Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Parduodu Ann Taylor kelnes, XS. I AZ. smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuk: 18 vasario 2021 - 09:30
QUOTE(rasiuk @ 2021 02 18, 09:25)
Parduodu Ann Taylor XS. I AZ.

As nuotraukoj tris rubus matau, nezinociau, ka tiksliai parduodat. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 02 18, 09:28)
As nuotraukoj tris rubus matau, nezinociau, ka tiksliai parduodat. ax.gif

Ačiū, pasitaisiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2021 02 18, 09:25)
Parduodu Ann Taylor kelnes, XS. I AZ. smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Netiko? unsure.gif
Aš net skaičių negavau už jas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 18 vasario 2021 - 09:38
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 09:38)
Netiko?  unsure.gif
Aš net skaičių negavau už jas  unsure.gif

Norėčiau, kad per blauzdas būtų plačiau. Bet per juosmenį ir klubus geros, nesioju 2-4 us.
Atsakyti
Gal kas galit pakomentuoti Cafenoir firmos batus? Yoox'e prie 9 dydžio rašo,kad atitinka 39 eur,bet kai suvedu,kad ugg nešioju 8 dydį,man rekomenduoja imt jų 7 dydį. Jie tikrai tokie didinti?
Atsakyti

Netiko? unsure.gif
Aš net skaičių negavau už jas unsure.gif

O man atšaukė jas parduotuvė  :unsure: Gal kuri pardavinės S ar M dydį (priklauso ar labai didintos) tai perpirksiu  :) 

Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2021 02 17, 18:46)
pas gerą manikiūrininkę visada taip. Ir ne mėnesiui, o pusmečiui  rolleyes.gif

na man tai neatrodo normalu, pusmečiui unsure.gif ką aš žinau kas gali nutikt per tą pusmetį unsure.gif net per dieną..

QUOTE(rapoja @ 2021 02 17, 19:04)
Mėnesiui tai čia lb ok viskas.Ir ne tik Vilniuj.

jooo, teks susitaikyt gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 18, 09:58)
na man tai neatrodo normalu, pusmečiui unsure.gif  ką aš žinau kas gali nutikt per tą pusmetį unsure.gif  net per dieną..

jei manikiuriste laisva nuolat, tai prastas zenklas:)
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2021 02 18, 07:14)
Bet juk apie visa gyjima yra papasakojama, kiek menesiu truks ir kaip bus. Ir negi nepatenkinta isvaizdos pokyciais ? As tai ryzausi tokiam gydymui vien del to kaip isvaizda pasikeis, nes daug metu kompleksuoju delto, ir nebijau nieko, na tik finansiskai brangu, bet pinigai uzdirbami.

Na ji, bent sake, kad darosi ne del isvaizdos, o del blogo sakandzio, o ir kiekvienas skirtingai juk ziuri i savo isvaizdos trukumus, vienas susigyvena toks, koks yra, kitas - ne. 4u.gif
Atsakyti
Kaip jūs čia baisiai apie dantų problemas kalbat unsure.gif bijau.gif biggrin.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 18, 09:58)
na man tai neatrodo normalu, pusmečiui unsure.gif  ką aš žinau kas gali nutikt per tą pusmetį unsure.gif  net per dieną..

Normalu mirksiukas.gif biggrin.gif Tai jei eini pas tą pačią meistrę ir esi nuolatinė klientė - problemų nekyla.Susitari,praneši,kad negalėsi atvykt ir sukeičia.Juk pas visas taip.Pvz kosmetologė,masažistė visad surašo bent pusmečiui į priekį,tai aišku nežinai ar 100 proc galėsi būti ax.gif
Pas nagų meistrę tai lb patogiai padaryta registruotis internetu-pati pasirenki laisvą datą/laiką ir ją gali bet kada atšaukt ir pasiimt laisvą,jei dar yra.Arba tariesi su meistre ,jei nebėra.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2021 02 18, 09:52)
Gal kas galit pakomentuoti Cafenoir firmos batus? Yoox'e prie 9 dydžio rašo,kad atitinka 39 eur,bet kai suvedu,kad ugg nešioju 8 dydį,man rekomenduoja imt jų 7 dydį. Jie tikrai tokie didinti?

Atitinka jie, 11 tikrai 41.
Atsakyti