Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ačiū už siuntinį wub.gif

Hourglass blizgis ledZ, pirkit, kol Berg’e nuolaida galioja bigsmile.gif Ir šešėlių paletė finally tai ko ilgai ieškojau wub.gif

Jcrew merino golfas ok, tik kažko tie megztiniai vis trumpėja ir trumpėja 🤦♀
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 20:42)
klausykit.. o čia dar yra nesusitvarkiusių? biggrin.gif natūraliai amžėjančių? biggrin.gif

kurios agurkėliais nuima paburkimus? 😂
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 19:33)

turiu šitą S dydį, fainas, tik rankovės man jo ilgokos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 02 kovo 2021 - 20:45
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 03 02, 20:44)

kurios agurkėliais nuima paburkimus? 😂

mėsos kompresais
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2021 03 02, 20:42)
<p>Labas, gal galit brūkštelėti asmenine žinute, kaip atsiimti prekes Vilniuje? Negavau informacijos.</p>

Sveiki, jei negavote dalintojos laisko, reiskia, yra kazkokia uodega su mokejimais, parasykite mums i pasta, Rudaplauke pasiziures 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 19:42)
klausykit.. o čia dar yra nesusitvarkiusių? biggrin.gif natūraliai amžėjančių? biggrin.gif

aš tokia, ax.gif Beje, mano vyras šiandien man pasakė, kai papasakojau, kad draugė nori pasitvarkyti vokus, kad problemos yra tik smegeninėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 02, 20:50)
aš tokia,  ax.gif  Beje, mano vyras šiandien man pasakė, kai papasakojau, kad draugė nori pasitvarkyti vokus, kad problemos yra tik smegeninėj smile.gif

nebūtinai, su vokais būna tikrai prastai, kai raukšlė net blakstienas dengia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 20:42)

Yra unsure.gif bet žinok ir man vokus reikia kelti. Tik aš bijau ligoninių, tai dar nesiryžtų. Bet jau norėčiau gal net.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 03 02, 19:44)
Jcrew merino golfas ok, tik kažko tie megztiniai vis trumpėja ir trumpėja 🤦♀

kai tokias nuolaidas daro, tai nors ant siūlų pataupo. Kaip pas mus mažina pakuotes. Vakar dariau tinginį, pažiūrėjau, kiek pokelį gramų, ogi jau tik 165g. blink.gif
Atsakyti

Negaunu sausio 29, vasario 5, 12 d. prekycių. Viskas sumokėta. 
Ar čia taip užstrigę buvo/yra?  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 19:51)
nebūtinai, su vokais būna tikrai prastai, kai raukšlė net blakstienas dengia  unsure.gif

žinau, mačius, bet pas draugę dar toli iki to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 02, 20:53)
kai tokias nuolaidas daro, tai nors ant siūlų pataupo. Kaip pas mus mažina pakuotes. Vakar dariau tinginį, pažiūrėjau, kiek pokelį gramų, ogi jau tik 165g.  blink.gif

jo, po gramą po gramą ir turim rezultatą 😂
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 21:42)

unsure.gif bijau sakyt
Atsakyti