Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2021 05 19, 22:04)
Kur Acerolą dabar geriausiai imti?  rolleyes.gif  Baigės atsargos  ax.gif

Dabar vaisiai ir uogos su daržovėm iš babytės daržo o ne acerola ax.gif tongue.gif
Atsakyti
O man reik vitamino D, dabar reik sugert dozę vaikui. Vaikas neleliukas - 11 metų. Kokį pas mus perkat? Iš Amerikės ilgai laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 20, 02:24)
Dabar vaisiai ir uogos su daržovėm iš babytės daržo o ne acerola  ax.gif  tongue.gif

Tai dar anstoka iš daržo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 05 20, 08:38)
Tai dar anstoka iš daržo  biggrin.gif

ridikeliam? juokauji, derlius jau baigias biggrin.gif o juose labai daug C ir B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 gegužės 2021 - 07:54
Ačiū už siuntinuką, viori šampūnas išmėgintas su dukra, kol kad po pirmo karto atmetimo rekacijos nebubo labai patiko abiems, plaukas toks švelnus, prisotintas atrodo. Ar duot šeimos vyrams pagalvosime :) Bet jau įeini į kambarį vonios, tai taip skaniai kvepia :)

J. crew batukai nude zomsiniai odiniai labai patogus.

Ačiū :wub:
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 05 20, 09:53)

Ridikėliai tik siltnamį nebent bet ne darže, mano mama nieko nedengia lauke tai dar tik lenda lauke jei 4u.gif
Atsakyti
https://www.joesnewb...2338-w/wl574vac
574 modelis gera kaina, gražūs
man tamsesnių norisi, nes juos mėgstu kai šalčiau, o tada ir targana ir purvas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 20 gegužės 2021 - 08:01
QUOTE(JMD @ 2021 05 20, 08:53)

Gal tau ridikėliai kraujospūdį numažino,o ne skiepas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2021 05 19, 22:11)
Dekui mergaitėms, bet vel nepataikiau su batu dydziu
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.jcrew.co...ame=ashen-brown
Dydis 9 atitinka tirai 40 arba keisciausi i 39 dydi
Kaina 30 Eur

Nupirkčiau 39 dydi , gal kas persigalvojot
Atsakyti
help.gif kur ieškoti tall dydžio kokybiškų džemperių vyriškų su kapišonu be užtrauktuko?
Perku jcrew Tall Large, anksčiau senų kolekcijų aberio vyrui tiko XXL/XL Polo užbanintas, nežinau kur net ieškoti unsure.gif Pirmenybė tiems, kuriuose nera užrašų su prekiniais ženklais. Aberis nieko, bet kokybė pakito ir dydžiai nebenusakomi unsure.gif taip pat cargo šortų paieškose esu biggrin.gif Aberio tinka, bet nesugebu į jų psl įeit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 20, 09:25)
help.gif  kur ieškoti tall dydžio kokybiškų džemperių vyriškų su kapišonu be užtrauktuko?
Perku jcrew Tall Large, anksčiau senų kolekcijų aberio vyrui tiko XXL/XL Polo užbanintas, nežinau kur net ieškoti  unsure.gif Pirmenybė tiems, kuriuose nera užrašų su prekiniais ženklais. Aberis nieko, bet kokybė pakito ir dydžiai nebenusakomi  unsure.gif  taip pat cargo šortų paieškose esu biggrin.gif Aberio tinka, bet nesugebu į jų psl įeit biggrin.gif

va sitas bais mum patinka

https://www.bogner.c...dung/sweat.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 20, 02:24)
Dabar vaisiai ir uogos su daržovėm iš babytės daržo o ne acerola  ax.gif  tongue.gif

Kaip tik grįžtu iš babyčių turgaus Darbėnų, apart rūgšta peina ir kvietkų daugiau nieka nėr 😄 Onkstei da ouguom mirksiukas.gif
Atsakyti