Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 03 01, 19:22)
dasigyvenom  doh.gif

aš tai mąstysiu kaip pirkėja Egidija- tegu turisi savo maišelius ir pelną, nepirksiu ten bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 03 01, 19:21)
Tema, kur viską įmanoma sužinot.
Gal šeimininkės nesupyks  ax.gif

Rekomenduokit siurblius, naminius. Mano karcher ds5500 nulūžo kotas, karcheris jau nebeturi jų, nebegamina. Galvoju ar vėl imt su vandens filtru, ar su maišeliu išbandyt 🤔 plaunamo tik nereik.

Dzenkuju iš anksto už patarimus.

aš turiu Thomas su vandens filtru...tupi spintoje pamirštas, jau man tas vandens filto plovimas - FUI FUI FUI.....dirba Dyson šluota, jei reik baldus plaut ištraukiu Thomas

pamenu seniai, kai norėjau vandens filtro, vienas pardavėjas bandė atkalbėt, sakė nenumanot kaip reiks valyt jį...maišeliais žymiai patogiau, buvau užsispyrusi ožka, sakiau gi vandens filtras VISKĄ sulaiko, nors iš tikro jei daug dulkių, vandens paviršiuje susidaro sluoksnis sausas, sunkiai jos nusėda....

imčiau tik maišeliais, gerai išfiltruoja, patogu išmesti, nereik puse dienos džiovinti, kad gink d...nesukišt į spintą dregno, paskui kvapai visokie pradeda lysti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 01 kovo 2021 - 19:26
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 01, 19:23)
aš tai mąstysiu kaip pirkėja Egidija- tegu turisi savo maišelius ir pelną, nepirksiu ten  bebe.gif

pritariu. aš kai pamatau tuos ano.... man viskas iškart užsiblokuoja ir man nieko nebereikia 🤣
Atsakyti

Merginos, gal turit kuri parduot termosini puodeli????

Atsakyti
Renkasi Bergdorf Goodman su 27% nuolaida Beauty, galioja ir Chanel, junkites
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 03 01, 18:55)
Dabar tik per anonimaizeri ileidzia

Viršūnė biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 03 01, 19:23)
aš tai mąstysiu kaip pirkėja Egidija- tegu turisi savo maišelius ir pelną, nepirksiu ten  bebe.gif

🤣🤣🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 03 01, 19:55)
Dabar tik per anonimaizeri ileidzia

Ne nu ...
Atsakyti
Nesuprantu, kame problemos anonimaizeriai. unsure.gif Klankt, perjungi telefe mygtuka programkoj ir vartai tuos puslapius. Nebreik, klankt išjungi. Man MK USA puslapis tik taip jau seniai vartosi ir dar kitų nemažai.. no problem smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 03 01, 19:33)
pritariu. aš kai pamatau tuos ano.... man viskas iškart užsiblokuoja ir man nieko nebereikia 🤣

tegu užsianonimizuoja grabais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2021 03 01, 19:45)
Nesuprantu, kame problemos anonimaizeriai.  unsure.gif Klankt, perjungi telefe mygtuka programkoj ir  vartai tuos puslapius. Nebreik, klankt išjungi. Man MK USA puslapis tik taip jau seniai vartosi ir dar kitų nemažai.. no problem smile.gif.

Matai, tu turi kantrybės. O man reik dabar, praktiškai jau vakar biggrin.gif ir telefe aš nevartau, ten detalių nesimato, paskui galima prisipirkt nežinia ko.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 01, 18:52)
Kaip man jos patinka  wub.gif bet atrodau kaip durnė su durelėm- žiauriai netinka  unsure.gif

Ir man, bo kaklas trumpas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 01, 19:56)
Ir man, bo kaklas trumpas  biggrin.gif

Aš kažkaip taip atrodyčiau
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 03 01, 19:33)

Pleeee jūs ten kažką nekokybiška rūkot, man vartosi annT kaip žuvis vandeny, tik nieks nepatink šiandien man ten unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 01, 19:58)
Aš kažkaip taip atrodyčiau
vartotojo įkelta nuotrauka

Reiktų dar oranžinės pudros biggrin.gif
Atsakyti