Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 18, 09:58)
na man tai neatrodo normalu, pusmečiui unsure.gif  ką aš žinau kas gali nutikt per tą pusmetį unsure.gif  net per dieną..
jooo, teks susitaikyt gal smile.gif

La Vie grožio salone V.Grybo 17 Vilniuje, dirba superinė kruopšti manikiūrininkė Simona. Kaip tik užsirašiau pas ją kovo pradžiai. Registracija per Treatwell labai patogi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 18, 11:30)
Atitinka jie, 11 tikrai 41.

Ačiū 4u.gif O pas jų pusinių dydžių būna? Nes šiaip eur mano 38.5,tai kažin 9 nebus per didelis?
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2021 02 18, 10:49)
Ačiū 4u.gif  O pas jų pusinių dydžių būna? Nes šiaip eur mano 38.5,tai kažin 9 nebus per didelis?

Tada geriau imciau 38. Nebent tai auliniai, kai gali vidpadi isimest ir varyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 18 vasario 2021 - 10:52
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 18, 11:51)
Tada geriau imciau 38. Nebent tai auliniai, kai gali vidpadi isimest ir varyt.

Gaila,8 nėra ir ne auliniai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 09:38)
Netiko?  unsure.gif
Aš net skaičių negavau už jas  unsure.gif

bais grazios kelnes. laukiu atsilimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 18, 12:28)

Gal kas nors nori XXS kelnytes parduoti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 18, 11:28)

aš tai skaičių laukiu už jas unsure.gif ir už odines laukiu unsure.gif ir pavasario laukiu unsure.gif
Atsakyti

Parduodu Ann Taylor kelnes, XS. I AZ. smile.gif

Neina jums išsiųsti į až.  Dar turite kelnes? 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 11:31)
aš tai skaičių laukiu už jas  unsure.gif  ir už odines laukiu  unsure.gif ir pavasario laukiu  unsure.gif

o as noriu, kad ziema dar testusi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 18, 11:40)
o as noriu, kad ziema dar testusi.

Man jau gana biggrin.gif noriu greičiau augalus susitvarkyt, naujų pasisodinti unsure.gif kovo mėn norėčiau nebematyt sniego biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, klausimas ne į temą, bet nežinau kur kreiptis ir kieno paklausti. Tarpininkė jau beveik 8 savaites neatsiunčia prekės, tikrai meluoja, kad del oro salygų, tai del Covido 🙈per ta laika is Kinijos 2 siuntas gavau ;) ką šiuo atveju galima būtų padaryti? Preke buvo dovanų, o gimtadienis jau praėjo, tai man jos kaip ir nereikia. Galečiau parduoti aisku, jei kada gausiu. Labai skaudu ir nemalonu:(
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 02 18, 12:37)
La Vie grožio salone V.Grybo 17 Vilniuje, dirba superinė kruopšti manikiūrininkė Simona. Kaip tik užsirašiau pas ją kovo pradžiai. Registracija per Treatwell labai patogi.

O kaip su parkingu ten? Kokiu ilgalaikiu laku lakuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sexuali: 18 vasario 2021 - 11:58