QUOTE(linamog @ 2021 02 16, 12:55)
Gal kas pasakytų kiek cm 40 dydžio jų vidpadis?
QUOTE(ralija @ 2021 02 16, 11:13)
kokio vitamino trūkumas, kai plaukai slenka? tik nėštumo metu plaukai neslinko... visą kitą laiką šeriuosi kaip šuo, nors turiu pasakyti, kad plaukų turiu daug ...
gal kokio E ?
dabar D3 nusipirkau
gal kokio E ?
dabar D3 nusipirkau

3 mėn. gėriau lietuviško seleno su cinku, už 3 Eur, jau matėsi rezultatas. Tada 2 mėn. gėriau Biocell beauty shot'us, nu žinokit, neatsistebiu rezultatu

Nuo plaukų slinkimo padeda akupunktūra

QUOTE(ralija @ 2021 02 16, 10:13)
kokio vitamino trūkumas, kai plaukai slenka? tik nėštumo metu plaukai neslinko... visą kitą laiką šeriuosi kaip šuo, nors turiu pasakyti, kad plaukų turiu daug ...
gal kokio E ?
dabar D3 nusipirkau
gal kokio E ?
dabar D3 nusipirkau

Nervai? Pervargimas? Nemiga? B trūksta? D trūksta visiem

Man padėjo pantogar, mezoterapija. Bet padėjo pašalinus priežstį atstatyti tai kas buvo. Jei priežasties nepašalinsi, simptomų nesumažinsi. Man asmeniškai krito plaukai dėl streso baisaus.
QUOTE(babilone @ 2021 02 16, 13:47)
Jetau kaip skaniai atrodo🥞o as po antro modernos skiepo guliu visa be jegu su iskilusiu spaudimu, temperat ir skaudancia galva😞
dar dziaukites kad gyva

verte skiepintis Jus ?

QUOTE(_evita_ @ 2021 02 16, 13:20)
Ne pas mus aciu die jokios prievartos, bet, kad mes visi ir laukem tos vakcinos😅 kitiem lengviau😊
QUOTE(babilone @ 2021 02 16, 12:47)
Jetau kaip skaniai atrodo🥞o as po antro modernos skiepo guliu visa be jegu su iskilusiu spaudimu, temperat ir skaudancia galva😞
Sveikatos

As šitą serumą per čia užrodytą papirkau, čyrai kas vakar įmasažuoju, jau pusantro mėnesio, tai kelių cm antenų pilna😄 https://theordinary....1546.1606671323
Ryt poryt jau bus gerai
Nuo skiepo tikrai nemirsit
O kam nereikia man duokit

Nuo skiepo tikrai nemirsit

O kam nereikia man duokit

QUOTE(babilone @ 2021 02 16, 12:47)
Sujaučiu, te balioną ir linkiu tvirto imuniteto

Užtai dabar kažkaip ramiau pasidarė. Buvo, kas įdomumo dėlei darėsi antikūnius po skiepų, tai titrai džiuginantys.
QUOTE(_evita_ @ 2021 02 16, 13:20)