Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 02 23, 20:59)
Blakėm kvepia  biggrin.gif
Papildyta:

Aš dėl trussardi skin, laprairie midnight rain, gucci envy

aquawoman cray.gif
Atsakyti

QUOTE(Argija @ 2021 02 23, 20:20)
iš senesnių man labai labai cristobal balenciaga wub.gif tik nebegamina jų kažkodėl

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš pamačiau šitam puslapy christobal, tai net kojos nutirpo smile.gif galvojau pirksiu už belekokią kainą, bet žiūriu sold out. Piirmi kvepalai pirkti internetu pagal aprašymą, kuriuos pirkau už pirmą gerą atlyginimą rolleyes.gif pirmą kartą pauosčius čiut neapsiverkiau, kokia smarvė pasirodė. Paskum išsitraukiau, galvojau pasipurkšiu, pabandysiu dar kart ir mesiu šiukšlinėn. Ir taaip patiko, gaila, kad negamina.
Atsakyti

Carlin, puikiai :bigsmile: Turėsiu minty, kad to paties dydžio esam :D

Bijojau, kad vis tiek kažkas neguls gerai tų kelnių, bet visus lūkesčius pranoko, nesu turėjus labiau tinkančių odinių kelnių. Mano taip pat 26 dydis.

Spygliau, labai ačiū už užrodymą  :4u:

Apskritai, aš pastaruoju metu tiek gerų dalykų nusiperku remdamasi šios temos rekomendacijomis, pvz. Coach crossbody Jes, kur daug kas rudenį pirko, dabar mano pagrindinė, neatsidžiaugiu. Taip kad dalinkitės pirkiniais ir rekomenduokit toliau  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiona: 23 vasario 2021 - 21:10

Iš senovinių smirdukų dar tuos labai myliu https://www.fragranc...__products.html

Šitas tikrai geras, man irgi patinka.

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 23, 21:03)
aquawoman  cray.gif

Turiu pilna buteliuka, nebesikvepinu, erzina
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 02 23, 21:17)
Turiu pilna buteliuka, nebesikvepinu, erzina

MAAAAAAAAAAAAAAN 4u.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau diesel fuel for life rudo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 23, 21:59)
Blakėm kvepia  biggrin.gif
Papildyta:

Aš dėl trussardi skin, laprairie midnight rain, gucci envy

biggrin.gif Nezinojau kad blakės kvepia. Dabar žinosiu.
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 02 23, 21:21)
biggrin.gif Nezinojau kad blakės kvepia. Dabar žinosiu.

Cha. Sutraiškius ir dar koks kvapas unsure.gif tik sutraiškyt sunku. Paskutinę traiškiau prieš pora metų darbe, pacientas atsivežė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2021 02 23, 18:59)
O aš atvirkščiai galvoju, kad pavadinimas teisingas, o foto supainiojo biggrin.gif

Turiu Habanita Cologne, ten daug dūmo, tau turėtų patikti ax.gif  biggrin.gif

Habanita molinard mamai perku. Pirkau anksčiau sau, bet tokia migrena prasidėdavo, nors patiko juodai..

QUOTE(Fiona @ 2021 02 23, 21:07)
<p>Carlin, puikiai bigsmile.gif Turėsiu minty, kad to paties dydžio esam biggrin.gif</p>
<p>Bijojau, kad vis tiek kažkas neguls gerai tų kelnių, bet visus lūkesčius pranoko, nesu turėjus labiau tinkančių odinių kelnių. Mano taip pat 26 dydis.</p>
<p> </p>
<p>Spygliau, labai ačiū už užrodymą  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Apskritai, aš pastaruoju metu tiek gerų dalykų nusiperku remdamasi šios temos rekomendacijomis, pvz. Coach crossbody Jes, kur daug kas rudenį pirko, dabar mano pagrindinė, neatsidžiaugiu. Taip kad dalinkitės pirkiniais ir rekomenduokit toliau  4u.gif</p>
<p> </p>

Man to crossbodzio reikia...

Carlin kelnes nerealiai 🥰😍❤️
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 23, 13:42)
Aš labiausiai bijojau va taip atrodyt su tuo aukštu liemeniu:

Dydis 26.

kaip graziai atrodo wub.gif bet kaip as pavydziu kelniu tokio ilgio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 23, 21:31)
kaip graziai atrodo  wub.gif  bet kaip as pavydziu kelniu tokio ilgio  unsure.gif

Reikėjo imt 32 biggrin.gif man 31 vos vos trumpiau biggrin.gif
Atsakyti