Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 29, 08:22)
Oliverio turejus, priekaištų stiliui ir vaizdui buvo, kokybes nepamenu  biggrin.gif

Tai kam pirkai tokius nestilingus biggrin.gif jei dar pasėdėsim karantine metus, pirksim lidle ir priekaištų neturėsim jokių. Džiaugsimės plikas rūras uždengusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 sausio 2021 - 08:53
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Vyriski odiniai zieminiai Palladium keli dydziai, griebkit
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 29, 09:51)
Tai kam pirkai tokius nestilingus  biggrin.gif jei dar pasėdėsim karantine metus, pirksim lidle ir priekaištų neturėsim jokių. Džiaugsimės plikas rūras uždengusios.

o ka lidl prasta kokybe? as ir kombinezonus nupirkus esu abiem viskas super antra ziema duodas, sunus tik kelnes isaugo. Termo rubai ir superiniai, apatines maikes, triusikai super nesiojasi.

As ne tik vaikam paiimu, bet ir sau unsure.gif po namus, į kiemą super ir treningines jų kelnes super nešiojasi su džempais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 29 sausio 2021 - 10:02
QUOTE(TrioSSS @ 2021 01 29, 08:14)
Sveikos, ar yra kokiu naujienu del 692 dezuciu?

Šįkart Vilniaus dėžės apsikeitė su Kauno
dėžėm pristatymo terminuose. 🤦♀

Vis dar skirstymo terminale. Ir nejuda kaip mirties
taške įstrigusios 🤦♀
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 29, 08:51)
Tai kam pirkai tokius nestilingus  biggrin.gif jei dar pasėdėsim karantine metus, pirksim lidle ir priekaištų neturėsim jokių. Džiaugsimės plikas rūras uždengusios.

Nes kai buvau studentė, išvis nebuvo iš ko rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 29, 11:03)
Nes kai buvau studentė, išvis nebuvo iš ko rinktis  biggrin.gif

Atsimenu pirmą Aprangą - kažkur bazėse Paneriuose. Po to gargariniai Tomai Philipsai. O tada Gedo pr. Aprangos galerija su veidrodiniu praėjimu ir a la kambariukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 01 29, 11:03)
Šįkart Vilniaus dėžės apsikeitė su Kauno
dėžėm pristatymo terminuose. 🤦♀

Vis dar skirstymo terminale. Ir nejuda kaip mirties
taške įstrigusios 🤦♀

ech laukiam smile.gif
Atsakyti

Kur kuistis? Noriu daiktų  :cry2: Visą mėnesį nieko negavau, tik iš LT parduotuvių. Papirkau Stokton batus, dabar galvoju - autis ar į “sekciją” pasidėti :lol: , nes daiktas nevertas tokios kainos. Bet užtat pusinis dydis...

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 01 29, 10:17)
Atsimenu pirmą Aprangą - kažkur bazėse Paneriuose. Po to gargariniai Tomai Philipsai. O tada Gedo pr. Aprangos galerija su veidrodiniu praėjimu ir a la kambariukais  bigsmile.gif

Esu buvus TOJ Aprangoj biggrin.gif Mes labai laukdavom Mango seilų, tada ten galima buvo bišk šio bei to apsipirkt biggrin.gif O TOJ Aprangos Galerijoj pirkau Mexx pūkinę striukę trumpą, kokia ji man tada graži atrodė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2021 01 29, 10:29)
<p>Kur kuistis? Noriu daiktų  cry.gif Visą mėnesį nieko negavau, tik iš LT parduotuvių. Papirkau Stokton batus, dabar galvoju - autis ar į “sekciją” pasidėti lotuliukas.gif , nes daiktas nevertas tokios kainos. Bet užtat pusinis dydis...</p>

Aš taip norėjau šitų, bet 41 nėra, o 40 imt bijojau, tai susilaikiau
https://epremiumfash...kes/stokton-19/
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 29, 10:03)
Nes kai buvau studentė, išvis nebuvo iš ko rinktis  biggrin.gif

Dolčės ir gabanos jau buvo tongue.gif biggrin.gif
O jei rimtai, kam tas stilius dabar rūpi??? Sutikim, pirkaliojam nes pirkaliojam. Anūkam užtektų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 29, 10:44)
Dolčės ir gabanos jau buvo  tongue.gif  biggrin.gif
O jei rimtai, kam tas stilius dabar rūpi??? Sutikim, pirkaliojam nes pirkaliojam. Anūkam užtektų.

Tai siūlai lėtai kraustytis iš razumėlio? biggrin.gif
Nors šiaip tai aš pvz einu į darbą, tai dar vos vos rūpi, labai truputuką biggrin.gif
Atsakyti