Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Niekur neinu, kam tie rūbai, didžiausias pramoga - maisto pardė cray.gif

Šiandien per langą stebėjau, kaip bobikas kiemą valo, jau net ir tai įdomu pasidarė stebėti wacko.gif

Papildyta:
Atlaikinus aš prieglaudas, tik Lesę pasilikau, bet tai kas karta širdį skauda.

Kam kačiuko? wub.gif

https://www.facebook...78164085536753/
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com-40%
www.coachoutlet.com
www.beachbunny.com
www.nyandcompany.com
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.overstock.com - 15%
www.uspoloassn.com - 15%
www.saksoff5th.com
www.walmart.com
www.32degrees.com
www.wilsonsleather.com - 40%
www.dillards.com
www.loft.com - 70%
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.ashford.com-11%
www.target.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com - 22%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.misshaus.com
www.pharmaca.com - 10%
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 04 vasario 2021 - 22:58
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 02 03, 23:54)
draugei, kuri augina porą kačių, prasidėjo kažkoks gerklės skausmas, jau vos ne vėžį jai paišė šeimos gydytoja, o paskui paaiškėjo, kad ilgainiui atsirado  alergija katėms  blink.gif
tai dabar kankinasi: turi neglostyti kačių, neimti jų ant rankų, nevalyti kačių tūlikų ir pablogėjus geria vaistus.

na kad kaip ir neturim tų alergijų ax.gif kol kas.

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 04, 08:45)
Laisvė...

vartotojo įkelta nuotrauka
Karantinas.....

grožis wub.gif

QUOTE(zibuteg @ 2021 02 04, 10:48)
Nueinu pažiūrėt, ogi ten paliktas būtent tas mano mylimiausias kačiukas😍
Aš tikrai įsitikinus, kad katė man jį paliko 😄🥰
Jau kokie 12 metų laimingai gyvena 🙂

wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2021 02 04, 17:59)
tia panasu, kad ismaniosios jos smile.gif susietos su mobiliu irenginiu smile.gif
Papildyta:
Ačiū už siuntinuką 🥰❤️😍 pirkau anytai cole Haan pukinuke iš nordo. Nereali. Kokybė superine, pasiuvimas be priekaištų, odiniai apsiuvimai lb kokybiški. Vertas dėmesio pirkinys tikrai
Papildyta:

jau kelintą kartą skaitau, kad anytai vis perkat ax.gif nu vat neįsivaizduoju, ką galėčiau savo anytai nupirkti biggrin.gif ir šiaip mūsų santykiai tik iš mandagumo ax.gif
vat kaip sutarti su anyta??? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 02 04, 21:50)
o kur usa chanel nuolaidų būna?  bigsmile.gif

Sephoroj kai - 20, taiko ir kvepalams.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 04, 23:11)
jau kelintą kartą skaitau, kad anytai vis perkat ax.gif  nu vat neįsivaizduoju, ką galėčiau savo anytai nupirkti biggrin.gif  ir šiaip mūsų santykiai tik iš mandagumo ax.gif
vat kaip sutarti su anyta??? tongue.gif

Po šio rudens mano taip pat tik iš mandagumo. Galima sakyt nebendraujam. Prisidirbo iki kaklo. Mane labai labai sunku supykdyti taip kad nebebendrauciau, bet jai pavyko. Tik dėl vyro perku. Kaip sutarti nepatarsiu, nes gali saulę nuo dangaus nulupt, vis tiek neįtiksi 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 vasario 2021 - 07:21

gaikaSJ jūsų katuko vardas labai gražus Laisvė. O tokio vardo savininkė nėra lakstūnė iš namų?

Aš žaviuosi, kurios perkat anytoms. Mielai pirkčiau ir anytai, ir mamai. Bet mamai tai netinka joks dalykas, nupirktas ne jos pačios. Galiu tik dovanoti ir tai numes į kampą ir pamirš. Arba draugei atiduos. Netgi parodai ką nors gražaus, bet ji nenori nei to, nei ano. Žodžiu, nori pati pirkti.

