Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kokį kombezą pirkot? smile.gif

Is Airblaster 

https://myairblaster...s-freedom-suits

Yra kas jais Lietuvoj prekiauja ir kartais padaro geru sale'u. 

Kalnuose dar neisbandziau bet po paskutiniu kalnu, jau senai apie ji svajoju nes kad ir kokia gera apranga, ikritus i pusni, pilna sikna sniego.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 17 sausio 2021 - 14:20

Sioms prekems taiko, taip

ANN TAYLOR papildoma 75% sale prekems, dedu krepsi

kiek groziu  :huh2:  bet as tik perku ir kraunu i spinta, o dar vakar paskaiciau kad rekomenduoja karantinta testi iki balandzio, tai nepanasu kad kazka apart treningus greitu metu apsirengsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 17 sausio 2021 - 14:27
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 17, 14:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="<nemiga<pievoje<" data-cid="72768079" data-time="1610884338">
<div>
<p>Kokį kombezą pirkot? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Is Airblaster </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://myairblaster.com/collections/womens-freedom-suits'>https://myairblaster.com/collections/womens-freedom-suits</a></p>
<p>Yra kas jais Lietuvoj prekiauja ir kartais padaro geru sale'u. </p>
<p>Kalnuose dar neisbandziau bet po paskutiniu kalnu, jau senai apie ji svajoju nes kad ir kokia gera apranga, ikritus i pusni, pilna sikna sniego.</p>

Vientiso ir aš noriu. Gal galit dydį pakomentuot, ar tinka ilgarankems ilgakojems. Ar išbandėt šiandieniniam minuse?
Atsakyti
Striuke tik 39$. 4u.gif

https://factory.jcre...e=bright-cerise
Atsakyti

af46c4ade3155cbcc36a92a0ec5dc2d0541.jpg

Vientiso ir aš noriu. Gal galit dydį pakomentuot, ar tinka ilgarankems ilgakojems. Ar išbandėt šiandieniniam minuse?

taip buvau ant kalniuku  :)  nei salta nei perslampa. Gali visa diena duotis su gera avalyne ir pirstinem. 
Esu 159, sveriu apie 58kg vidutiniskai, nesioju XS-S tai emiau S kad butu laisvensis. Pagal ismatavimus turetu buti pats tas bet siaip galeciau teigti kad i didesne puse man jis. Drauges komentavo kad atrodau kaip vaikas aprengtas ant isaugimo  :D siuo metu esu apkudus tai jis man laisvas, taciau praeitas karantinas atense plius 4kilus tai geriau tegul buna biski ant isaugimo nei kad poto verzia, plius slidinejant dar deduosi apsaugas  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 17 sausio 2021 - 15:03
užgrybavau į parduotuvę su berniukiška Landsend parka ir sniego kelnėm, sukaitau klaikiai, per nugarą bėga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 17, 16:01)
<p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72768094" data-time="1610887048">Vientiso ir aš noriu. Gal galit dydį pakomentuot, ar tinka ilgarankems ilgakojems. Ar išbandėt šiandieniniam minuse?</blockquote>
taip buvau ant kalniuku  smile.gif  nei salta nei perslampa. Gali visa diena duotis su gera avalyne ir pirstinem. 
Esu 159, sveriu apie 58kg vidutiniskai, nesioju XS-S tai emiau S kad butu laisvensis. Pagal ismatavimus turetu buti pats tas bet siaip galeciau teigti kad i didesne puse man jis. Drauges komentavo kad atrodau kaip vaikas aprengtas ant isaugimo  biggrin.gif siuo metu esu apkudus tai jis man laisvas, taciau praeitas karantinas atense plius 4kilus tai geriau tegul buna biski ant isaugimo nei kad poto verzia  biggrin.gif

ką ten taksiukas kompostiruoja? biggrin.gif
Atsakyti

ką ten taksiukas kompostiruoja? biggrin.gif

sena ft, jau nebeatsimenu  :D bet itariu buvau kazka ispakavus, ir davus jam "pasidziaugt" :D jis siaip labai juokingas, pvz valgau ledus tai sedi akis ibedes, bet jam ne ledu reikia o cezancio popieriuko  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 01 17, 14:45)

Kokie dydziai buvo? Tik nepasijunk ir seviskas tau smile.gif taip užkabino knyga, kad per dieną suskaičiau 345 psl. Senai nebuvo taip įtraukę, bsigi skyrių nori toliau žinot kas bus....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 17, 16:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72768105" data-time="1610888588"><div><p>ką ten taksiukas kompostiruoja? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>sena ft, jau nebeatsimenu  biggrin.gif bet itariu buvau kazka ispakavus, ir davus jam "pasidziaugt" biggrin.gif jis siaip labai juokingas, pvz valgau ledus tai sedi akis ibedes, bet jam ne ledu reikia o cezancio popieriuko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

tada jis giliai viduj biški katė biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites SOS 4u.gif gal kurios dukra isaugo kombikelnes 152-158 cm dydzio ir sniego batus 37-38 dydzio nupirkciau 4u.gif rasykit i az 4u.gif nieko nerandu ant greicio vien tik mazi dydziai like unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 17 sausio 2021 - 15:14
plonoms ilgoms kojoms https://www.sierra.c.....-lined-pants/
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 17, 15:07)
Kokie dydziai buvo? Tik nepasijunk ir seviskas tau smile.gif taip užkabino knyga, kad per dieną suskaičiau 345 psl. Senai nebuvo taip įtraukę, bsigi skyrių nori toliau žinot kas bus....smile.gif

mazi, 6-7 lyg ir mazesnis gal 4-5. gal pries tai gal daugiau buvo ax.gif sekmadieniai labai uzimti iki popiet, velai pasijungiu prie kompo, pildo kaip crew tubut panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 17 sausio 2021 - 15:32