Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Aireda @ 2021 02 23, 19:31)
Balenciagos jau nieko nebegamina, o gaila, daug kas buvo verta dėmesio.

Le Dix, Rumba tikrai dar galima rast, o Paris man atrodo irgi ne šlamštas unsure.gif reiks pasipildyt, nedaug liko.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 22, 21:15)
Aš nuoširdžiai Montale nemyliu, nesuprantu. Man jie per tiesmuki, per garsūs, pernelyg ''plokšti'' skleidimosi prasme, erzinantys  unsure.gif

Man Dramblys - nostalgija, 3 kurse pirkau pirmą kartą ir visad turiu turėt biggrin.gif  Su jais svarbu neperdozuot, ir purkšt toliau nuo nosies, kad ir pakinklius  biggrin.gif

O Kenzo Jungle le Tigre dar kur nors galima gauti? Prieš 100 metų man jie buvo kažkas tokio, žymiai labiau patiko nei Dramblys...Kažin ar dabar nenusivilčiau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2021 02 23, 19:35)
O Kenzo Jungle le Tigre dar kur nors galima gauti? Prieš 100 metų man jie  buvo kažkas tokio, žymiai labiau patiko nei Dramblys...Kažin ar dabar nenusivilčiau? blink.gif

Man rodos, jie ebejuj baisus pinigus kainuoja. Aš atvirkščiai, Dramblio pusėj visad buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 20:37)
Man rodos, jie ebejuj baisus pinigus kainuoja. Aš atvirkščiai, Dramblio pusėj visad buvau  biggrin.gif

Siaubas..pažiūrėjau kokios kainos doh.gif Gal kaip nors išgyvensiu be jų.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 21:35)
Le Dix, Rumba tikrai dar galima rast, o Paris man atrodo irgi ne šlamštas  unsure.gif reiks pasipildyt, nedaug liko.

Rumba leidžia Ted Lapidus, praktiškai identiškas kvapas, nes lyginau. Bet jie tokie labai jau ryškūs, 89-ųjų vaibas biggrin.gif

Dar Florabotanica ir Rosabotanica, man jie kažkokie futuristiniai biggrin.gif

Paris dar parduoda likučius daug kur.

Man patinka Balenciagos kvapai, kad juose nejaučiu kažkokios sintetinės bazės, kurią dažnai jaučiu kitose tokio pat lygio kvepaluose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 23 vasario 2021 - 19:46
QUOTE(Aireda @ 2021 02 23, 19:41)

Dar Florabotanica ir Rosabotanica, man jie kažkokie futuristiniai biggrin.gif

Šitų net neuosčius, kažkas sulaiko biggrin.gif Pamenu ne taip seniai atrodo, Le Diana kaune dar Talismaną turėjo.
Papildyta:
Man atrodo mus tuoj ''išvarys iš klasės'' už plepalus biggrin.gif
Atsakyti
Kokia sita man graziii, tik raso, kad biski mazinta, gaila

Kasmyrine Tee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 vasario 2021 - 19:52
QUOTE(linamog @ 2021 02 23, 19:49)

reik refrešint, gali L atsirast
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2021 02 22, 13:04)
Pasikartosiu😊
Ar cia normali parduotuve ir jei taip ar nupirktumes is cia?
http://www.ylatiarchitetti.com/

man atrodo, cia ne JAV parduotuve unsure.gif

QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 23, 01:59)

QUOTE(spygliz @ 2021 02 23, 05:28)
Foto nesimato gerai, bet gyvai derinukas liuksinis

wub.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 06:28)
O vasario 5 d. saskaitu dar bus daugiau, ane?  ax.gif

dar bus daug ax.gif

QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 12:10)
Ačiū komandai  4u.gif  ačiū Spygliui  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(SeaWave @ 2021 02 23, 12:33)
Sveikutės, šiandien pasiėmiau šitą grožį, prie tų odinių kelnių bus manau super. Realybėj atrodo daug geriau, labai minkšta odytė  wub.gif

https://www.nordstro...354?color=BLACK

kokie grazus wub.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 12:45)

Man atrodo mus tuoj ''išvarys iš klasės'' už plepalus biggrin.gif

man tai labai patinka tokie plepalai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal šitą AT paltuką esate kas jau gavę? Ar jis tikrai toks didintas kaip kad rašo atsiliepimuose?
https://www.anntaylo...ectedColor=7413
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 19:41)
Vat čia yra tas, dėl ko aš visiškai negaliu pilnai šita parde pasitikėt. Esu čia šitą pirkus, esu pirkus ir kažką panašaus į PP (atrodė visiškai kaip senieji) irgi čia . Tai ką gavau- yra absol nesąmonė. Tai taip ir nežinau, kur jie gauna tai, kuo prekiauja  unsure.gif

Gerai, kad nenusiunčiau ju vakar😦
Kur galima gauti climat originala?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 02 23, 20:14)
Gerai, kad nenusiunčiau ju vakar😦
Kur galima gauti climat originala?

ten kur ir Kenzo Tigrą, tik turbūt dar brangiau. O jei naujus, tai kad ir Douglas- reformuluoti, bet originalas https://www.douglas....lancome-climat/ gyvai pardėj tikrai būdavo, Kristianoj irgi.

į climat panašumo tikrai turi amouage dia, ypač parfum extraktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 23 vasario 2021 - 20:22