Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 19, 21:00)
Kuo prausiat veidą? Kas gerai nuima makiažą? Gal kas hidrofilinius aliejus/balzamus pratyrinėjot?

double cleansing metodas geriausiai viską pašalina. Pirmiausiai aliejinis prausiklis, po to vandens pagrindo. Aliejinis ne tik dėl makiažo, bet ir spf'ą gerai nutirpina, su paprastu taip lengvai nenusiprausia viskas.
iš aliejinių man patiko dhc cleansing oil ir clinique take the day off cleansing balm, antram prausikliui sebocalm cleansing mousse, cerave sa smoothing cleanser 4u.gif

dėl kremų, tai labai gerai visus šiurkštumus, pasausėjimus sutvarko svr su 30 šlapalo, tik man jis nėra komfortiškas naudoti kasdieną, tepu retkarčiais, kulnus dažniau. Kasdienai eucerin su šlapalų visai nieko kremai ax.gif
https://www.eurovais...-nuo-3-m-100-ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 19 vasario 2021 - 23:16
QUOTE(evvva @ 2021 02 19, 19:56)
pabaigiau 2 bonkutes ka tik (geriu milteliais ) , dar vienos laukiu  ...del odos nezinau gal ir pagerejo .bet , kad nagai ir  plaukai kaip pasele auga tai tikrai  biggrin.gif

o kuris cia geras, jei ne paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 02 19, 11:34)
27 arba 28  4u.gif

I 27 tau jauciu neilysiu, visad nesiodavau dzinsu 28, turiu kelis 29 dydzio, nzn is kur susidare ispudis, kad Levis smarkiai mazinti, aciu uz pasidalinima 4u.gif

Pasiemiau kashmyriuką, kur pirkom per Bloomingdales, nelabai storas, laisvokas modeliukas, labai fainas , ant manes M panasiai kabo, kaip kad modeliui S biggrin.gif tikiuosi nesiosis geriau nei kad is Lordo
Ačiū Mergaitės už nupirkimą wub.gif
https://www.blooming...ckInStore=false
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 19 vasario 2021 - 23:35
QUOTE(JMD @ 2021 02 19, 20:31)
Aš turbūt vienintelė kuri nepirkau to kremo  biggrin.gif

Aš irgi nepirkau , bet tik dėl to kad turiu daug kitų pradėtų biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi nepirkau , bet tik dėl to kad turiu daug kitų pradėtų biggrin.gif

Aš nepirkau, nes neturiu su rankom problemos.

Atsakyti

Labas rytas. Mergaitės, išsiunčiau jums laiškutį. Tikiuosi, nupirksit  :wub: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Madam V @ 2021 02 20, 08:38)
<p>Labas rytas. Mergaitės, išsiunčiau jums laiškutį. Tikiuosi, nupirksit  wub.gif </p>

Sveiki, nematau, kad kazka butume gave is jusu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 vasario 2021 - 09:35
QUOTE(r@mke @ 2021 02 20, 00:20)
I 27 tau jauciu neilysiu, visad nesiodavau dzinsu 28, turiu kelis 29 dydzio,  nzn is kur susidare ispudis, kad Levis smarkiai mazinti, aciu uz pasidalinima 4u.gif

Man Levis džinsai visada dydžiu mažesni tinka nei įprastai devimi.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 02 20, 09:55)
Man Levis džinsai visada dydžiu mažesni tinka nei įprastai devimi.

O man reik didesnių unsure.gif matyt skirtingi modeliai. Turiu nuo 29 iki 31, kurių norėčiau 32.
Atsakyti

1e79a8d14808d5671536f5a09ec6cfd0757.gif

Sveiki, nematau, kad kazka butume gave is jusu unsure.gif

Ačiū, nupirkot  :wub: 

Atsakyti
Maniau bus ramus rytas, visko turiu, nieko nereikia. Aha. Atsibunda spygliz ir itraukia i koki nors sabuntujų.
Atsakyti

Man ir pasirode mazinti, nesioju 25 d., vakar nuejau I levis parde apsizvalgyti, ten I 25 nebent 11 metu mergaite tilptu. :hmm:​ 

Atsakyti