Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dzemuskinas @ 2021 02 04, 20:05)
Kaunas gavo 643 siuntą  4u.gif Susimokėjusioms laiškučiai surašyti, pusė ir išdalinta  wub.gif

Sveiki, negavau, sumokėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 05, 08:10)
Sakyčiau šiais laikais uošvienei reikia telefoną ir internetą atjungt, nes jei juos turi prilygsta gyvenimui kartu 🤣

lotuliukas.gif biggrin.gif .Susiskambinam,aš ir pati paskambinu.Senai matėmės,jau ir pasiilgau.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 02 05, 08:11)
O užpernai nesiunčiau?  rolleyes.gif

Paieškoj įrašius 18 tik išmetė biggrin.gif Kažkaip ir man atrodo,kad visai gi nesenai buvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 02 05, 08:16)
lotuliukas.gif  biggrin.gif .Susiskambinam,aš ir pati paskambinu.Senai matėmės,jau ir pasiilgau.
Papildyta:

Paieškoj įrašius 18 tik išmetė  biggrin.gif Kažkaip ir man atrodo,kad visai gi nesenai buvai  biggrin.gif

Nezinau kas turėtų įvykti, kad pasiilgciau anytos 🤔 įtariu, kad mane amnezija ištikt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 vasario 2021 - 08:26
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 05, 00:11)

jau kelintą kartą skaitau, kad anytai vis perkat ax.gif  nu vat neįsivaizduoju, ką galėčiau savo anytai nupirkti biggrin.gif  ir šiaip mūsų santykiai tik iš mandagumo ax.gif
vat kaip sutarti su anyta??? tongue.gif

kai mano bernai auga, tai jau vis pagalvoju kaip man reiks sutarti su marčiom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 02 05, 08:31)
kai mano bernai auga, tai jau vis pagalvoju kaip man reiks sutarti su marčiom  biggrin.gif

Aš tai būsiu ragana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 05, 08:19)
Nezinau kas turėtų nutikt kad pasiilgciau anytos 🤔 įtariu, kad mane amnezija ištikt..

Kartu daug metų švenčiam visų gimtadienius,įvairias metų šventes ir be progos dažnai susitinkam (dabar kuris laikas tik ne).Su jais kartu gyvena vyro sesers šeima.Tai ir su vyro sese sutariam.Nesam apsipykę ar apsižodžiavę.Reik tikėtis taip ir toliau bus ax.gif
O tavo atveju ,tai vyras gal kartais kitaip turėtų elgtis iš to ką parašei ax.gif Bet po tiek metų kartu jau sunku kažką pakeisti-visi įprato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 02 05, 08:39)
Kartu daug metų švenčiam visų gimtadienius,įvairias metų šventes ir be progos dažnai susitinkam (dabar kuris laikas tik ne).Su jais kartu gyvena vyro sesers šeima.Tai ir su vyro sese sutariam.Nesam apsipykę ar apsižodžiavę.Reik tikėtis taip ir toliau bus  ax.gif
O tavo atveju ,tai vyras gal kartais kitaip turėtų elgtis iš to ką parašei  ax.gif Bet po tiek metų kartu jau sunku kažką pakeisti-visi įprato  smile.gif

Turėtų, bet jam sunku tarp 2 ugniu stovėt.. Šiaip jis mano pusėj, bet neuzdrausiu su mama bendraut, o kai jau bendrauja jam lengviau ta virtuvę nupirkt, nei kaskart klausyt jos verksmu...o anyta tai ne durna, žino per kur spaust 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 vasario 2021 - 08:49
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 05, 08:55)

koks mielybe <3
Atsakyti

Kartu daug metų švenčiam visų gimtadienius,įvairias metų šventes ir be progos dažnai susitinkam (dabar kuris laikas tik ne).Su jais kartu gyvena vyro sesers šeima.Tai ir su vyro sese sutariam.Nesam apsipykę ar apsižodžiavę.Reik tikėtis taip ir toliau bus ax.gif
O tavo atveju ,tai vyras gal kartais kitaip turėtų elgtis iš to ką parašei ax.gifBet po tiek metų kartu jau sunku kažką pakeisti-visi įprato smile.gif

Aš manau, jūs labai geras ir diplomatiškas žmogutis. Priimat žmones tokius, kokie jie yra.  Tad jums puikiai sekasi bendrauti. Aš kai supratau, kad savo mylimai mamai nieko neįtinku nupirkti, nurimau. Liepiu pačiai parduotuvėj išsirinkti, tada nuperku ir padovanoju. Džiaugiuosi suradus sprendimą ir vidinę ramybę. Kai atiduodu ką nors, nusiteikiu, kad ji gali padovanoti draugei  :) 

Atsakyti

kai mano bernai auga, tai jau vis pagalvoju kaip man reiks sutarti su marčiom biggrin.gif

Puikiai. Mano draugė yra pavyzdys, kaip sutarti su marčia. Marti ją myli labiau nei savo mamą. Bent jau daugiau bendrauja nei su mama. Net į keliones jos dviese išbirbia. 

Atsakyti

Aš tai būsiu ragana biggrin.gif

Nebūsit nebūsit  :D 

Atsakyti