Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 01, 20:02)
Pleeee jūs ten kažką nekokybiška rūkot, man vartosi annT kaip žuvis vandeny, tik nieks nepatink šiandien man ten  unsure.gif
Papildyta:

Reiktų dar oranžinės pudros  biggrin.gif

tai čia ne problema, neseniai gi buvo kalba apie kažkokį spf, kur oranžiniu teplioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 01, 20:02)
Pleeee jūs ten kažką nekokybiška rūkot, man vartosi annT kaip žuvis vandeny, tik nieks nepatink šiandien man ten  unsure.gif
Papildyta:

Reiktų dar oranžinės pudros  biggrin.gif

🤣🤣🤣

einu geriau dar ką iš Berg’o nukalsiu. Gulėsiu graži lovoj 24/7 maitinsiu vaiką blizgiais lūpas apsitepus 🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 03 01, 19:45)
Nesuprantu, kame problemos anonimaizeriai.  unsure.gif Klankt, perjungi telefe mygtuka programkoj ir  vartai tuos puslapius. Nebreik, klankt išjungi. Man MK USA puslapis tik taip jau seniai vartosi ir dar kitų nemažai.. no problem smile.gif.

katras tas mygtukas ? kur ji rast biggrin.gif

....
kompe man per opera atidaro .
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 03 01, 20:08)
katras tas mygtukas ? kur ji rast  biggrin.gif

....
kompe man per opera atidaro .
biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ką perkat bergiuke? Tamsus miškas man kosmetika. Reikia kokio BB, o kaip nenusipirkti oranžinio? 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 03 01, 20:21)
<p>Ką perkat bergiuke? Tamsus miškas man kosmetika. Reikia kokio BB, o kaip nenusipirkti oranžinio? </p>

Chanel nagų laką.

Ten nelabai yra BB iš ko galima rinktis, daugiau makiažo pagrindų. Reik žiūrėt, kad tonas būtų cool, ne warm.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 03 01, 18:21)
Tema, kur viską įmanoma sužinot.
Gal šeimininkės nesupyks  ax.gif

Rekomenduokit siurblius, naminius. Mano karcher ds5500 nulūžo kotas, karcheris jau nebeturi jų, nebegamina. Galvoju ar vėl imt su vandens filtru, ar su maišeliu išbandyt 🤔 plaunamo tik nereik.

Dzenkuju iš anksto už patarimus.

mes turim karcherį su vandens filtru, bet dabar labai retai ištraukiamas, nes darbuojasi robotas. Aš tai siūlyčiau įsigyti robotą ir el. šluotą
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 01, 18:25)
aš turiu Thomas su vandens filtru...tupi spintoje pamirštas, jau man tas vandens filto plovimas - FUI FUI FUI.....dirba Dyson šluota, jei reik baldus plaut ištraukiu Thomas
pamenu seniai, kai norėjau vandens filtro, vienas pardavėjas bandė atkalbėt, sakė  nenumanot kaip reiks valyt jį...maišeliais žymiai patogiau, buvau užsispyrusi ožka, sakiau gi vandens filtras VISKĄ sulaiko, nors iš tikro jei daug dulkių, vandens paviršiuje susidaro sluoksnis sausas, sunkiai jos nusėda....

imčiau tik maišeliais, gerai išfiltruoja, patogu išmesti, nereik puse dienos džiovinti, kad gink d...nesukišt į spintą dregno, paskui kvapai visokie pradeda lysti

nieko panašaus su karcheriu nėra, turim jau 14 metų, pirkom dėl alergiško sūnaus. Taip reikia išplauti kiekvieną kartą po siurbimo, bet kažkaip nesudarė didelių problemų.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 01, 20:44)
mes turim karcherį su vandens filtru, bet dabar labai retai ištraukiamas, nes darbuojasi robotas. Aš tai siūlyčiau įsigyti robotą ir el. šluotą

El. šluota turiu be laido, gerių gėris greitam apsitvarkymui, visad po ranka man jis, bet reikia ir galingesnio siurblio. Robotui dar nepribrendau, nes sėdžiu namie+samdau tvarkytoją namų. Dirbčiau ne namie, robotas tikrai tarnautu kaip Izaura.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 03 01, 19:50)
El. šluota turiu be laido, gerių gėris greitam apsitvarkymui, visad po ranka man jis, bet reikia ir galingesnio siurblio. Robotui dar nepribrendau, nes sėdžiu namie+samdau tvarkytoją namų. Dirbčiau ne namie, robotas tikrai tarnautu kaip Izaura.

o kuo jis trukdo, jei sėdit namie? Siurbia negarsiai, televizorių galima žiūrėti koją ant kojos užsidėjus smile.gif Mes ji ir leidžiam, kai būnam namie, nes kai išvažiuojam, įjungiam signalizaciją, tai suveiktų
Papildyta:
Aš nusipirkau jau ir langų robotą, išbandžiai- labai garsiai dirba, o ir robotą grindų plovėją, prieš Velykas, tikiuosi grįš sūnus iš DE, ir parveš, matysim, ar bus pasiteisnęs pirkinys.
Atsakyti
Ieskau tokio tipo (rankoves ir laisvumas) tik labiau sventines sukneles vartotojo įkelta nuotrauka

kur pasidairyti? ziurejau venus, lofte ... bet nieko panasaus neuzmaciau...
Atsakyti

QUOTE(spurga_m @ 2021 03 01, 05:51)
Aciu Gitanai ir komandai
Columbia vyr ilga striuke graziai ziurisi
o special thanks to Spiglyz uz samsonite pirkiniu krepsi talpus ir patvarus reikejo imti kelis:)

aciu jums 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 03 01, 13:07)

einu geriau dar ką iš Berg’o nukalsiu. Gulėsiu graži lovoj 24/7 maitinsiu vaiką blizgiais lūpas apsitepus 🤣🤣

biggrin.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2021 03 01, 14:00)

Freepeople.com pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2021 03 01, 21:00)
Ieskau tokio tipo (rankoves ir laisvumas) tik labiau sventines sukneles vartotojo įkelta nuotrauka

Šilkas https://www.6pm.com/...74034/color/767
viskozė https://www.6pm.com/...21/color/311969
https://www.6pm.com/...8784/color/4002
https://www.6pm.com/...18/color/860405

gal dar verta Korsą patikrint, racką perknist
gal dar HM, asos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 01 kovo 2021 - 21:17