Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Norėčiau skiepo, bet tenkinčiausi odine pinigine 😁
Vidutinio dydžio su užtrauktuku, monetine ir korteliu skyriais, pastelinių arba ryškių spalvų.
Kur šiuo metu verta pasižvalgyti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 15:18)
Man padėjo pantogar, mezoterapija. Bet padėjo pašalinus priežstį atstatyti tai kas buvo. Jei priežasties nepašalinsi, simptomų nesumažinsi. Man asmeniškai krito plaukai dėl streso baisaus.

Aš jaučiau pagerėjimą nuo Pantogar. Bet nustojau juos gerti - vėl viskas iš pradžių. Žinau, kad man nuo streso ir įtampos plaukai slenka, kaip tai įveikti? Raminančių nuolat vartoti nesinori unsure.gif
Čia kažkam piniginė savijautą pagerintų, man tai odinė didelė rankinė, įtariu, padėtų geriau jaustis biggrin.gif
Dar klausimas. Ar kašmyriniam šaliui čia normali kaina, ar įmanoma pigiau nusipirktti?
https://www.nordstro...39?color=020GRY
Kažkaip metams bėgant norisi mažiau, bet kokybiško daikto/rūbo/batų (konkrečiu atveju - kokybiško šaliko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 16 vasario 2021 - 14:14
QUOTE(Gricė @ 2021 02 16, 14:00)
Aš jaučiau pagerėjimą nuo Pantogar. Bet nustojau juos gerti - vėl viskas iš pradžių. Žinau, kad man nuo  streso ir įtampos plaukai slenka, kaip tai įveikti? Raminančių nuolat vartoti nesinori  unsure.gif

Išėjau iš to darbo. Pakeičiau gyvenimą ir požiūrį kardinaliai.
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2021 02 16, 14:00)
Aš jaučiau pagerėjimą nuo Pantogar. Bet nustojau juos gerti - vėl viskas iš pradžių. Žinau, kad man nuo  streso ir įtampos plaukai slenka, kaip tai įveikti? Raminančių nuolat vartoti nesinori  unsure.gif
Čia kažkam piniginė savijautą pagerintų, man tai odinė didelė rankinė, įtariu, padėtų geriau jaustis  biggrin.gif

Aš šiandien sau šventę pasidariau - nagus susitvarkiau. Jaučiuos super laiminga biggrin.gif ir nieko man daugiau nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 15:08)
Išėjau iš to darbo. Pakeičiau gyvenimą ir požiūrį kardinaliai.

Ir labai dažnai tai būna vienas ir vienintelis sprendimas. Nes gyventi amžinam dideliam strese - baisiau, nei baisu.

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 15:08)
Aš šiandien sau šventę pasidariau - nagus susitvarkiau. Jaučiuos super laiminga  biggrin.gif ir nieko man daugiau nereik  biggrin.gif

Aš kai pamatau tuos baisiai nuaugusius nagus fear.gif O dar geriau, kai įkelia į FB, mol - va kiek ilgai laiko, p...fik, kad pusė jau ataugo, bet va - nenusilupo. Brrr
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 16, 14:14)
Ir labai dažnai tai būna vienas ir vienintelis sprendimas. Nes gyventi amžinam dideliam strese - baisiau, nei baisu.
Papildyta:
Aš kai pamatau tuos baisiai nuaugusius nagus  fear.gif O dar geriau, kai įkelia į FB, mol - va kiek ilgai laiko, p...fik, kad pusė jau ataugo, bet va - nenusilupo. Brrr

Aš nelakuoju ilgalaikiu dabar. Bet turiu kitą bėdą, man labai šonuose atplyšta. Ištisinės žaizdos. Tai jau taip laukiau kol atsidarys, kad šakės. Tai net spazmas atleido. Iš karto nebeskauda kai iškarpė. Galiu vėl suimt pirštais viską.
Atsakyti

Sveikos, ačiū užrodžiusioms, o kamandai nupirkusiai J.Crew Nordic Boots, tikrai superiniai  :4u: 

Su 38 pėda ėmiau 8 dydį, priekyje vietos šiek tiek yra, bet mažesnių nenorėčiau.

Atsakyti
Parduodu nauja Jcrew striuke berniukui 12metu, 46€

vartotojo įkelta nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 16, 15:49)
Sujaučiu, te balioną ir linkiu tvirto imuniteto  4u.gif man nuo Pfizerio tik tinginystė padidėjo  biggrin.gif Kažkaip ir kolegoms sklandžiai praėjo, daugiausia kas buvo- į peršalimą panašūs pojūčiai.
Užtai dabar kažkaip ramiau pasidarė. Buvo, kas įdomumo dėlei darėsi antikūnius po skiepų, tai titrai džiuginantys.

Nudžiuginot 4u.gif Mano porai pažįstamų sunkūs pojūčiai buvo, tai su nerimu antros dozės Pfizer laukiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 16, 14:08)

Aš šiandien sau šventę pasidariau - nagus susitvarkiau. Jaučiuos super laiminga  biggrin.gif ir nieko man daugiau nereik  biggrin.gif

Aš vakar susitvarkiau, tai net vyras pagyrė biggrin.gif net negalvojau, kad jis pastebi tokius dalykus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka Tendence outlet Ogmios mieste apatinių parduotuvė. Bet kaip suprantu, neturi internetinės parduotuvės. Iš kitos pusės, nesimatavus stanikų man neišeina pirkt. Tai laukiu kada atsidarys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sexuali @ 2021 02 16, 14:52)
Man patinka Tendence outlet Ogmios mieste apatinių parduotuvė. Bet kaip suprantu, neturi internetinės parduotuvės. Iš kitos pusės, nesimatavus stanikų man neišeina pirkt. Tai laukiu kada atsidarys wub.gif

Tai vot. Man tai spaudžia tai nelaiko tai pjauna tai vėl kokia velniava. Ir aš ten pirkdavau. O dabar 🤔
Atsakyti
nordstormrack gal koduka turite?
Atsakyti