Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 02 02, 13:28)

na dėl išmokų, tai priklauso nuo to kokiu statusu dirbama ir kiek mokesčių buvo mokama.
O dėl sėdėjimo, tai man irgi lūdna, kad dar ilgokai sėdėsim, nes kai iškišu nosį į miestą, o tai būna kartą į savaitę- apsipirkti, toks vaizdas, kad karantino nėra. Praeitą penktadienį užvažiavom į akropolį trumpam, kremą pasiimti, tai buvau šoke, nes auto aikštelė buvo pilnutėlė.
Taip pat ir dėl kitų apribojimų, lietuviai kažkaip labai gudrūs rasti apėjimus: tenisą žaidžia kaip aukšto meistriškumo sportininkai ir t.t ir pan.
Na bet yra kaip yra, žmonių visų nepakeisim, tai neverta dėl to ir sukt sau galvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 02 vasario 2021 - 14:42
QUOTE(regal @ 2021 02 02, 15:39)
na dėl išmokų, tai priklauso nuo to kokiu statusu dirbama ir kiek mokesčių buvo mokama.

Tai nė velnio nepriklauso, kiek mokesčių mokama, pvz. kas dirba su IVP - visi gauna tuos 200 su kapeikom. O mokesčių oho oho..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 02, 12:59)
Pilna aplink šmaikštašiknių, pagal juos kiti durniai tegul saugosi, sedi namie, o mums va kaip faina, ten nuvarem, šen nuvarem, mazai žmoniu, galima be kaukės but wub.gif ir dar tegul kiti durniai skiepijasi, o aš tei neeee, jokių nenaturaliu nesamoniu, tegul kitu sąskaita tas bandos imunitetas susidaro  wub.gif

Mano kaimyne sausio 6 diena pagimde sunu, o sausio 10 mire jos mama nuo koronos. uzduso. jai net nesake, kad pienas nuo streso nedingtu pirmom dienom. siaubekas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 02, 15:45)
Tai nė velnio nepriklauso, kiek mokesčių mokama, pvz. kas dirba su IVP - visi gauna tuos 200 su kapeikom. O mokesčių oho oho..

Nieko panašaus, per I karantiną visi gavo, o per šį gauna tik tie, kurių veiklos "nukentėjusios" ax.gif
Nors jūs turbūt turėjot galvoj, kad galėjai uždirbt ir 20k, vis tiek 200 gausi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 02 vasario 2021 - 15:01
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 02, 13:45)

na nekalbėkim apie mokesčius ohoho, pati dirbu ir pagal darbo santykius ir IVP, tad žinau, kiek vienu atveju sumokama, ir kiek kitu, žinoma dar priklauso nuo veiklos, bet tai vis vien ne tas pats.
Turėtų būti išvis panaikinti visokie patentai ir pan, o visi vienodai mokėtų mokesčius, pakanka jau -prisigyvenom prie gyvulių ūkio. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 02 vasario 2021 - 15:24
QUOTE(tikinga @ 2021 02 02, 14:00)
Nieko panašaus, per I karantiną visi gavo, o per šį gauna tik tie, kurių veiklos "nukentėjusios" ax.gif
Nors jūs turbūt turėjot galvoj, kad galėjai uždirbt ir 20k, vis tiek 200 gausi unsure.gif

Na tikrai ne. Soliariumai dirba pilnu tempu , gauna 257, ir yra itraukti į nukentėjusiųjų sarašą.😏
Atsakyti

dar tegul kiti durniai skiepijasi, o aš tei neeee, jokių nenaturaliu nesamoniu, tegul kitu sąskaita tas bandos imunitetas susidaro 

tai svaigsta apie naturalu imuniteta kuris nieko bendro su neuzsikretimu neturi  :hmm:  o siaip is vienos puses viskas atsibodo, norisi pasileist jau plaukus ir eit laukais, is kitos mes irgi netekom keliu pazystamu zmoniu ir gana jaunu tai jauti ir ta pilietine atsakomybe.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 02 vasario 2021 - 15:40
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 02, 14:45)

Mokančių ohoho mokesčius turbūt mažuma. Dauguma susitvarko popierius, kad mokėtų minimumą. Išvada: mažai mokesčių-skurdus biudžetas- mažos išmokos. Mokantys minimumą turėtų savo saugumu kiek daugiau rūpintys patys. Dabar kaip matom nemažai pramogų pasaulio verkiančiųjų verkia iš šiltųjų kraštų. Matyt yra už ką.

QUOTE(regal @ 2021 02 02, 15:14)
na nekalbėkim apie mokesčius ohoho, pati dirbu ir pagal darbo santykius ir IVP, tad žinau, kiek vienu atveju sumokama, ir kiek kitu, žinoma dar priklauso nuo veiklos, bet tai vis vien ne tas pats.
Turėtų būti išvis panaikinti visokie patentai ir pan, o visi vienodai mokėtų mokesčius, pakanka jau -prisigyvenom prie gyvulių ūkio.  ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 02 02, 15:36)
Na tikrai ne. Soliariumai dirba pilnu tempu , gauna 257, ir yra itraukti į nukentėjusiųjų sarašą.😏

Man vat įdomu kaip juos vėdina biggrin.gif jei ten kokia boba įlindus 10 min čiaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 02, 14:14)
Turėtų būti išvis panaikinti visokie patentai  pan, o visi vienodai mokėtų mokesčius, pakanka jau -prisigyvenom prie gyvulių ūkio.  ax.gif

Jeigu valdžia leidžia dirbti tai ir dirbam, lieptų papildomai mokėti kokius mokesčius tai ir mokėtume.

Koks čia tas GYVŪLIŲ ŪKIS, kas dirba su patentais?🤔

Tai dar turėtų Ačiū pasakyti, kad tie GYVŪLIŲ ŪKIAI sukuria darbo vietas žmonėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 02 vasario 2021 - 15:41
QUOTE(regal @ 2021 02 02, 16:14)
Turėtų būti išvis panaikinti visokie patentai ir pan, o visi vienodai mokėtų mokesčius, pakanka jau -prisigyvenom prie gyvulių ūkio.  ax.gif

Kurioj vietoj čia tas gyvulių ūkis? biggrin.gif
Aš vykdau indvidualią veiklą, moku 26 proc. mokesčių + sveikatos draudimas kas mėnesį. Visas licenzijas darbo programom perku pati, kaip ir kompą ir kitas reikalingas priemones.
Dirbdami pagal sutartį moka keliais proc. daugiau (aš kalbu apie darbuotoją, ne apie darbdavį).

Bet aš ir nesiskundžiu, moku mokesčius sąžiningai, pagal sumokėtus mokesčius ir nedrabingumai apmokami, ir pensija kaupiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 02 vasario 2021 - 15:43
Tiek to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 vasario 2021 - 15:50
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 02 02, 15:40)
Jeigu valdžia leidžia dirbti tai ir dirbam, lieptų papildomai mokėti kokius mokesčius tai ir  mokėtume.

Koks čia tas GYVŪLIŲ ŪKIS, kas dirba su patentais?🤔

Tai dar turėtų Ačiū pasakyti, kad tie GYVŪLIŲ ŪKIAI sukuria darbo vietas žmonėms.

Čia aliuzija į lygius ir lygesnius https://lt.wikipedia.../Gyvulių_Å«kis
Atsakyti