Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Argija @ 2021 02 02, 16:49)
Mano levisus irgi atšaukė velniai  verysad.gif o aš tai jau ralphiuko švarkelį derantį papirkau prie jų  lotuliukas.gif

reik kitur ieškot unsure.gif
Bet tai negi niekas ten jokioms vartotojų teisėms nesiskundžia ar panašiai? Kažkaip iš kompanijos girdžiu, kad jie nuolat taip. Kas jiems leido žmonių laiką gaišint nebaudžiamiems? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 02 vasario 2021 - 16:55
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 02, 16:53)
reik kitur ieškot  unsure.gif
Bet tai negi niekas ten jokioms vartotojų teisėms nesiskundžia ar panašiai? Kažkaip iš kompanijos girdžiu, kad jie nuolat taip. Kas jiems leido žmonių laiką gaišint nebaudžiamiems?  biggrin.gif

jei gerai pamenu, tai man pirmą kartą belk atšaukė. O atšaukė tai baltus boyfriend'us, kas su mano figūra yra rizikingesnis pirkinys ir labai apsidžiaugiau kai pigiai pamačiau. Už brangiai nenoriu rizikuoti biggrin.gif
Atsakyti
matyt daug kam Belk atsauke .. man bent 3 prekes
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 02 02, 15:34)
Tai tada dar reiktų ir kitus dalykus samodomame darbe ir savo susikurtoje darbo vietoje lygint - "darbui" kurą, atostoginius, 13-as algas ir pan. biggrin.gif

Nenoriu ir neskaičiuoju svetimų pinigų, tik, manau, nesąžininga visus ant vieno kurpalio maut. Tikrai yra tokių, kurie nusipirkę verslo liudijimą už keliolika eurų, nuomoja butus po tūkstantį ir nemoka papildomai.

Peace tongue.gif
Einu ruošt pamokų biggrin.gif
aš taip pat neskaičiuoju svetimų pinigų, tik kad jau diskusija tokia išėjo, tai ir rašau. Yra daug niuansų, kuriuos įstatymų leidėjai turėtų įvertinti, ir kad žmonėms "apsimokėtų" dirbti bei sąžiningai mokėti mokesčius ir nejaustų kartėlio dėl gresniųjų ar gudresniųjų, o nemokančius mokesčių gaudytų ir griežtai baustų, o ne kaip dabar, gyvena prabangiuose namuose, važinėja prabangiais automobiliais, uždirba minimumus ir dar vaikams mokyklose nemokamą maistą gauna. bigsmile.gif Na žmonės taiip gali gyventi ir gėdos nejaučia, visokių yra ax.gif
Na bet problemų mes čia neišspręsim, o ir nereikia tikėtis, kad kažkas greitai pasikeis, taigi džiaugiamės taika ir ramybe tongue.gif 4u.gif
Belk ir mano 3 dauktus atšaukė- geriausius, tikrai gaila sugaišto laiko, kryžiuką reikia tai parduotuvei dėti ax.gif

Atsakyti
Prasidėjo Vilniaus 692 dėžučių dalybos!

Susimokėjusioms laiškai surašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 02, 18:22)
turim -25% papildoma nuolaida[/color]
[url=https://www.kiehls.com/skincare/all-skincare-

Ar tikėtis dar tų kremų iš kiehls, kur užsakinėjom lapkričio mėn., ar jau nebesitikėt ir iš naujo užsisakinėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 02 vasario 2021 - 18:33
QUOTE(Gricė @ 2021 02 02, 18:16)
Ar tikėtis dar tų kremų iš kiehls, kur užsakinėjom lapkričio mėn., ar jau nebesitikėt ir iš naujo užsisakinėt?

Ir iš peterthomasroth lapkričio mėn. 4u.gif ? smile.gif
Atsakyti

Prasidėjo Vilniaus 692 dėžučių dalybos! Susimokėjusioms laiškai surašyti 4u.gif
As jauciuosi susimokejusi, zinutes negavau :)

ir kas dalins  sekancia siunta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 02 vasario 2021 - 18:34
HM S d,39eur,sau kita spalva pasilikau ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 02 02, 18:58)
Prasidėjo Vilniaus 692 dėžučių dalybos!

Susimokėjusioms laiškai surašyti  4u.gif

ir as kiek gavus, tiek sumokejus.. pakvietimo negavau 🧐
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrioSSS: 02 vasario 2021 - 18:48
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 02, 17:21)
a, tai va kame reikalas:)  aš tai rami....va gaila NB vaikui nepareis, buvau pagavus 38 dydi su lipdukais, nu nemoka dar maniškis raišiotis, 8 metai...o koja nemaža

Šiaip yra toks gėris šiems atvejams kaip silikoniniai raištukai smile.gif Aišku įprasti raišteliai visada man geriau atrodo, bet "nenoriu/ nemoku" rištis atvejais užskaitau ir silikoninius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 02, 16:21)
a, tai va kame reikalas:)  aš tai rami....va gaila NB vaikui nepareis, buvau pagavus 38 dydi su lipdukais, nu nemoka dar maniškis raišiotis, 8 metai...o koja nemaža

mano 11-os išmoko, visiškai no stress, užsinorėjo conversų su simpsonais, o tie buvo su raišteliais - nu ir ką - išsimokino. Aš tai net dabar atsimenu kaip 3 metų buvau verčiama išmokt (su ašarom akyse, nes nepavykdavo), nes tokie darželio reikalavimai buvo

QUOTE(rapoja @ 2021 02 02, 18:19)
Ir iš peterthomasroth lapkričio mėn.  4u.gifsmile.gif

aš iš sausio 5 jau važiuoju pasiimt ax.gif
Atsakyti