<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72778403" data-time="1612551917"><div><p>Monowear
Aš pirkdavau anksčiau jcrew pižamas. Bet man jos taip bjauriai blunKa. Tragedija. Nebeperku, nes na labai jau nebegražios pasidaro.</p></div></blockquote><p>Dazniau keist reik . Man smagiausios ever dabar jos. </p>
Būna visai šeimai pritaikytų
Man su pižamom nesekas: TH kelnės po kelių skalbimų išsitampyti sugebėjo per gumą, o VS visiškai susiburbiuliavo (kur tos trikotažinės). Turiu kažkokias turkiškas atsivežus, neužmušamos, bet reik keist. Tad rodykit, kurios tikrai geros
Būna visai šeimai pritaikytų
Man su pižamom nesekas: TH kelnės po kelių skalbimų išsitampyti sugebėjo per gumą, o VS visiškai susiburbiuliavo (kur tos trikotažinės). Turiu kažkokias turkiškas atsivežus, neužmušamos, bet reik keist. Tad rodykit, kurios tikrai geros
Kadaise, dar pirkimų USA pradzioj pirkau sitos firmos pizama. Nu nenudevimas trikotazas ir net nenubluko spalvos nuo skalbimu, tik is ilgu kelniu bišk bridzai per laika pasidare . https://www.dillards...and/Sleep Sense