Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 28, 20:52)
Dabar Belk geros kainos šių džinsų  4u.gif
https://www.belk.com...UPER6844OC.html

Pasiemiau Carlin džinsus 32 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Argija @ 2021 01 28, 20:58)
Yra dalykų  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tik gaila ne viską į krepšį deda

RL suknelė aukštoms

Nieko čia ne aukštoms, aukštoms bus liemuo ne vietoj po papajs ir ilgis kaip tos Raseinių Magdės kur JMD mini, tiesiai virš kelių- tik karves melžt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 21:01)
Pasiemiau Carlin džinsus 32  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nieko čia ne aukštoms, aukštoms bus liemuo ne vietoj po papajs ir ilgis kaip tos Raseinių Magdės kur JMD mini, tiesiai virš kelių- tik karves melžt  bigsmile.gif

tai kokioms tokias suknias siuva? biggrin.gif nes ant žemos irgi blogai atrodytų
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 01 28, 21:08)
tai kokioms tokias suknias siuva?  biggrin.gif  nes ant žemos irgi blogai atrodytų

Man rodos standartui 170-172 maximum biggrin.gif

Turiu draugę 172, jai niekad nekyla problemų, viskas visur tinka mad.gif devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 28 sausio 2021 - 21:11
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 21:10)
Man rodos standartui 170-172 maximum  biggrin.gif

aš 164, kad suknelė būtų ties keliais kaip modeliui reikia 90 cm ilgio. Šitos suknelės ilgis 110, tai teoriškai atrodytų, kad gan aukštai turėtų šita būti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 21:10)

Turiu draugę 172, jai niekad nekyla problemų, viskas visur tinka  mad.gif  devil.gif

norėčiau bent kažkiek paaugti cray.gif esu ant tos ribos petite (164), tai atrodo, kad visada su ilgiais kažkas ne taip nepriklausomai nuo to petite ar regular imu. Dabar tik gelbėja, kad trumpų kelnių mada, tai man jos normalaus ilgio būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 01 28, 21:16)
aš 164, kad suknelė būtų ties keliais kaip modeliui reikia 90 cm ilgio. Šitos suknelės ilgis 110, tai teoriškai atrodytų, kad gan aukštai turėtų šita būti  biggrin.gif

daugumos drabužių bėda aukštoms- ne vietoj visoki įsiuvimai, įliemenavimai biggrin.gif apsirengi- ir atrodai kaip Šurikas, kai švarko praskiepas prasideda tarp menčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 22:20)
daugumos drabužių bėda aukštoms- ne vietoj visoki įsiuvimai, įliemenavimai  biggrin.gif apsirengi- ir atrodai kaip Šurikas, kai švarko praskiepas prasideda tarp menčių biggrin.gif

Aš 175 ir nenorėč nė vienu cm būt žemesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 28, 21:23)
Aš 175 ir nenorėč nė vienu cm būt žemesnė ax.gif

Man tai dzin kiek tų cm pas mane, bet norėtųs rūbų pasirinkimo didesnio įvairiems ūgiams biggrin.gif

Dar kaip knisa tas vietinių fb ir instagraminių firmelių papratimas viską ''one size ''gamint. Tinginiai prakeikti biggrin.gif vienas dydis, vienas ūgis ir kaina kaip brando su kelių dešimtmečių įdirbiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 22:26)
Man tai dzin kiek tų cm pas mane, bet norėtųs rūbų pasirinkimo didesnio įvairiems ūgiams biggrin.gif

Dar kaip knisa tas vietinių fb ir instagraminių firmelių papratimas viską ''one size ''gamint. Tinginiai prakeikti  biggrin.gif vienas dydis, vienas ūgis ir kaina kaip brando su kelių dešimtmečių įdirbiu  biggrin.gif

Bet tai tokie ten ir dizainai, kur one size, maišelių kolekcijos.
Vat tik man keista, kad EU pardės tall neturi, o aš visai mėgstu trumpas sukneles. USA šiuo atžvilgiu pažangesnė.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 20:14)
parooo, noriu dalykų...

Cia tas rodymas kaip smelis pro pirstus, buvo ir neber

QUOTE(Lux @ 2021 01 28, 20:27)
Jums krauną puslapį?

Sunkokai

QUOTE(vitilda @ 2021 01 28, 20:28)
<p>Ar mano prekei taiko 25proc nuolaida, atsiusciau</p>

Nematau, apie ka klausiat?

QUOTE(Argija @ 2021 01 28, 20:31)
Kai siunčiami du užsakymo laiškai jums nesusidubliuoja jie pašte? vieną matau užsakėt, kito laiško ne, galvoju gal pasimetė. Ar gal tiesiog nebespėjau į užsakymo krepšį su antru laišku  ax.gif

Sukibe dazniausiai i kruva ateina
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 21:26)

Dar kaip knisa tas vietinių fb ir instagraminių firmelių papratimas viską ''one size ''gamint. Tinginiai prakeikti  biggrin.gif vienas dydis, vienas ūgis ir kaina kaip brando su kelių dešimtmečių įdirbiu  biggrin.gif

aš galiu papasakot kokia būtų kaina, jeigu būtų nuo XS iki XL skirtingų ilgių, spalvų ir t.t. tuomet išvis galima užsikast po lapais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 28, 21:26)

mane sužavėjo mugėje viena "dizainerė", sakė suknelių kaina 150-200, nes siuvamos iš šilko pojūčio poliesterio. Taip ir norėjosi paklausti ar galima atsiskaityti pinigų pojūčio popierėliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 01 28, 23:36)
mane sužavėjo mugėje viena "dizainerė", sakė suknelių kaina 150-200, nes siuvamos iš šilko pojūčio poliesterio. Taip ir norėjosi paklausti ar galima atsiskaityti pinigų pojūčio popierėliais  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti