Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 05 14, 10:58)

o kaip nusispirkt ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 14, 11:32)
<p>JMD, pfizeri gavot? Negaliu pacituot zinutes,</p>

AHA
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 14, 12:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72828872" data-time="1620983501"><div><p>rašė anksčiau, kad pfizerį</p></div></blockquote><p>Labai daznas salutinis poveikis nuo pfizerio tas slopinimas. </p>

AS RAMI RAMI KAIP BELGAS, ir MIEGO NORIU NEZMONISKAI. EST IR MIEGOT biggrin.gif VAKAR IS DARBO NUSPLOVIAU 14 H IR LUZAU IKI 20 H, PRABUDAU, IKI 21 H VOS NE VOS ISTEMPIAU IR IKI RYTO, RYTE NESPEJAU DARBAN ATVAZIUOT, GERIAU ANTRA PUODA KAVOS IR KNAPSIU NOSIM TOLIAU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 14, 12:37)
AHA
Papildyta:

AS RAMI RAMI KAIP BELGAS, ir MIEGO NORIU NEZMONISKAI. EST IR MIEGOT biggrin.gif VAKAR IS DARBO NUSPLOVIAU 14 H IR LUZAU IKI 20 H, PRABUDAU, IKI 21 H VOS NE VOS ISTEMPIAU IR IKI RYTO, RYTE NESPEJAU DARBAN ATVAZIUOT, GERIAU ANTRA PUODA KAVOS IR KNAPSIU NOSIM TOLIAU  biggrin.gif

o čia po pirmo ar po antro taip?
Aš kažkaip nieko po pirmo nepajaučiau.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 05 14, 11:54)
As čia neseniai rankinės ieškojau, tai prisiminiau Visinga. Vilniuje siuna ir pardę turi. Pasižiūrėkit, gal ir jūs ten rasit tinkamą.

Kaip Visingos kokybė? kaip renkuosi kažką iš jų asortimento 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 05 14, 12:40)
o čia po pirmo ar po antro taip?
Aš kažkaip nieko po pirmo nepajaučiau.

PO PIRMO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 14, 11:58)

Gražūs , bet tokie plonyčiai , nebent video taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 05 14, 12:15)
Labas 4u.gif

Merginos, jūs čia apie tuos skiepus viska žinot.
Mama pries 35 d.moderna paskiepijo, o dabar negauna skiepo sio ir laukia ji.
Kazin ka dabar daryti, ar visvien moderna skiepytis, jei ir kitam mieste rasciau registruociau, ar jau tas pirmas skiepas negalioja:(

Mes su vyru pirmadienį užsirašę Moderna skiepytis. Negi bus bėdos su antru skiepu? unsure.gif
Atsakyti
... 3 dienos po skiepo . Gavom Pfizer as , mano mama ir vyras . Toks jausmas , kad ir nesiskiepijom ,jokiu reiskiniu .Laukiam antro skiepo 4u.gif

...........................
vakar drauge buvo atvaziavus , neduok die tokiu isgyvenimu unsure.gif ,
jos mama pries savaite 78 metu mire nuo covid ligoninej , o sekancia diena brolis mire (nuo sielvarto sirdis neatlaike ) tai laidojo abu .

Liudniausia ,kad jos mama labai lauke skiepo ir as pamenu kai ziema pradejo vakcinuot ji ten vos nebudejo prie telefono kai skambino registravo senjorus, bet jai pasiule Zenica , o zmogus prisiskaite tada apie salutinius poveikius vakcinos ir atsisake, kitos vakcinos nedave . Zodziu butu pasiskiepijus gal butu kitaip .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 14 gegužės 2021 - 12:13

PO PIRMO biggrin.gif

aha man tas pats buvo ir mano draugei  :)  

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 05 14, 11:54)
As čia neseniai rankinės ieškojau, tai prisiminiau Visinga. Vilniuje siuna ir pardę turi. Pasižiūrėkit, gal ir jūs ten rasit tinkamą.

Ypač, jei kokios reikia, tik prie kokio rūbo - tai irgi eičiau čia žiet. Nes spalvų, formų - bele kiek ten.
Papildyta:
Noriu atostogų su tokia sukne https://www.ralphlau...esses-jumpsuits
Atsakyti
Fb vakcinas siūlo, minkštutes wub.gif https://www.facebook...534557949950185
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 05 14, 13:15)
Labas 4u.gif

Merginos, jūs čia apie tuos skiepus viska žinot.
Mama pries 35 d.moderna paskiepijo, o dabar negauna skiepo sio ir laukia ji.
Kazin ka dabar daryti, ar visvien moderna skiepytis, jei ir kitam mieste rasciau registruociau, ar jau tas pirmas skiepas negalioja:(

Kaune visų vakcinų pilna matau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 gegužės 2021 - 12:37