Pas Bagdona Klaipedoj dariausi, kaina apie 450eur, labai patenkinta, sugijo sklandziai. Gailiuosi, reikejo 10 metu anksciau ta atlikt.
Oho kokia kaina maža. Prieš kiek laiko darėtės? Nes paskutiniu metu kiek girdžiu be 800 niekaip

O jų yra? Nes ryte rodė visus, bet per sekundę ir visi sold out pasidarė. Erzina su tais akiniais

Mane irgi domina 18 dienos

Bus dar daug. Konkrečiai jūsų ar bus, nepasakysiu

O jų yra? Nes ryte rodė visus, bet per sekundę ir visi sold out pasidarė. Erzina su tais akiniais

2019 vasara
Man rodo penkias spalvas in stock, i krepsi deda

As daznai bunu dalintojos pusej kazkur ten aplinkui

Turiu toka, tik zalios spalvos

https://www.ebay.com...5-/264275998809
Dariausi plastinę pas Daunoravičių. Tik geriausi žodžiai, labai natūraliai padarė smakrą, mačiau ir vokų plastiką - labai labai gražūs darbai. Jis natūralistas ir tikrai gabus chirurgas. Leidau viską daryti jo nuožiūra, iš karto sakė, kad didesnio nedės, už ką aš jam labai dėkinga. Niekas iš aplinkos nepastėbėjo (išskyrus tuos, kurie žinojo), o man tai geriausias komplimentas.
Neseniai buvau konsultacijoje pas Vaičiūną, dėl kitos veido operacijos - nusistebėjo implantu ir sakė, kad man labai labai pasisekė, nes net nepasakytum nežinodamas, nors dažnu atveju labai prasti rezultatai būna. Tai man kažkaip tik patvirtino tai, kad Daunoravičius tikrai meistriškai dirba.
Labas, gal galit brūkštelėti asmenine žinute, kaip atsiimti prekes Vilniuje? Negavau informacijos.