Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.overstock.com
www.hautelook.com
www.uspoloassn.com - 15%
www.saksoff5th.com
www.mountainwarehouse.com
www.uniformadvantage.com
www.landsend.com - 50%
www.loft.com - 60%
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.asos.com
www.hm.com
www.ashford.com
www.target.com
www.sierra.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com - 20%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - $10 nuo $100
www.pharmaca.com
www.bodybilding.com

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 30, 22:35)
vat ta vieta mane neramina  biggrin.gif apsiverktau gavus  biggrin.gif

Ir aš 🤣
Atsakyti

Nu net nejuokinga🤨šaldytuvas, kaip keiksmažodis🥺o maistas....ir frazė: Mama, noriu valgyti🙈ir tada su visais, prie kompanijos...pilna burna🐷tuoj tiks tik extended , arba drûtuoliams dydžiai🤣😭😫

Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 01 31, 00:15)
<p>Nu net nejuokinga🤨šaldytuvas, kaip keiksmažodis🥺o maistas....ir frazė: Mama, noriu valgyti🙈ir tada su visais, prie kompanijos...pilna burna🐷tuoj tiks tik extended , arba drûtuoliams dydžiai🤣😭😫</p>

Husky...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 30, 22:35)
vat ta vieta mane neramina  biggrin.gif apsiverktau gavus  biggrin.gif

Užtt man labai wub.gif aš į stiliaus viršūnes netaikau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 31, 08:34)
Užtt man labai  wub.gif aš į stiliaus viršūnes netaikau.

aš juolabiau biggrin.gif bet Hilfigerio džinsai mane nuvylė nekart, tai daugiau nebandysiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Noriu naujų akinių pavasariui. Gal kur užmatėt? 

Atsakyti
Va mano džinsai, jie nuostabūs wub.gif

https://lt.tommy.com...s-ww0ww293281a9
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 31, 09:28)
aš juolabiau  biggrin.gif bet Hilfigerio džinsai mane nuvylė nekart, tai daugiau nebandysiu  biggrin.gif

Hilfigerį aš pradėjau pirkt iš Europos. Gal tai tik mano kvailas įsitikinimas, bet tiek asortimento plotis ir gylis neprilygsta, tiek kokybe, man geriau nei iš USA. Iš macys jie iš viso kažkokie savotiški unsure.gif yra rūbų tų pačių, bet jų labai nedaug. Kažkaip visai skirtingi asortimentai. Kai man glėbiais nereikia, aš nusiperku vieną kitą daiktą ir man užtenka. Ypač džinsai, man geriausi ever.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 31, 09:34)
Hilfigerį aš pradėjau pirkt iš Europos. Gal tai tik mano kvailas įsitikinimas, bet tiek asortimento plotis ir gylis neprilygsta, tiek kokybe, man geriau nei iš USA. Iš macys jie iš viso kažkokie savotiški  unsure.gif yra rūbų tų pačių, bet jų labai nedaug. Kažkaip visai skirtingi asortimentai. Kai man glėbiais nereikia, aš nusiperku vieną kitą daiktą ir man užtenka. Ypač džinsai, man geriausi ever.

Man europinis TH net nelyginamai geresnis nei US rolleyes.gif Tikrai daug ką turiu ir sau, ir vaikams, ir vyrui. Viskas puikiai nešiojasi.
Macys esantis TH, tai išvis baisus. Spec gaminių for Macys’ ‘kokybė’ tragiška. Jei ką pirkt, tai tik iš oficialios TH pardės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2021 01 31, 09:45)
Man europinis TH net nelyginamai geresnis nei US rolleyes.gif Tikrai daug ką turiu ir sau, ir vaikams, ir vyrui. Viskas puikiai nešiojasi.
Macys esantis TH, tai išvis baisus. Spec gaminių for Macys’ ‘kokybė’ tragiška. Jei ką pirkt, tai tik iš oficialios TH pardės 4u.gif

Ir kainų pasekus gerų būna. Ypač vaikui. Kokius džinsus nupirkau wub.gif wub.gif 24€, kedus už 21€
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 31, 09:50)
Ir kainų pasekus gerų būna. Ypač vaikui. Kokius džinsus nupirkau  wub.gif  wub.gif  24€, kedus už 21€

O taip! Tikrai galima aprengt vaikus Zaros kainom tongue.gif
Atsakyti