Norėčiau skiepo, bet tenkinčiausi odine pinigine 😁
Vidutinio dydžio su užtrauktuku, monetine ir korteliu skyriais, pastelinių arba ryškių spalvų.
Kur šiuo metu verta pasižvalgyti?
QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 15:18)
Man padėjo pantogar, mezoterapija. Bet padėjo pašalinus priežstį atstatyti tai kas buvo. Jei priežasties nepašalinsi, simptomų nesumažinsi. Man asmeniškai krito plaukai dėl streso baisaus.
Aš jaučiau pagerėjimą nuo Pantogar. Bet nustojau juos gerti - vėl viskas iš pradžių. Žinau, kad man nuo streso ir įtampos plaukai slenka, kaip tai įveikti? Raminančių nuolat vartoti nesinori

Čia kažkam piniginė savijautą pagerintų, man tai odinė didelė rankinė, įtariu, padėtų geriau jaustis

Dar klausimas. Ar kašmyriniam šaliui čia normali kaina, ar įmanoma pigiau nusipirktti?
https://www.nordstro...39?color=020GRY
Kažkaip metams bėgant norisi mažiau, bet kokybiško daikto/rūbo/batų (konkrečiu atveju - kokybiško šaliko).
QUOTE(Gricė @ 2021 02 16, 14:00)
Aš jaučiau pagerėjimą nuo Pantogar. Bet nustojau juos gerti - vėl viskas iš pradžių. Žinau, kad man nuo streso ir įtampos plaukai slenka, kaip tai įveikti? Raminančių nuolat vartoti nesinori 

Išėjau iš to darbo. Pakeičiau gyvenimą ir požiūrį kardinaliai.
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2021 02 16, 14:00)
Čia kažkam piniginė savijautą pagerintų, man tai odinė didelė rankinė, įtariu, padėtų geriau jaustis

Aš šiandien sau šventę pasidariau - nagus susitvarkiau. Jaučiuos super laiminga

QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 15:08)
Ir labai dažnai tai būna vienas ir vienintelis sprendimas. Nes gyventi amžinam dideliam strese - baisiau, nei baisu.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 15:08)
ir nieko man daugiau nereik 

Aš kai pamatau tuos baisiai nuaugusius nagus

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 16, 14:14)
Ir labai dažnai tai būna vienas ir vienintelis sprendimas. Nes gyventi amžinam dideliam strese - baisiau, nei baisu.
Papildyta:
O dar geriau, kai įkelia į FB, mol - va kiek ilgai laiko, p...fik, kad pusė jau ataugo, bet va - nenusilupo. Brrr
Papildyta:

Aš nelakuoju ilgalaikiu dabar. Bet turiu kitą bėdą, man labai šonuose atplyšta. Ištisinės žaizdos. Tai jau taip laukiau kol atsidarys, kad šakės. Tai net spazmas atleido. Iš karto nebeskauda kai iškarpė. Galiu vėl suimt pirštais viską.
Sveikos, ačiū užrodžiusioms, o kamandai nupirkusiai J.Crew Nordic Boots, tikrai superiniai
Su 38 pėda ėmiau 8 dydį, priekyje vietos šiek tiek yra, bet mažesnių nenorėčiau.
Parduodu nauja Jcrew striuke berniukui 12metu, 46
.

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 16, 15:49)
Sujaučiu, te balioną ir linkiu tvirto imuniteto
man nuo Pfizerio tik tinginystė padidėjo
Kažkaip ir kolegoms sklandžiai praėjo, daugiausia kas buvo- į peršalimą panašūs pojūčiai.
Užtai dabar kažkaip ramiau pasidarė. Buvo, kas įdomumo dėlei darėsi antikūnius po skiepų, tai titrai džiuginantys.

Užtai dabar kažkaip ramiau pasidarė. Buvo, kas įdomumo dėlei darėsi antikūnius po skiepų, tai titrai džiuginantys.
Nudžiuginot

QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 14:08)

Aš vakar susitvarkiau, tai net vyras pagyrė

Man patinka Tendence outlet Ogmios mieste apatinių parduotuvė. Bet kaip suprantu, neturi internetinės parduotuvės. Iš kitos pusės, nesimatavus stanikų man neišeina pirkt. Tai laukiu kada atsidarys

QUOTE(Sexuali @ 2021 02 16, 14:52)
Man patinka Tendence outlet Ogmios mieste apatinių parduotuvė. Bet kaip suprantu, neturi internetinės parduotuvės. Iš kitos pusės, nesimatavus stanikų man neišeina pirkt. Tai laukiu kada atsidarys 

Tai vot. Man tai spaudžia tai nelaiko tai pjauna tai vėl kokia velniava. Ir aš ten pirkdavau. O dabar 🤔
nordstormrack gal koduka turite?