Sveiki, negavau, sumokėta
Sveiki, negavau, sumokėta
Papildyta:
Paieškoj įrašius 18 tik išmetė
Papildyta:
Paieškoj įrašius 18 tik išmetė
Nezinau kas turėtų įvykti, kad pasiilgciau anytos 🤔 įtariu, kad mane amnezija ištikt..
jau kelintą kartą skaitau, kad anytai vis perkat
vat kaip sutarti su anyta???
kai mano bernai auga, tai jau vis pagalvoju kaip man reiks sutarti su marčiom
Aš tai būsiu ragana
Kartu daug metų švenčiam visų gimtadienius,įvairias metų šventes ir be progos dažnai susitinkam (dabar kuris laikas tik ne).Su jais kartu gyvena vyro sesers šeima.Tai ir su vyro sese sutariam.Nesam apsipykę ar apsižodžiavę.Reik tikėtis taip ir toliau bus
O tavo atveju ,tai vyras gal kartais kitaip turėtų elgtis iš to ką parašei
O tavo atveju ,tai vyras gal kartais kitaip turėtų elgtis iš to ką parašei
Turėtų, bet jam sunku tarp 2 ugniu stovėt.. Šiaip jis mano pusėj, bet neuzdrausiu su mama bendraut, o kai jau bendrauja jam lengviau ta virtuvę nupirkt, nei kaskart klausyt jos verksmu...o anyta tai ne durna, žino per kur spaust 🤣
Kartu daug metų švenčiam visų gimtadienius,įvairias metų šventes ir be progos dažnai susitinkam (dabar kuris laikas tik ne).Su jais kartu gyvena vyro sesers šeima.Tai ir su vyro sese sutariam.Nesam apsipykę ar apsižodžiavę.Reik tikėtis taip ir toliau bus
O tavo atveju ,tai vyras gal kartais kitaip turėtų elgtis iš to ką parašeiBet po tiek metų kartu jau sunku kažką pakeisti-visi įprato
Aš manau, jūs labai geras ir diplomatiškas žmogutis. Priimat žmones tokius, kokie jie yra. Tad jums puikiai sekasi bendrauti. Aš kai supratau, kad savo mylimai mamai nieko neįtinku nupirkti, nurimau. Liepiu pačiai parduotuvėj išsirinkti, tada nuperku ir padovanoju. Džiaugiuosi suradus sprendimą ir vidinę ramybę. Kai atiduodu ką nors, nusiteikiu, kad ji gali padovanoti draugei
kai mano bernai auga, tai jau vis pagalvoju kaip man reiks sutarti su marčiom
Puikiai. Mano draugė yra pavyzdys, kaip sutarti su marčia. Marti ją myli labiau nei savo mamą. Bent jau daugiau bendrauja nei su mama. Net į keliones jos dviese išbirbia.
Aš tai būsiu ragana
Nebūsit nebūsit