QUOTE(spygliz @ 2021 02 05, 06:51)
Ner čia ko žavėtis... Mano anytai reikia CG striukės, naujos mašinos, naujos virtuvės ir tt... Lb patogu, kai zyzia iki tiek kad sūnus ima ir perka, va virtuvę jau gaus, namie aš jau nebekariauju, panašu, kad greitu laiku ir su nauja masina važinės, jei taip ir toliau. Vyrui mama, ką aš pasakysiu... Bet CG tai jau negaus...
Tai sakyčiau labai gerą marčią ir sūnų turi. Beje, panašų atvejį pažinojau, sūnus visada buvo pasiruošęs dėl mamos, net valgyt gamindavo ir atnešdavo, nes mama nežinojo net kaip orkaitė įsijungia (buvusi mano kolegė), tačiau atsirado žmona, kuri sustatė viską į savo vietas, tai mama išmoko ir viešuoju transportu naudotis, ir orkaitę įsijungti.
O dėl santykių tai su anyta. Pas mane santykiai labai gerai, aš taip pat perku ir rūbus ir batus anytai, anksčiau dažniau, dabar rečiau dėl figūros pasikeitusių formų, nes reikia matuotis, tai LT nuperku, kad galima būtų grąžinti. Beje, iš pat pradžių ir ji man pirkdavo rūbus, bet dabar neperka, nes pati geresnių ir geresnėm kainom nusiperku, tad visada gaunu dovanų pinigais.
O gerų santykių pagrindas, negyventi kartu, nesikišti vieni į kitų gyvenimus (ką dažnai mėgsta anytos daryti), ir dar ką mes praktikuojam, jei kas nors nepatinka (nes dažnai susisitikdavom iki karantino, tai visgi atsiranda , kas netinka), niekad nepasakai pats. Aš savo vyrui pasakau, kas man netinka, o jau jis perduoda, o anyta savo sūnui pasako , taigi yra tarpininkas, kuris moteriškas emocijas ir nepasitenkinimus neutralizuoja

Mano vyras vienturtis ir niekad nepamiršiu, kai buvom tik apsivedę, gimus pirmagimiui vyras susirgo vėjaraupiais, tai mėnesį gyvenau pas uošvius. Anyta mane nusivedė pas savo kirpėją ir jai pristatė, kad turėjau sūnų, dabar turiu ir dukrą

Žinoma, taip nėra ir negali būti, sūnus yra sūnus, bet vis vien miela.