Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 22, 20:34)
Raukšles užblurinai, nia?  ax.gif

Nu teko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 01 22, 19:23)
Pritariu del AT suknelių. Iš trijų bus gal tik viena nešiotina unsure.gif.

parodykit ir pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinuką. Čiurlioni tau 🌷už sugaudymą Jcrew ❤️😍🍭 kalną nepagaunamų maikiu savo dydžio gavau 😁JustArm už greitą persiuntimą 😊.
Nerealiai patiko CD akiniai 😍 noriu dar tų su rožine spalva. Tų margumynų nesimato žiūrint jei kam aktualu 😎 ačiū pagavusiai, nežinau kuriai dėkot 😊
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 22 sausio 2021 - 20:57
QUOTE(JMD @ 2021 01 22, 20:51)
Šita striukė man patiko. Labai labai lengva ir nestora.

https://www.uniqlo.c...uickView=429458

koki dydi emei ir spalva ? man ta Pink graziai ziurisi, eji nera lb ryski ji ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2021 01 22, 21:26)
koki dydi emei ir spalva ? man ta Pink graziai ziurisi, eji nera lb ryski ji  ax.gif  wub.gif

XL. Ji pakankamai ilga. Kažkaip durnai rankas pakėliau čia ir pasikėlė visa biggrin.gif kišenės be užtrauktukų. Aš pradžioj žiūrėjau irgi tą rausvesnę, bet paskaičiau, kad realybėj ji tikra rūžava, tai ėmiau tą natural. Taip norėjau šviesaus viršutinio rūbelio. Po automobilį trint toks šiltas lengvas rūbas man labai patiko. Ėjau dvi dienas su ja pasivaikščiot, nesušalau. Kapišonas toks teisingas. Plunksnų dar nesimatė. Keliaujant susideda į mažytį maišelį ir į rankinuką. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 22 sausio 2021 - 21:38

QUOTE(juratela @ 2021 01 22, 09:12)
Ačiū komandai už siuntinuką  4u.gif Justarm  4u.gif  wub.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(Carlin @ 2021 01 22, 10:17)
Noriu megztos liemenės. Didelės, bet ne ilgos, kad iki klubo kauliukų būtų. Bet tokios oversized.
Dukrai noriu skirtingų. Parodyk NB

man SM kaip tik reklama ismete ax.gif liemene
Atsakyti
Man tai įdomu, ar bus kada nešiot dalykus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 22 sausio 2021 - 21:56
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 22, 21:56)
Man tai įdomu, ar bus kada nešiot dalykus unsure.gif

Aišku bus 😁
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 22, 13:55)
Ačiū komandai už siuntinuką. Čiurlioni tau 🌷už sugaudymą Jcrew ❤️😍🍭 kalną nepagaunamų maikiu savo dydžio gavau 😁JustArm už  greitą persiuntimą 😊.
Nerealiai patiko CD akiniai 😍 noriu dar tų su rožine spalva. Tų margumynų nesimato žiūrint jei kam aktualu 😎 ačiū pagavusiai, nežinau kuriai dėkot 😊

aciu, Spygliz, kaip graziai akiniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 22 sausio 2021 - 22:13
QUOTE(spygliz @ 2021 01 22, 21:55)
Ačiū komandai už siuntinuką. Čiurlioni tau 🌷už sugaudymą Jcrew ❤️😍🍭 kalną nepagaunamų maikiu savo dydžio gavau 😁JustArm už  greitą persiuntimą 😊.

Labai gražu wub.gif o čia žali ar mėlyni? Yra dėkliukas?
Aš irgi pirkau bigsmile.gif Labai rūpi atsiimt, bet per tas policijos blokadas bijau "kirst" rajono sieną blink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 22, 16:31)
Gal kas užmatėte kur nors gražių cover -up'ų pajūriui?
Tik ne indiškų tipo skarmalų..
Amazonas,j.crew.nordas iškuistas

Kaip tik su siunta gavau L*Space Pacifica tunika- tobula, medziaga, kritimas. Labai graziai ir nepigiai atrodo. Nuolaidu nebuna, nebent koks papildomas kodas galioja. Pirkau bloomingdales su 20 % kodu. https://www.google.l...i...h=635&dpr=3
Atsakyti
Junkites prie samsonite
https://shop.samsoni.../912284634.html
Atsakyti