Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

man ta pati beda net stipriai i kuodą surišus biggrin.gifplaukas besipučiantis ir nieko tu nepadarysi biggrin.gif

man padeda kelias dienas neplaut galvos, tada nieka nestyro susirusus  :D​ 

Atsakyti
Vilniuj vel pfizerio padave kam aktualu smile.gif yra ir kitu vakcinu
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 20, 11:26)
man ta pati beda net stipriai i kuodą surišus biggrin.gif plaukas besipučiantis ir nieko tu nepadarysi biggrin.gif

Kam kokios bėdos biggrin.gif Aš pučiu plaukus visokiais būdais, bet vis vien priglunda rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 20, 10:26)
man ta pati beda net stipriai i kuodą surišus biggrin.gif plaukas besipučiantis ir nieko tu nepadarysi biggrin.gif

Bet pas mane trumpesni ataugantys plaukai lenda ir styro. Nervina, noriu, kad gražiai sugultų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 20, 11:35)
Bet pas mane trumpesni ataugantys plaukai lenda ir styro. Nervina, noriu, kad gražiai sugultų.

zele bandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 20, 09:24)
Ką naudojat plaukų fiksavimui surišus juos į uodegą? kad antenos ant galvos nestyrotų į visas puses. Noriu kažko, kas gražiai suguldytų plaukus jų nesulipinant ir nepadarant riebaluotų plaukų efekto  unsure.gif  bandžiau visokius lakus, bet kažkaip sulipina ir po kiek laiko tos antenos vis tiek atšoka ir tada dar blogiau styrodamos atrodo biggrin.gif

Putom pabandyk, nedaug delnuose ištapšnok ir perbrauk.
Atsakyti

Parduodu vyriskus Levis šortus. Dydis 38, dydi atitinka. Spalva bob medium wash.(kaip foto) 22eur
https://www.levi.com...rts/p/365550202
ad2b8f6aef52ab26e29a9bc17b356ca550.JPG

Negaliu Jums parasyti zinutes. Gal Jums pavyktu man parasyti?  :ax:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2021 05 20, 09:51)
<p>Panos, truputį išprotėjau ir reikia pagalbos.
</p><p></p><p>Sugalvojom keliauti su kuprinėm, be registruoto bagažo. Gal užmatėt kokių neblogų kuprinių, kurios atsisega kaip lagaminas? Rankinio išmatavimai maži, bet gal yra koks stebuklas, apie kurį nežinau? Vakar iš amazon užsisakiau pakavimo kubus, kaip suprantu jie must su tokiom idėjom  hmm.gif </p>

Man fainiausios yra tos https://www.ospreyeu...ew-trek-50-2019
Yra ir mažesnės, bet labai patogios. Yra moteriška, vyriška versijos, kad didesnis patogumas būtų.
Ir jo, pakavimo kubai reikalingi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2021 05 20, 09:34)
Kam kokios bėdos biggrin.gif Aš pučiu plaukus visokiais būdais, bet vis vien priglunda rolleyes.gif  biggrin.gif

tą patį pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 20, 09:24)
Ką naudojat plaukų fiksavimui surišus juos į uodegą? kad antenos ant galvos nestyrotų į visas puses. Noriu kažko, kas gražiai suguldytų plaukus jų nesulipinant ir nepadarant riebaluotų plaukų efekto  unsure.gif  bandžiau visokius lakus, bet kažkaip sulipina ir po kiek laiko tos antenos vis tiek atšoka ir tada dar blogiau styrodamos atrodo biggrin.gif

naudoju tokį želė tušą, geriau nei su laku, bet blizgesio turi, kažko visiškai matinio nesu radusi ax.gif su tuo šepetėliu patogu, kad nereikia daug priemonės prikrauti jog priliptų tie visi skraidūnai prie galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 20, 09:46)
nematau nei vieno uz 129 euriukus biggrin.gif

https://www.bogner.c...blau-73773.html
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 05 20, 10:36)
zele bandyt  unsure.gif

Želė duoda tą šlapių plaukų efektą, atrodo kaip neplauta galva unsure.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 05 20, 10:36)
Putom pabandyk, nedaug delnuose ištapšnok ir perbrauk.

Bandžiau kažkada, bet gal putos netinkamos buvo, vis tiek ne toks efektas, kaip norėtųsi unsure.gif

QUOTE(Argija @ 2021 05 20, 11:16)
naudoju tokį želė tušą, geriau nei su laku, bet blizgesio turi, kažko visiškai matinio nesu radusi  ax.gif su tuo šepetėliu patogu, kad nereikia daug priemonės prikrauti jog priliptų tie visi skraidūnai  prie galvos biggrin.gif

O geras! Ačiū 4u.gif toks šepetėlis atrodo labai patogu. Reiks išbandyt.
Atsakyti