QUOTE(lola.lola @ 2021 03 01, 18:21)
Tema, kur viską įmanoma sužinot.
Gal šeimininkės nesupyks
Rekomenduokit siurblius, naminius. Mano karcher ds5500 nulūžo kotas, karcheris jau nebeturi jų, nebegamina. Galvoju ar vėl imt su vandens filtru, ar su maišeliu išbandyt 🤔 plaunamo tik nereik.
Dzenkuju iš anksto už patarimus.
mes turim karcherį su vandens filtru, bet dabar labai retai ištraukiamas, nes darbuojasi robotas. Aš tai siūlyčiau įsigyti robotą ir el. šluotą
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 01, 18:25)
aš turiu Thomas su vandens filtru...tupi spintoje pamirštas, jau man tas vandens filto plovimas - FUI FUI FUI.....dirba Dyson šluota, jei reik baldus plaut ištraukiu Thomas
pamenu seniai, kai norėjau vandens filtro, vienas pardavėjas bandė atkalbėt, sakė nenumanot kaip reiks valyt jį...maišeliais žymiai patogiau, buvau užsispyrusi ožka, sakiau gi vandens filtras VISKĄ sulaiko, nors iš tikro jei daug dulkių, vandens paviršiuje susidaro sluoksnis sausas, sunkiai jos nusėda....
imčiau tik maišeliais, gerai išfiltruoja, patogu išmesti, nereik puse dienos džiovinti, kad gink d...nesukišt į spintą dregno, paskui kvapai visokie pradeda lysti
nieko panašaus su karcheriu nėra, turim jau 14 metų, pirkom dėl alergiško sūnaus. Taip reikia išplauti kiekvieną kartą po siurbimo, bet kažkaip nesudarė didelių problemų.