Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 01 25, 15:27)
Ieškau tėčiui flanelinių marškinių, bet jis nori storesni, kad būtų. Mamai pirkau iš jcrew, tai gan ploni, nors jai labai patinka.
Gal esat kas pirkę? Sierra pažiūrėjau, kur dar?

Turim Landsend patinka, minksti su pukeliu.
Tik senokai pirkti, bet man atrodo foto turi matytis, gal nesuprastejo sudetis.

Gal sitie, pilna atsiliepimu.
https://www.landsend...p;dysku=5473918

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 25 sausio 2021 - 15:14
Juoda ir smeline MK 68$

Raudona MK 68$

Rausva MK 83$

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 25, 14:44)

Aha, žiūrėjau, bet rašo light unsure.gif tai bus ploni.

QUOTE(jolipa @ 2021 01 25, 14:58)
Turim Landsend patinka, minksti su pukeliu.
Tik senokai pirkti, bet man atrodo foto turi matytis, gal nesuprastejo sudetis.

Ačiū, einu patikrinsiu
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 25, 16:05)
Aha, žiūrėjau, bet rašo light  unsure.gif  tai bus ploni.
Ačiū, einu patikrinsiu

Uniqlo , bent jau moteriški , tai tikrai ploni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2021 01 25, 11:52)
Nieko geriau nežinau ir nebandysiu bigsmile.gif . Superiniai tempur čiužiniai, vyrui peteliškės formos ortopedinę pagalvę Kalėdoms pirkau, nes mėgsta miegot ant pilvo, pagalvę apsikabinęs biggrin.gif  Pagalvės parenkamos pagal ūgį ir svorį, kad kaklo padėtis būtų tinkama.
Mano tėvų visų lovų čiužiniai tempur, jie ortopedinius turi
https://www.bedandsleep.lt/ Tikrai labai rekomenduoju mirksiukas.gif

Čiužinys Gemegos, bet va pagalvė tai Tempur wub.gif. Kažkoks stebuklas įvyko, sprandą nustojo skaudėt, prisitaiko prie kaklo formos, mano ne peteliškė, bet su išlenkimu. Prikau “na ura” pabandymui, netikėdama visai, bet nerealaus patogumo. Kam dar rekomendavau, irgi negali atsidžiaugt. Ir jei ką, nieko bendro su jokiu platinimu neturiu biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 01 25, 15:19)
Čiužinys Gemegos, bet va pagalvė tai Tempur wub.gif. Kažkoks stebuklas įvyko, sprandą nustojo skaudėt, prisitaiko prie kaklo formos, mano ne peteliškė, bet su išlenkimu. Prikau “na ura” pabandymui, netikėdama visai, bet nerealaus patogumo. Kam dar rekomendavau, irgi negali atsidžiaugt. Ir jei ką, nieko bendro su jokiu platinimu neturiu biggrin.gif.

Kaip ir aš tongue.gif Geranoriškas patarimas. Smagu su jumis dalintis, mergaitės smile.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.abercrombie.com
www.fossil.com
www.uniqlo.com
www.jcrewfactory.com - 70%
www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.landsend.com - 60%
www.ralphlauren.com - 30%
www.anntaylor.com - 75%
www.loft.com - 75%
www.calvinklein.com
www.karllagerfeldparis.com - 30%
www.victoriassecret.com
www.themountain.com - 35%
www.shop.samsonite.com
www.uspoloassn.com - 15%
www.saksoff5th.com
www.hautelook.com
www.hm.com - 20%
www.overstock.com
www.ashford.com
www.target.com
www.sierra.com
www.belk.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gndl.com
www.bathandbodyworks.com - 20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.peterthomasroth.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 sausio 2021 - 15:51

Kurią turi? Man su sprandu nekažką, gal padėtų. Dormeo tai nieko gero 🙄 o tempur užknisa ne rašydami kainų. Nu tiesiog negaliu pakęst.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 01 25, 14:26)
atrodo visai neblogai, pagalves irgi skalbiat be problemų? nesušoka?

Taip skalbiu, tik paskui dziovyklej gerai prasuku kokius 4 kartus, su teniso kamuoliukais, kad idziutu idealiai, ir giliai neliktu slapi pukai. Buna dar puresnes nei naujos smile.gif

O kaip vaiku uniqlo dydziai, pvz ta striuke, ziuriu tokia nieko, bet as cia isvis nesu pirkusi vaikms, tai neissivaizduoju...
Jei gap dabar L nesioja, Zaros 152 striuke, Reimos 146cm. Koki reiktu imti tokios? https://www.uniqlo.c...d...COL30&cgid=
Atsakyti

Pas mane analogiškai - Gemega čiūžinys ir Tempuro pagalvė. Pagalvei jau 12 m, o aš ja neatsidžiaugiu. Pirkau jų salone su "prisimatavimais", lyg M dydį parinko. Kas pirksit - nepeikit pirmają sąvaitę - pagalvė (ar čiūžinys) turi prisitaikyti, išsigulėt taip sakant.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 01 25, 16:21)
Kurią turi? Man su sprandu nekažką, gal padėtų. Dormeo tai nieko gero 🙄 o tempur užknisa ne rašydami kainų. Nu tiesiog negaliu pakęst.

Čia Tempuro partneriai, jų svetainėse +/- kainos surašytos. Bet reikėtų žinoti sau tinkantį pagalvės dydį, kad nebūtų per aukšta ar per žema.
Atsakyti
Dėl pagalvės tai mums su vyru taip pat tik tempur geriausios 4u.gif
Atsakyti
Turime laisvas Old Navy Mid-Rise Linen-Blend Pants for Women, L dydis, juodos, $10.84 (jau Lietuvoje)
Atsakyti