Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 02 06, 10:34)
Kandys ėda vilną. Medvilnės neteko matyt 🤔 gal gęžiat labai didelėm apsukom? Aš randu skylučių dažniausiai ties siūlėm arba etiketėm prie kaklo. Siuvant su adata perpjauna siūlukus, vėliau su laiku, tampant, gręžiant skylutės pasidaro.

Nebent kas mašinoj pastrigę.
Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 02 06, 10:26)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="r@mke" data-cid="72778478" data-time="<a href="> Pagaliau atejo nuo lapkricio PeterTHomas kremukai , ryt bandysiu vartotojo įkelta nuotraukaačiū Mergaitės už dovaninius mėginukus vartotojo įkelta nuotrauka Papildyta: Pastebiu, kad irgi ant medvilninių maikių skylučių atsiranda ,tik aš gavloju, kad čia gal nuo skalbenkės atsiranda, gal būgnas greždamas įtraukia,, dažniausiai ant vyro maikių ant pilvo arba vaikų plonesnės medvilnes vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Pas mane tas pats, atsiranda skylučių😭 Mama sako kad kandys🤔🙈

as padariau isvada, kad nuo liemenuku uzsegimu. dabar skalbiu juos skalbiniu maiselyje, tai skyluciu nebeatsiranda ant maikuciu.
Atsakyti

Kandys ėda vilną. Medvilnės neteko matyt 🤔 gal gęžiat labai didelėm apsukom? Aš randu skylučių dažniausiai ties siūlėm arba etiketėm prie kaklo. Siuvant su adata perpjauna siūlukus, vėliau su laiku, tampant, gręžiant skylutės pasidaro.

Skylutės ties etiketėmis,prie šono ir prie kaklo būna nuo parduotuvės magneto( kur buna uždėtas, su ta metaline'adata' perdūrta.

Atsakyti
Mergaites, jus viska zinot😁 gal zinot kokie yra ievis mackevicienes akiniai? Cia dior??
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lomute: 06 vasario 2021 - 10:55
QUOTE(rapoja @ 2021 02 06, 10:21)
Fainas uniqlo kostiumėlis atsiradęs,tik reik palaukt nukainavimo  biggrin.gif
https://www.uniqlo.c...nts-437097.html
https://www.uniqlo.c...n...COL31&cgid=
Panašus jau buvo pardavime,tik kelnės šios atrodo siauresnės (gerai) smile.gif Ir viršus kažin ar ne trumpesnis (blogai)  biggrin.gif

tokie dar yra sweatshirt'ai https://www.uniqlo.c...=women-uniqlo-u

alia kaip tos kelnės man su tom basutėm nesižiūri...visą vaizdą gadina ax.gif

aš laukiu lietpalčio nukainavimo biggrin.gif nes už beveik 80 nekyla ranka pirkt
Papildyta:
QUOTE(lomute @ 2021 02 06, 10:53)
Mergaites, jus viska zinot😁 gal zinot kokie yra ievis mackevicienes akiniai? Cia dior??
vartotojo įkelta nuotrauka

man kažkaip į gucci neša https://www.gucci.co...648494I33308076
Atsakyti

Nezinau kaip jus pataikot sau nusipirkti akinius internetu bet jei norisi kazko mandresnio ir galite sau ta leisti, labai rekomenduoju Friends&Frames optika. Aptarnavimas kosminis, su tavim gali praleisti net kelias valandas kol isrinks tau akinius, akiniu yra visokiu pas juos nuo klasikos iki retro, vienetiniu ranku darbo ir pan. Pati sau gyvenime nebuciau prisitaikius pvz tokiu akiniu internetu, is tikruju net nepagalvociau kad man tokie tiktu :unsure:​  fc34a0aafcd77b99320d370fb187197c790.jpg

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 02 06, 11:11)
alia kaip tos kelnės man su tom basutėm nesižiūri...visą vaizdą gadina  ax.gif

aš laukiu lietpalčio nukainavimo  biggrin.gif nes už beveik 80 nekyla ranka pirkt

Viskas čia gerai biggrin.gif
Aišku nukainos,tik gali tekt tada dydį/spalvą pagaudyt norimą ax.gif

Neįeinu vis dar į uniqlo kašiką-nepatink man taip mad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 06, 11:25)
<p>Nezinau kaip jus pataikot sau nusipirkti akinius internetu bet jei norisi kazko mandresnio ir galite sau ta leisti, labai rekomenduoju Friends&Frames optika. Aptarnavimas kosminis, su tavim gali praleisti net kelias valandas kol isrinks tau akinius, akiniu yra visokiu pas juos nuo klasikos iki retro, vienetiniu ranku darbo ir pan. Pati sau gyvenime nebuciau prisitaikius pvz tokiu akiniu internetu, is tikruju net nepagalvociau kad man tokie tiktu unsure.gif​  vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Aš ten tom ford pirkau ir darbui akinius.
Atsakyti

Aš ten tom ford pirkau ir darbui akinius.

mano taksioras sugrauze man kasdieniu akiniu kojele tai irgi droziau pas jas darytis nauju  :D​  aisku is tokiu einamu brandu tai gal galima nusiziurejus bandyt susirast ir internetu isigyt pigiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 06 vasario 2021 - 11:37
QUOTE(rapoja @ 2021 02 06, 11:26)
Viskas čia gerai biggrin.gif
Aišku nukainos,tik gali tekt tada dydį/spalvą pagaudyt norimą  ax.gif

Neįeinu vis dar į uniqlo kašiką-nepatink man taip  mad.gif

aš įeinu normaliai
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 05, 20:18)

Tuėjau tokius, tik su "gradient" rusvais stiklais. Forma ir patogumas jų tikrai super, tik tas "gradient" stiklų tonavimas vargino akis. Šitie identiški, tik su vienspalviais žalsvais stiklais. Atrodytų idealūs, tik va įdomu, kaip realybė ta žalsva stiklų spalva atrodys iš išorės...

Kur kokybiškas vyriškas odines pinigines perkat?
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 02 06, 10:31)
Labas rytas,

Is nordstormrack ilgai prekės keliauja? Nekantraudama laukiu sąskaitos už batus iš ten ax.gif

Sitai parduotuvei netinka joks apibrezimas. Gali keliaut ilgai, trumpai, gali atsiust klaidinga preke, gali parasyt, kad preke cancelled ir ja vis tiek atsiusti.
Atsakyti