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 02 05, 07:31)
<p>gaikaSJ jūsų katuko vardas labai gražus Laisvė. O tokio vardo savininkė nėra lakstūnė iš namų?</p><p>Aš žaviuosi, kurios perkat anytoms. Mielai pirkčiau ir anytai, ir mamai. Bet mamai tai netinka joks dalykas, nupirktas ne jos pačios. Galiu tik dovanoti ir tai numes į kampą ir pamirš. Arba draugei atiduos. Netgi parodai ką nors gražaus, bet ji nenori nei to, nei ano. Žodžiu, nori pati pirkti.</p>

Mamai mano neretu atveju reikia prisijaukinti daiktus. Padovanojau odine kuprinė Kalėdoms, tai neseniai skambina ir sako, koks geras daiktas, o taip skeptiškai žiūrėjau 🤣 šiaip anksčiau taupydavo, db nu perku ką tai liepiau nesiot, naudot..

Ner čia ko žavėtis... Mano anytai reikia CG striukės, naujos mašinos, naujos virtuvės ir tt... Lb patogu, kai zyzia iki tiek kad sūnus ima ir perka, va virtuvę jau gaus, namie aš jau nebekariauju, panašu, kad greitu laiku ir su nauja masina važinės, jei taip ir toliau. Vyrui mama, ką aš pasakysiu... Bet CG tai jau negaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 vasario 2021 - 07:52
QUOTE(spygliz @ 2021 02 05, 07:51)
.. Bet CG tai jau negaus...

biggrin.gif replica nupirkit, arba ant shirpotrebines klevo lapo emblema uzdekit, gal sueis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 02 05, 08:02)
biggrin.gif replica nupirkit, arba ant shirpotrebines klevo lapo emblema uzdekit, gal sueis smile.gif

Padovanojau safiano odos MJ rankinuką prieš porą metų, praėjus kokiems 2 mėnesiams sako, nu bet galejai nepirkt tokio, bent natūralios odos būtų..
Apseis ir be podelkos 😁 per gerai ir taip turi...
Atsakyti
Aš sutariu su uošviene biggrin.gif Pagrindiniai dalykai norint lb gerai sutarti - būtina gyventi atskirai ir vyras visada turi palaikyti žmonos nuomonę biggrin.gif .Nebuvom su uošviais susipykę,kažkaip nėra dėl ko (3*tfu) smile.gif ...

QUOTE(JMD @ 2021 02 04, 21:53)
Man atrodo dar būdama.sephoroj rapojai fotkinau ir siunčiau fotkę  biggrin.gif o gal.kai milane MK pardą blizgančia radau. Ai jau nebepamenu  biggrin.gif

Tėp smile.gif Bet kaip laikas greit bėga-atrodo ką tik,o žiū 18 metais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 02 05, 08:08)
Aš sutariu su uošviene  biggrin.gif Pagrindiniai dalykai norint lb gerai sutarti - būtina gyventi atskirai ir vyras visada turi palaikyti žmonos nuomonę  biggrin.gif .Nebuvom su uošviais susipykę,kažkaip nėra dėl ko (3*tfu)  smile.gif ...
Tėp  smile.gif Bet kaip laikas greit bėga-atrodo ką tik,o žiū 18 metais  unsure.gif

Sakyčiau šiais laikais uošvienei reikia telefoną ir internetą atjungt, nes jei juos turi prilygsta gyvenimui kartu 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 vasario 2021 - 08:10
QUOTE(rapoja @ 2021 02 05, 08:08)
Aš sutariu su uošviene  biggrin.gif Pagrindiniai dalykai norint lb gerai sutarti - būtina gyventi atskirai ir vyras visada turi palaikyti žmonos nuomonę  biggrin.gif .Nebuvom su uošviais susipykę,kažkaip nėra dėl ko (3*tfu)  smile.gif ...
Tėp  smile.gif Bet kaip laikas greit bėga-atrodo ką tik,o žiū 18 metais  unsure.gif

O užpernai nesiunčiau? rolleyes.gif
Atsakyti