Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 01 30, 16:13)
Panos, akropano maxėj yra 1 danto šepetėlių?, gal matėt žinot?  Vaikui tuos geležinkelius ant dantų uždėjo, reik valyt žmogiškai.

QUOTE(AstaRaud @ 2021 01 30, 16:55)
mums tai irigatorius pasiteisino, bet matyt individualu tie valymo pasirinkimai

Irigatorius labiau skirtas tiems, kas dantenų problemų turi. Geležinkeliams reikia paprasto šepetėlio+1 danties šepetėlio+oralB super flos siūlo. Aišku, jei dantys nesulipę, tai gal ir irigatorius tarpudančius išplautų, bet paprastai gi dantys susiglaudę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 30 sausio 2021 - 18:09
QUOTE(JMD @ 2021 01 30, 15:13)

Panos, akropano maxėj yra 1 danto šepetėlių?, gal matėt žinot?  Vaikui tuos geležinkelius ant dantų uždėjo, reik valyt žmogiškai.
Papildyta:

o ortodontas uzdejus nedave ? rolleyes.gif Kuri pasirinkote gyd. ?
man visa komplekta dave breketisto , dazniausiai orto.gyd. duoda startuolio priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 30 sausio 2021 - 18:30

Ačiū už marškinukus - ožiukus, tiko ir patiko, man tik rankovės per ilgos; taip pat labai graži spalvytė, tik labiau matosi, kai lamdosi . Rankovės man trumparankei kaip tik https://www.jcrew.co...me=deep-emerald

dukrai patiko T- shirt iš uniqlo, labai geras trikotažas.

Na ir kremas peter - gigantiško dydžio;) ačiū už kaukės mėginuką 👍

Atsakyti
Rekomenduokit gerą prietaisą lyginimui karštais garais 4u.gif
Kalbėjot kažkada , bet neišsisaugojau , o dabar laaabai prireikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 30, 18:07)
Irigatorius labiau skirtas tiems, kas dantenų problemų turi. Geležinkeliams reikia paprasto šepetėlio+1 danties šepetėlio+oralB super flos siūlo. Aišku, jei dantys nesulipę, tai gal ir irigatorius tarpudančius išplautų, bet paprastai gi dantys susiglaudę...

na mano odontologė teigė, kad ir tarpdančius išvalo
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 01 30, 18:07)

Pritariu, kad ir su breketais labai pasiteisina. Mano sūnus baiginėja gydymą breketais, aš taip pat su jais, tai naudojam ir vieno danties šepetėlį (man patogesnis retesniais šereliais), ir siūlus, bet po kiekvieno valgio nėra nieko patogiau, kaip prasiplaut irigatorium. Kadangi paaugliukas vienas namie per dieną sėdi, tai labai nepersistengia po valgio valantis, tai su irigatorium nesipriešina. Geriau nei nieko. Vakare aišku, reikia pažaist daugiau.
Atsakyti
laukiu dar labai Dillard poros uzsakymu kad shipas graziai pasidalintu,prisijunkit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2021 01 30, 17:45)
Pamatavau po pažastimis - yra apie 64 cm
HH firmos striukių neturėjus, tai negaliu lyginti. Šitos striukės viršus nėra skystas, nečežantis.
Mąstau apie pardavimą, nes siuvyklos dabar uždarytos, nėra net su kuo ir pasikonsultuoti dėl knopkių perkėlimo.

Nezaiskit su tuo taisymu, sugaudysit mazesni dydi, pildo jas
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 01 30, 20:10)
laukiu dar labai Dillard poros uzsakymu kad shipas graziai pasidalintu,prisijunkit  4u.gif

papildomos nuolaidos nėra ar ne?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 01 30, 19:06)
Rekomenduokit gerą prietaisą lyginimui  karštais garais  4u.gif
Kalbėjot kažkada , bet neišsisaugojau , o dabar laaabai prireikė mirksiukas.gif

Aš šį https://www.philips....uziu-garintuvas nusipirkau, man patinka. Šilkinėm bliuskom ir vilnoniam daiktam pats tas, tik dideliais kiekiais jei lygint, užsiknisi talpą pildyt. Mano reikmėm užtenka, galima lygint vertikaliai ir horizontaliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 30 sausio 2021 - 20:51
Tai kokių dalykų prisipirkot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 30, 22:11)
Tai kokių dalykų prisipirkot? biggrin.gif

Noriu džinsų unsure.gif
Atsakyti