Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Argija, dailiai. smile.gif Ar atitiko dydį? Ar tilptum į mažesnį?
Aš laukiau nuolaidos didesnės, tai dabar medžioklėje.. gal ir be nieko liksiu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 17 sausio 2021 - 17:17
QUOTE(madmuazele @ 2021 01 17, 16:15)
Argija, dailiai. smile.gif
Aš laukiau nuolaidos didesnės, tai dabar medžioklėje.. gal ir be nieko liksiu. unsure.gif

Vakar buvo, ir daug dydžiu
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 17, 17:16)
Vakar buvo, ir daug dydžiu

Man reikia mėlynų kelnių M. Nebuvo jų. Nors ir rožinis gražus. Būtų, tai ir tą pirkčiau.
Atsakyti
Ačiū didžiausias komandai už siuntinuką 4u.gif
Mano panos (viena paauglė, kita jau nebe) kažkodėl ne Martens Jadon, o Bexų užsikepė, laabai patenkintos gautais batais. Ir aš džiaugiuos už 120 juos pagavus, nes nuolaidų šitiems visai nematau niekur biggrin.gif . Beje, lengvesni nei Jadonai - dvi poros 3 kg svėrė biggrin.gif
Atsakyti
Na ką gi , šiandien prie -18 prasiejom apie pora valandu mariom, Jcrew batai kojas šildė , tikrai rekomenduoju , o ir “mano graziausieji, patys nuostabiausieji” neapvylė - visai nesusalau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2021 01 17, 17:12)
Koks dydis?

Viršus S, apačia M. Pas ką figūra standartinė kelnės laisviau turėtų kristi, nes mano pagal proporcijas lieknensis liemuo ir labai stambios šlaunys, tai visada šiek tiek kitaip gula, atrodo nei ant laibakojų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2021 01 17, 17:15)
Argija, dailiai. smile.gif  Ar atitiko dydį? Ar tilptum į mažesnį?

Man atrodo atitinka, tik kaip rašiau, ant standartiniu šlaunų laisviau kristų kelnės ir tiek. Tilpti tai tilpčiau į mažesnį, bet tikrai mažesnio nesinori ir atrodytų kelnės aptemtos manau negerai ax.gif
Atsakyti

Del manes tai sitas saltis gali vel 3 metam pasitraukti nes sofini taksiora pavedziot yra reikalu  :unsure: net batukus uzsakiau nes kas tris zingsnius seda, panesi, trys zingsniai vel sedi. Dar miske siek tiek eina, matyt nera taip isalusi zeme bet iki to misko arba reik vaziuot kad prie pamiskes islipt arba nest. O paciai skauda kvepuot per snerves, uzsidedu mova tai uzrasoja akiniai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 17 sausio 2021 - 17:30
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 17, 16:29)
<p>Del manes tai sitas saltis gali vel 3 metam pasitraukti nes sofini taksiora pavedziot yra reikalu  unsure.gif net batukus uzsakiau nes kas tris zingsnius seda, panesi, trys zingsniai vel sedi. Dar miske siek tiek eina, matyt nera taip isalusi zeme bet iki to misko arba reik vaziuot kad prie pamiskes islipt arba nest. O paciai skauda kvepuot per snerves, uzsidedu mova tai uzrasoja akiniai.</p>

Aš tai norėčiau , kad kokį mėnesiuka pasilaikytu šis grožis , sniegas ir iki kokiu -5 šaltukas , kad butų galima pasidžiaugti žiemos malonumais. Išsitrauktumem pačiūžas , nuo kalniuko žemyn ir vuolia wub.gif Ale kas mūsų norų klauso rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 17 sausio 2021 - 17:55
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 17, 16:53)
Damos, ar esat bandę LEBON dantų pastatas? Dėl efekto - stebuklais netikiu, ne pasta juos kuria, bet gal skonis dangiškas? ax.gif

nieko įspūdingo
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 17, 18:54)
Aš tai norėčiau , kad kokį mėnesiuka pasilaikytu šis grožis , sniegas ir iki kokiu -5 šaltukas , kad butų galima pasidžiaugti žiemos malonumais. Išsitrauktumem pačiūžas , nuo kalniuko žemyn ir vuolia  wub.gif  Ale kas mūsų norų klauso rolleyes.gif

tai va va -5, o ne -25,
prašyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau to jcrew treningo, bet su 176 cm turbut kelnes bus trumpos ax.gif
Man jei rodo juos tai i krepsi nededa🙈

Gal yra skystas colagenas geras? Negaliu ryt tu tableciu🙈

Kur LT tu vientisu kombiu buna? 4u.gif

Man labai patinka lebon pastos wub.gif

Pasiulykit kas spintoj laikot kasmyrines kelnes S/M🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 17 sausio 2021 - 18:13
QUOTE(ciobreliss @ 2021 01 17, 18:02)
Aš irgi norėčiau to treningo, bet su 176 cm turbut kelnes bus trumpos  ax.gif
Man tai jei rodo ji tai i krepsi nededa

Gal yra skystas colagenas geras? Negaliu ryt tu tableciu🙈

Kur LT tu vientisu kombiu buna? 4u.gif  Ar