Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 20, 10:52)
Maniau bus ramus rytas, visko turiu, nieko nereikia. Aha. Atsibunda spygliz ir itraukia i koki nors sabuntujų.

Pvz
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 20, 10:56)

Tau nepatiks, racka vel kuitem skersai isilgai.
Papildyta:
QUOTE(Parissiene @ 2021 02 20, 10:54)
<p>Man ir pasirode mazinti, nesioju 25 d., vakar nuejau I levis parde apsizvalgyti, ten I 25 nebent 11 metu mergaite tilptu. hmm.gif​ </p>

501CT didinti, visokie brangesni balioniniai irgi, skiniai klaikiai mazinti, bent tie, kur elastano nedaug. Su daug neziuriu, issitampo.
Atsakyti
del kolageno, tai negaliu gert tabletem, nes stoja skrandis. Per Kaledas nusipirkau TriColagen, sugeriau deze peptidu ir deze hialurono, tai oda buvo kaip kudikio, tokio svelnumo ir minkstumo. Dar negaliu garantuot (reiks pakartot), bet plaukams lyg irgi suveike, sumazejo slinkimas, siuo metu geriu milteliais is iherb siuos, maisau ryte i kokteili, tai odai nejauciu kazko ypatingo (nors rankom kremo kaip ir nereik, tai gal ir veikia, bet ne taip įspūdingai kaip Tricollagen hialuronas) ir plaukam neblogai.

Vitacost yra kokia nuolaida?
Atsakyti

Skinny ir ziurejau.

Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2021 02 20, 12:08)
<p>Skinny ir ziurejau.</p>

Mano 721 modelis skinny, perku nesioju 38eur ir kiek turiu levisu visi 28, vienus turejau 29 ir dideli buvo.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 02 20, 00:20)
I 27 tau jauciu neilysiu, visad nesiodavau dzinsu 28, turiu kelis 29 dydzio,  nzn is kur susidare ispudis, kad Levis smarkiai mazinti, aciu uz pasidalinima 4u.gif

Man levis reikia 1 dydžiu didesnių.
Bet gal nuo figūros tipo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 20, 10:52)
Maniau bus ramus rytas, visko turiu, nieko nereikia. Aha. Atsibunda spygliz ir itraukia i koki nors sabuntujų.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Man lifčikų reikia. Prakeikiau tą karantiną. Negaliu nematavus. Ir tingiu žaist su gražininais 🙈
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 19, 23:19)
o kuris cia geras, jei ne paslaptis bigsmile.gif

dejau nuoroda vakar ,pakartosiu smile.gif
https://www.iherb.co...7229.1613758690
Atsakyti

lotuliukas.gif
Kas, kur ir už kiek?  :lol: Gal ir man liko? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 20 vasario 2021 - 11:25
QUOTE(JMD @ 2021 02 20, 11:21)
Man lifčikų reikia. Prakeikiau tą karantiną. Negaliu nematavus. Ir tingiu žaist su gražininais 🙈

tai kad nepriima lipciku atgal... mazai beliko ..tuoj atvers tas pardes...jau viskas linkt to juda smile.gif as BELK CK prisigaudziau ,geriausios kainos ten... pasekt reik .
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2021 02 20, 12:06)
del kolageno, tai negaliu gert tabletem, nes stoja skrandis. Per Kaledas nusipirkau TriColagen, sugeriau deze peptidu ir deze hialurono, tai oda buvo kaip kudikio, tokio svelnumo ir minkstumo. Dar negaliu garantuot (reiks pakartot), bet plaukams lyg irgi suveike, sumazejo slinkimas, siuo metu geriu milteliais is iherb siuos, maisau ryte i kokteili, tai odai nejauciu kazko ypatingo (nors rankom kremo kaip ir nereik, tai gal ir veikia, bet ne taip įspūdingai kaip Tricollagen hialuronas) ir  plaukam neblogai.

Vitacost yra kokia nuolaida?

Tai tas super poveikis buvo tik kol gėrėt?
Atsakyti