Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 05 14, 09:59)
Visų jų veikimo principas panašus- pailgina blakstienos gyvenimo laiką. Nustosi tept- pradės daugiau krist ir vėl atsinaujins genetiškai determinuotas ilgis. Jei norisi ilgesnių tankesnių- reik apgalvot pirkimą ilgam. Kadangi aplink akis mozot iš to paties seniai atidaryto nesaugu, tai sakyčiau kas mėnesį reik keist. Vėliau gal užteks patept ir ne kasdien, bet visai nutraukus poveikis tikrai ilgam neišliks.

drinks_cheers.gif
Aš buvau nustojus tepti, tai kaip pradėjo kristi blakstienos, galvojau neliks nieko biggrin.gif
dabar vėl tepu vos ne kas vakarą, laikau jį prie paakių kremo, užtat nepamirštu biggrin.gif
Turiu dar nepradėtą iš amazon pirktą, kažkokį kitokią, kažin irgi toks pats geras, gal kas jau naudojat?
https://www.amazon.c...T...RN3PS&psc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 14 gegužės 2021 - 09:17
Šitas daugelio išbandytas
https://www.iherb.co...mp;gclsrc=aw.ds
pagal pavadinimą ieškoti kur pigiau.
Esu pirkusi už 18.
Atsakyti
https://www.ralphlau...-clothing-jeans
tupi jau wish liste bigsmile.gif
Atsakyti
Kas kur rasit geriausia kaina Rapid Lash seruma, duokit žinoti 4u.gif paseksiu banda - prisireikė ir man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 14, 10:06)
Gavom sms su kvietimu skiepams  yahoo.gif Kad tik iki to lauko nesusirgt  unsure.gif Tfu tfu tfu

as gavau treciadieni, tai ka as zinau, visai be sveikatos esu antra diena miegu kaip meska ziemos miegu. nieko neskauda nieks nesidaro, bet jau kaip jegu nera kapiec.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 05 14, 10:58)

tos panos basankes ziauriai geros
Atsakyti
Panos, atsiprašau, kad nuo blakstienų temos nukrypstu 4u.gif
Staiga naktį sugalvojau, kad neturiu jokio rankinuko, ar delninės, kuri tiktų prie va maždaug labai panašios suknelės. Ir, kadangi reikia birželio viduryje, tai ko gero nebespėsiu atsisiųsti unsure.gif
Bet gal galit patarti kas man čia tiktų ir gal, jei kas ką nors panašaus turit ir nenaudojat, galit man parašyt į AŽ 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2021 05 14, 11:16)
Panos, atsiprašau, kad nuo blakstienų temos nukrypstu  4u.gif
Staiga naktį sugalvojau, kad neturiu jokio rankinuko, ar delninės, kuri tiktų prie va maždaug labai panašios suknelės. Ir, kadangi reikia birželio viduryje, tai ko gero nebespėsiu atsisiųsti  unsure.gif
Bet gal galit patarti kas man čia tiktų ir gal, jei kas ką nors panašaus turit ir nenaudojat, galit man parašyt į AŽ  4u.gif  wub.gif

oi tos moteros, negaliu, naktį ir apie darbą, ir apie vaikus ir apie rankinukus spėjame pagalvoti...aš ir taip blogai miegojau, bet ne apie rankinukus masčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 14, 09:59)
Visų jų veikimo principas panašus- pailgina blakstienos gyvenimo laiką. Nustosi tept- pradės daugiau krist ir vėl atsinaujins genetiškai determinuotas ilgis. Jei norisi ilgesnių tankesnių- reik apgalvot pirkimą ilgam. Kadangi aplink akis mozot iš to paties seniai atidaryto nesaugu, tai sakyčiau kas mėnesį reik keist. Vėliau gal užteks patept ir ne kasdien, bet visai nutraukus poveikis tikrai ilgam neišliks.

ai tada man neverta, kas mėnesį tiek už blakstienas, geriaus kažką iš vidaus ir plaukams ir nagams ir ragams:)
Atsakyti

JMD, pfizeri gavot? Negaliu pacituot zinutes,

Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2021 05 14, 10:16)
Panos, atsiprašau, kad nuo blakstienų temos nukrypstu  4u.gif
Staiga naktį sugalvojau, kad neturiu jokio rankinuko, ar delninės, kuri tiktų prie va maždaug labai panašios suknelės. Ir, kadangi reikia birželio viduryje, tai ko gero nebespėsiu atsisiųsti  unsure.gif
Bet gal galit patarti kas man čia tiktų ir gal, jei kas ką nors panašaus turit ir nenaudojat, galit man parašyt į AŽ  4u.gif  wub.gif

As čia neseniai rankinės ieškojau, tai prisiminiau Visinga. Vilniuje siuna ir pardę turi. Pasižiūrėkit, gal ir jūs ten rasit tinkamą.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 14, 10:32)
<p>JMD, pfizeri gavot? Negaliu pacituot zinutes,</p>

rašė anksčiau, kad pfizerį
Atsakyti
Labas 4u.gif

Merginos, jūs čia apie tuos skiepus viska žinot.
Mama pries 35 d.moderna paskiepijo, o dabar negauna skiepo sio ir laukia ji.
Kazin ka dabar daryti, ar visvien moderna skiepytis, jei ir kitam mieste rasciau registruociau, ar jau tas pirmas skiepas negalioja:(
Atsakyti

rašė anksčiau, kad pfizerį

Labai daznas salutinis poveikis nuo pfizerio tas slopinimas. 

Atsakyti