Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2021 01 23, 08:55)
Nerealiai faina ta! Gaila nesuspėjau JMD gyvai pamatyt 🙂.
Turiu panašią iš 32 degrees, tik be kapišono (diiiidelis minusas, bet nu ką); bet jau minkštumas, lengvumas....
Šiaip užsikabliavau ant 32, lb minkšti rūbai ką turiu, tympos po metų nenublukę ir neišsitampę, tai dar pridisakiau visko 😄

O aš 32 striukės apykaklėj sugebėjau skylutę padaryt unsure.gif pūkinės striukės unsure.gif reik skubiai sugalvot, kur paraut kokią nedidelę derančią aplikaciją/emblemą užsiūt ant viršaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 22, 20:55)
Ačiū komandai už siuntinuką. Čiurlioni tau 🌷už sugaudymą Jcrew ❤️😍🍭 kalną nepagaunamų maikiu savo dydžio gavau 😁JustArm už  greitą persiuntimą 😊.
Nerealiai patiko CD akiniai 😍 noriu dar tų su rožine spalva. Tų margumynų nesimato žiūrint jei kam aktualu 😎 ačiū pagavusiai, nežinau kuriai dėkot 😊

Nu akiniai tai wow atrodo!!! 🤩👍Labai gražiai !
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 01 23, 08:53)

Kas su jom negerai? Laukiu pirmos, tai jau dabar įdomu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 01 22, 20:55)
Nerealiai patiko CD akiniai 😍 noriu dar tų su rožine spalva. Tų margumynų nesimato žiūrint jei kam aktualu 😎 ačiū pagavusiai, nežinau kuriai dėkot 😊

Gražu bigsmile.gif Ar yra dėkliukas? Laukiu ir aš jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 01 23, 09:07)
Papildyta:

Tiesiog nei medžiaga, nei pasiuvimas nepatinka. kažkoks Gariūnų skarmalas
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 23, 09:04)
O aš 32 striukės apykaklėj sugebėjau skylutę padaryt  unsure.gif pūkinės striukės  unsure.gif reik skubiai sugalvot, kur paraut kokią nedidelę derančią aplikaciją/emblemą užsiūt ant viršaus  unsure.gif

Ojezus. Kur čia tų aplikacijų ieškot? Būna visai prikolnų.
_____

Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2021 01 23, 09:09)

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 01 23, 09:09)

Hmmm paskutiniu metu AT aš jau vengiu pirkt. Net didžiulės nuolaidos nevilioja.mbet va paslydau ant suknelės tongue.gif Suprastėjusi kokybė klaikiai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2021 01 23, 09:12)
_____

Siuvimo reikmenų, audinių parduotuvėse būna smile.gif Bet kad dabar nieks nedirba, nebent online ieškot.
Jcrew būdavo fainų, bent jau vaikams. Esu pirkus sūnui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 01 23, 09:17)
Hmmm paskutiniu metu AT aš jau vengiu pirkt. Net didžiulės nuolaidos nevilioja.mbet va paslydau ant suknelės tongue.gif Suprastėjusi kokybė klaikiai unsure.gif
Papildyta:
Siuvimo reikmenų, audinių parduotuvėse būna smile.gif Bet kad dabar nieks nedirba, nebent online ieškot.
Jcrew būdavo fainų, bent jau vaikams. Esu pirkus sūnui smile.gif

teks laukt turbūt kol atsidarys, reik mažutės šviesios, vaikiška turbūt nepaeis biggrin.gif
Atsakyti
As i Gafsos idetus tuos su kailiu akis pakabinau, vos laikaus...
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 01 23, 09:07)
Papildyta:
Gražu bigsmile.gif Ar yra dėkliukas? Laukiu ir aš jų biggrin.gif

Kadangi komentaruose rašė, kad be dekliuko, tai tokių laukiau ir aš, tačiau gavau ir su dėkliuku ir su dėžute ir su valymo servetėlė, kaip priklauso ❤️😍
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 23, 09:21)
As i Gafsos idetus tuos su kailiu akis pakabinau, vos laikaus...

Tas gamintojas visokių stiliaus guru labai giriamas, pati nesu čiupinėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 23, 09:04)
O aš 32 striukės apykaklėj sugebėjau skylutę padaryt  unsure.gif pūkinės striukės  unsure.gif reik skubiai sugalvot, kur paraut kokią nedidelę derančią aplikaciją/emblemą užsiūt ant viršaus  unsure.gif

Rukei slapta 🤣

QUOTE(rastafarinas @ 2021 01 23, 09:05)
Nu akiniai tai wow atrodo!!! 🤩👍Labai gražiai !

😍
Ačiū
QUOTE(rastafarinas @ 2021 01 23, 09:12)
_____

Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif

Aš jcrew iš kids skyriaus jas sluoju. Kokybė nereali 🥰 niekur nesu mačius tokiu kokybiškų. Na gal CG emblema 🤣
Atsakyti