Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 25, 15:21)
Dabar turim RL Avery Boyfriend jeans 27 dydi dzinsai, tik uzsakyti, dar negauti, kaina $69.99 

27 dydzio dzinsu irgi nebeturime ax.gif
Atsakyti
Na meitenītes, kadangi praktiškai čia vedam bendrą namų ūkį wub.gif papasakokit kas naudojat tą dabar masiškai perkamą pečių, kaklo masažuoklį bigsmile.gif Aš šiaip prieš visokius vibruojančius, smūgiuojančius, bet šitą bandžiau pas draugę tai visai nieko toks efektas, lyg rankom, kumčiais masažuotų.
Ar turit, pasiteisino? Jei taip, kokius turit, nes kainos nuo 30 iki 150. ..
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 sausio 2021 - 23:34
O man gal galit patarti- kokį elipsinį treniruoklį pirkti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 25, 22:54)
Na meitenītes, kadangi praktiškai čia vedam bendrą namų ūkį  wub.gif  papasakokit kas naudojat tą dabar masiškai perkamą pečių, kaklo masažuoklį  bigsmile.gif  Aš šiaip prieš visokius vibruojančius, smūgiuojančius, bet šitą bandžiau pas draugę tai visai nieko toks efektas, lyg rankom, kumčiais masažuotų.

Kaip. Tik vakar iš Lidlo nusipirkau už 20 eu tokia pagalvėlę ant kaklo kur sukasi rankytes 🤣 nu blin kaip gerai atsigulus ir taip ismaigo mano akmeninius raumenis. Vyrui skauda, atsigulęs negali naudot jo, sakė aš išprotėjusi 🤣 bet man tai žiauriai gerai. O koks yra masiškai perkamas pečių ir kaklo masažuoklis. Šiaip akupunkturinis kilimėlis ir tas masažuoklis man visai neblogas duetas. Dar su bioptron pasisvitinu tai galima beveik gyvent 😊
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 26, 07:11)
Kaip. Tik vakar iš Lidlo nusipirkau už 20 eu tokia pagalvėlę ant kaklo kur sukasi rankytes 🤣 nu blin kaip gerai atsigulus ir taip ismaigo mano akmeninius raumenis. Vyrui skauda, atsigulęs negali naudot jo, sakė aš išprotėjusi 🤣 bet man tai žiauriai gerai. O koks yra masiškai perkamas pečių ir kaklo masažuoklis. Šiaip akupunkturinis kilimėlis ir tas masažuoklis man visai neblogas duetas. Dar su bioptron pasisvitinu tai galima beveik gyvent 😊

Su bioptronu mano kaimynas grobuonis vaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 26, 07:36)
Su bioptronu mano kaimynas grobuonis vaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kokius dar grobuonis 🤣
Atsakyti
Ko jūs iš ryto prisiruket?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 26, 08:54)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na meitenītes, kadangi praktiškai čia vedam bendrą namų ūkį wub.gifpapasakokit kas naudojat tą dabar masiškai perkamą pečių, kaklo masažuoklį bigsmile.gifAš šiaip prieš visokius vibruojančius, smūgiuojančius, bet šitą bandžiau pas draugę tai visai nieko toks efektas, lyg rankom, kumčiais masažuotų.

o volus, kamuoliukus naudojat? manyciau geresne ir pigesne alternatyva. Prekiauja Teida :)

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 26, 08:27)
Kokius dar grobuonis 🤣

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 26, 08:54)

aš tai ne, bet turiu įtarimą, kad mano kaimynas kokį batų tepalą uosto ir tą, išėjusį iš galiojimo.
Karoče biggrin.gif grįžta vyras namo, sako tu matei??????? blink.gif sakau o turėjau blink.gif blink.gif sako nžn, Rokas ant palangės su fenu blink.gif tipo pasitinka mane nuo vartų ir šaukia, ar tu nebijaaaaaaaaai????? vyras sako ko, tavęs?????? sako neeeeeeeeeee, žiūrėk, grobuonys puola, o pats sėdi ant palangės pasiėmęs tą bioptorną atsidaręs langą, ir tą feną (bioptroną) įjungęs ir per langą ranką iškišęs į saulę nukreipęs laiko. išeinu, laukan, akurat blink.gif sakau Rokai, ranka nepaskaudo? tas sako atsargiaiiiiiiiiiiiiii, slėpkis blink.gif teko slėptis unsure.gif bet šitiek paėjusiu stogu jaunuolis. ir neuodžiu kad ką rūkytų, tai manau uosto, nes girto irgi nemačiau blink.gif
ai, paskui buvo diena atvaro Rokas, sako tu mano lempos (nu to bioptrono) nematei???? sakau Rokai nerūkyk, neaugsi.... unsure.gif Sako grobuonys pavogė, žinok jie tykoja, kai aš išeinu iš namų, jie pavagia..... unsure.gif tipo būk atsargi. paskui pakuičia jis kokią savaitę savo kampus, atvaro, tipo radauuuuuuuu. tipo slėpiau ir pamiršau kur.... OMG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 sausio 2021 - 10:00