Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

kokie čiudni https://www.6pm.com/...70/color/633116
Atsakyti

oho, mano dukrai refliuksas, bandem vaistus, pagal mane jokio efekto...ryte krenkščia ir labai nekoks kvapelis iš burnos....
As geriu sita: https://www.ambervit...o-actas-500-ml/ rytais valgomasis saukstas i silto vandens stiklines ir puse sauksto medaus. Dar dukrai reiketu nevalgyt min 3 val iki miego ir nieko negerti :) jo nusipirkti galite ir rimi tu naminiu produktu skyriuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 01 kovo 2021 - 17:39
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 01, 16:36)
oho, mano dukrai refliuksas, bandem vaistus, pagal mane jokio efekto...ryte krenkščia ir labai nekoks kvapelis iš burnos....

guldykit ant aukstesnes pagalves, vakare ramuneliu arbatos duokit pries miega. valgyt grieztai veliausiai pries 2 valandas iki miego. dar labai geras dalzkas yra gastrotuss. sausktas jo ir vaikui jokiu bedu su atpylimu.
Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2021 03 01, 17:03)
<p>aha tos salininkes;) pasikvepinau Tiziana ateinu i darba ir ta salininke sako fui kaip smirda, o pati nei dezodoranto nei kvepalu nenaudoja:)</p>

tiziana ir man klaikuma, iseiciau is darbo jei salia kas kvepetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 kovo 2021 - 17:47
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 01, 17:04)
prisipažinkit... binto irgi kartais parūkot, ane?..

Kas dien. Be jo nepradedu dienos.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 01, 17:15)

Ačiū, geras variantas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 01, 17:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72792581" data-time="1614608335"><div><p>mano mama rytais ji geria su vandeniu.</p></div></blockquote><p>As geriu irgi obuoliu sidro acta su medum rytais. Nebezinau ka reiskia pilvo skausmai, putimas ir pan kas mano kasdieniai palydovai budavo. Ir dar apie refliuksa pamirsau  huh.gif </p>

Sveiki, o kokiu santykiu?Turiu tas pačias bėdas.
Atsakyti

Sveiki, o kokiu santykiu?Turiu tas pačias bėdas.

Ryte ant tuscio skrandzio stikline silto vandens su valgomu saukstu acto bet as naudoju tik sita 

https://www.ambervit...o-actas-500-ml/

ir dar puse sauksto medaus.  Man ir mamai labai tinka bet turbut reikia bandyt. Mes ji perkam rimi tu naminiu produktu skyrely.

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 01, 16:43)
tai gi naujausia zero waste ir pan. judėjimų mada yra neplauti galvos biggrin.gif nenaudoji chemijos, neperki šampūnų pakuotėse ir t. t. Yra netgi hashtagas nopoo, kas reiškia no shampoo. Tai va, šio judėjimo šalininkės plaukus kartą per mėnesį ar ten savaitę su actu plaunu biggrin.gif

net nežinojau ir tokios mados, visai atsilikus nuo madų tongue.gif
tiek to, plausiu ir toliau su šampūnu biggrin.gif

QUOTE(Cypass @ 2021 03 01, 17:19)
Va buvau išsisaugojusi, kai dalinosi kažkas ax.gif Bandžiau vieną megztuką, tai kažkiek atsistatė, bet tikrai nepilnai, audinys liko kietesnis. Ir aišku kvapas erzino, bet po to kelis kart skalavau ax.gif

Į vandenį išpilti stiklinę acto, įdėti megztuką ir rankom pratampyt. Tada švelniai rankslosciu nusausint ir patiest ant ranksloscio dziuti. Atgavo savo dydį

jau išbandžiau su kondicionierium, pratampiau, žiūrėsiu kas bus kai išdžius ax.gif
Atsakyti

Vilnius gavo 697. Susimokėjusios šiandien nuo 19 iki 20 val manau galite skambinti. Bendros dalybos nuo rytojaus  :4u: 

Atsakyti
Jums LOFT ir ANN TAYLOR veikia, ar cia man vienai tik neatidaro?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 01, 17:51)
Kas dien. Be jo nepradedu dienos.

O kuris geriau velka- paprastas ar elastinis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 01, 18:34)
O kuris geriau velka- paprastas ar elastinis?  ax.gif

Tai aišku, kad paprastas blink.gif elastiniu reikia galvą apvynioti, prieš garinant actą. Tada geriau 5G pasišalina.
Atsakyti