.., kalbat kalbat, galeciau, negaleciau, noreciau..., as tai jei nusipirkciau, man butu gaila lupt lauk ta ju emblema ant peties, o su emblema nenesiociau. Nervina juodai tokie traukiantys is tolo aki akcentai rolleyes.gif.

Kai protinga, tai net kaukolė spaudžia, galėčiau norėčiau jei pirkčiau tai lupčiau, nelupčiau- nenešiočiau biggrin.gif black label būn su juoda emblema, beveik nekrenta į akis. Palauk, pagausiu aš tave su kokia emblema ninja.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 15, 14:01)
nieko panasaus. normalaus ji ilgio.  biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 15, 14:03)

Nu būtų įdomu kada pasimatuoti mystique, bet aš stabdau su striukėm, reikia kažkaip turimas sunešioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 15, 14:17)
Nu būtų įdomu kada pasimatuoti mystique, bet aš stabdau su striukėm, reikia kažkaip turimas sunešioti  doh.gif

Man tokius didelius pirkinius irgi noretusi matuoti
O to zenklo ant striukiu ir as noreciau nematomo..

Cia kai nuvaziuoji i kaitu spotus ir visi su tuo mystiq brandu sviecia biggrin.gif kaip is sektos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 15, 10:53)
Italijoj, draugė sakė, visi gūsias prie +5 traukia, bet vaikšto atsisegę biggrin.gif

Čia toks stilius juk bigsmile.gif .
Dabar skaitau knygą Prancūzija mon amour, tai kaip tik ir rašoma, kad prancūzai valandas prastovi prie veidrodžio, kad užsirištų šalikėlį ar apsivilktų paltą taip, kad tai atrodytų laisvai, kedentųsi vėjyje ir pan." Stilingos prancūzės moto: pastangos kuriant tobulą, neva nerūpestingą įvaizdį yra atvirkščiai proporcingas šio fakto akivaizdumui. Niekas neturi matyti ir žinoti, nei kiek kainavo, ne kiek laiko šįryt suėdė tas lengvas, švytintis ... įvaizdis " smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 15 sausio 2021 - 13:38
QUOTE(babilone @ 2021 01 14, 23:27)

Merginos, o per kur perkate ax.gif Aritzia? Pačios siunčiatės, per merginas, užsienyje? rolleyes.gif
Atsakyti
Į striukiu tema, tik vyrams 🤭 maniškis myli columbia, tiksliau iš visų matuotų Lt, geriausia "sėdi" būtent columbia. Ieškom dabar šiltos, prie - 10-15 C, ar ši tokia ir būtų? Pagal ką suprasti, kad striuke tikrai žiemai ir tikrai šilta?
https://www.columbia...k...=225&pos=10
Atsakyti