Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2021 03 01, 15:50)
nesiryžčiau acto, nes paskui to kvapo bjauraus neišimsit

QUOTE(JMD @ 2021 03 01, 16:02)
man actas skaniai kvepia, as kartais kad plaukai gurgzdetu ipilu i vandeni ir isskalauju.

iskart matosi kas cia acto garintoju pusej biggrin.gif smile.gif))))))))))))))))))))
Atsakyti
Man irgi acts kvep biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2021 03 01, 14:03)
Nusipirkau su nuolaida pabandyti ir susižavėjau japoniška macha arbata  bigsmile.gif gal iš kur nors perkate kokybiškas ir ekologiškas?  4u.gif
aš iš jų pirkau
https://matchaarbata.com/
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 01, 16:05)
iskart matosi kas cia acto garintoju pusej biggrin.gif smile.gif))))))))))))))))))))

mano mama rytais ji geria su vandeniu.
Atsakyti

mano mama rytais ji geria su vandeniu.

As geriu irgi obuoliu sidro acta su medum rytais. Nebezinau ka reiskia pilvo skausmai, putimas ir pan kas mano kasdieniai palydovai budavo. Ir dar apie refliuksa pamirsau  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 01, 16:02)
man actas skaniai kvepia, as kartais kad plaukai gurgzdetu ipilu i vandeni ir isskalauju.

nežinojau, kad taip galima panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 01, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72792581" data-time="1614608335"><div><p>mano mama rytais ji geria su vandeniu.</p></div></blockquote><p>As geriu irgi obuoliu sidro acta su medum rytais. Nebezinau ka reiskia pilvo skausmai, putimas ir pan kas mano kasdieniai palydovai budavo. Ir dar apie refliuksa pamirsau  huh.gif </p>

oho, mano dukrai refliuksas, bandem vaistus, pagal mane jokio efekto...ryte krenkščia ir labai nekoks kvapelis iš burnos....
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 01, 16:29)
nežinojau, kad taip galima panaudot biggrin.gif

tai gi naujausia zero waste ir pan. judėjimų mada yra neplauti galvos biggrin.gif nenaudoji chemijos, neperki šampūnų pakuotėse ir t. t. Yra netgi hashtagas nopoo, kas reiškia no shampoo. Tai va, šio judėjimo šalininkės plaukus kartą per mėnesį ar ten savaitę su actu plaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 01, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72792581" data-time="1614608335"><div><p>mano mama rytais ji geria su vandeniu.</p></div></blockquote><p>As geriu irgi obuoliu sidro acta su medum rytais. Nebezinau ka reiskia pilvo skausmai, putimas ir pan kas mano kasdieniai palydovai budavo. Ir dar apie refliuksa pamirsau  huh.gif </p>

ne visiems tinka , man pablogino situacija kai geriau acta ,meciau po savaites gal ,sujautrino ziauriai skrandi,nieko nepadejo tik pablogino situacija. Ziuriu ka valgau geriausia kas man padeda .
Atsakyti

aha tos salininkes;) pasikvepinau Tiziana ateinu i darba ir ta salininke sako fui kaip smirda, o pati nei dezodoranto nei kvepalu nenaudoja:)

Atsakyti
prisipažinkit... binto irgi kartais parūkot, ane?..
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 01, 15:03)
tai kad kažkur viena ausim girdėjau, kad acto reikia, tik nežinau kiek ir kaip jį naudot. Gal yra čia bandžiusių?

Va buvau išsisaugojusi, kai dalinosi kažkas ax.gif Bandžiau vieną megztuką, tai kažkiek atsistatė, bet tikrai nepilnai, audinys liko kietesnis. Ir aišku kvapas erzino, bet po to kelis kart skalavau ax.gif

Į vandenį išpilti stiklinę acto, įdėti megztuką ir rankom pratampyt. Tada švelniai rankslosciu nusausint ir patiest ant ranksloscio dziuti. Atgavo savo dydį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 01 kovo 2021 - 17:20