QUOTE(rasiuk @ 2021 02 18, 09:25)
Parduodu Ann Taylor XS. I AZ.
As nuotraukoj tris rubus matau, nezinociau, ka tiksliai parduodat.
QUOTE(linamog @ 2021 02 18, 09:28)
Ačiū, pasitaisiau.
QUOTE(rasiuk @ 2021 02 18, 09:25)
Netiko?
Aš net skaičių negavau už jas
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 09:38)
Norėčiau, kad per blauzdas būtų plačiau. Bet per juosmenį ir klubus geros, nesioju 2-4 us.
Netiko?
Aš net skaičių negavau už jas
O man atšaukė jas parduotuvė
Gal kuri pardavinės S ar M dydį (priklauso ar labai didintos) tai perpirksiu
QUOTE(Renadai @ 2021 02 17, 18:46)
na man tai neatrodo normalu, pusmečiui
QUOTE(rapoja @ 2021 02 17, 19:04)
Mėnesiui tai čia lb ok viskas.Ir ne tik Vilniuj.
jooo, teks susitaikyt gal
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 18, 09:58)
ką aš žinau kas gali nutikt per tą pusmetį
net per dieną..
jei manikiuriste laisva nuolat, tai prastas zenklas:)
QUOTE(Softe24 @ 2021 02 18, 07:14)
Bet juk apie visa gyjima yra papasakojama, kiek menesiu truks ir kaip bus. Ir negi nepatenkinta isvaizdos pokyciais ? As tai ryzausi tokiam gydymui vien del to kaip isvaizda pasikeis, nes daug metu kompleksuoju delto, ir nebijau nieko, na tik finansiskai brangu, bet pinigai uzdirbami.
Na ji, bent sake, kad darosi ne del isvaizdos, o del blogo sakandzio, o ir kiekvienas skirtingai juk ziuri i savo isvaizdos trukumus, vienas susigyvena toks, koks yra, kitas - ne.
Kaip jūs čia baisiai apie dantų problemas kalbat
Normalu
Tai jei eini pas tą pačią meistrę ir esi nuolatinė klientė - problemų nekyla.Susitari,praneši,kad negalėsi atvykt ir sukeičia.Juk pas visas taip.Pvz kosmetologė,masažistė visad surašo bent pusmečiui į priekį,tai aišku nežinai ar 100 proc galėsi būti
Pas nagų meistrę tai lb patogiai padaryta registruotis internetu-pati pasirenki laisvą datą/laiką ir ją gali bet kada atšaukt ir pasiimt laisvą,jei dar yra.Arba tariesi su meistre ,jei nebėra.
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 18, 09:58)
ką aš žinau kas gali nutikt per tą pusmetį
net per dieną..
Normalu
Pas nagų meistrę tai lb patogiai padaryta registruotis internetu-pati pasirenki laisvą datą/laiką ir ją gali bet kada atšaukt ir pasiimt laisvą,jei dar yra.Arba tariesi su meistre ,jei nebėra.
QUOTE(ruteliukste @ 2021 02 18, 09:52)
Gal kas galit pakomentuoti Cafenoir firmos batus? Yoox'e prie 9 dydžio rašo,kad atitinka 39 eur,bet kai suvedu,kad ugg nešioju 8 dydį,man rekomenduoja imt jų 7 dydį. Jie tikrai tokie didinti?
Atitinka jie, 11 tikrai 41.