Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(augjogx @ 2021 05 21, 13:40)
Ar turit GAP kokia nuolaidą?  4u.gif

Sveiki, 40% sale prekems su kodu PERK ir 10% regular kainoms su kodu SUNNY
Atsakyti

Pavydu wub.gif

O mes į Lenkiją galime važiuoti? Ten sergamumas mažas, mums reikės grįžus izoliuotis?
Jau taip atsibodo tos nesąmonės.

su skiepais daugumoje valstybiu nei savizoliacijos nei testu nebereikia, tas pats ir grizus. Kaip tik ziurejau Roda, kainos apgyvendinimo isvis tokios zemos, savaite 200 eur normalia viesbuty, bilietus irgi galima susigaudyt iki 100 eur. 

Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2021 05 21, 10:52)
man irgi 4u.gif
ale kur tokius rasti... ax.gif  aš išvis zomšos maniakė - man viskas gražu, kas iš zomšos bigsmile.gif Tikrai daugiau nei 50% turimų batų zomšiniai ax.gif

Pas mane panašiai biggrin.gif

Pilkus zomšinius VicMatie iš yoox esu pasigavus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 21 gegužės 2021 - 13:12
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 12:36)
o kodel ne. pasidarai testa ir varai. ant sienu nieks nieko netikrina.
Izoliuotis reikia. Jei pasiskiepysit nereikės.

Mūsų skiepai kitą savaitę... o dar kol antras unsure.gif
Pas mus sergamumas didesnis 3 kartus nei lenkuose... logika
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 21, 13:12)

Nu atsiprašant ne pimpius matuojamės, kur daugiau, kur mažiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 21 gegužės 2021 - 13:16
Gabor aulinukai

Moteriski odiniai Lacoste kedai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 05 21, 13:18)

Jei ką, Lacoste dauguma kiek didinti.
Atsakyti

O ka jus manot kad dauguma kaviniu atsisako paskiepytus zmones aptarnauti viduje? Tipo neskirsto zmoniu, bet cia juk mano pasirinkimas skiepytis ar ne tai kodel dbr mane diskrimuoja ir nesutinka aptarnauti viduje?  :huh2:  :huh2:  :huh2: :D  :D  :D  ta prasme kazkoks kosmonautu pasaulis ne kitaip. 

Atsakyti

Bet siaip kas dar skiepysites Pfizeriu antra vakcina tai siulyciau nusiteikti kazkur 1.5 paros po vakcinos pailseti  :D bet siandien jau atsikeliau kaip agurkelis ir tos praeitos paros kaip nebuta. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 21, 13:20)
<p>O ka jus manot kad dauguma kaviniu atsisako paskiepytus zmones aptarnauti viduje? Tipo neskirsto zmoniu, bet cia juk mano pasirinkimas skiepytis ar ne tai kodel dbr mane diskrimuoja ir nesutinka aptarnauti viduje?  huh.gif  huh.gif  huh.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ta prasme kazkoks kosmonautu pasaulis ne kitaip. </p>

o iš kur tokia info, kad dauguma? ax.gif
mačiau tik kelias hipsterių, vegan vietas, kurios taip daro, bet jos ir šiaip daugiau ant išsinešimo dirbdavo rolleyes.gif ieško ir vietos reklamai, galvoja, kad bėgs antivakseriai pulkais pas juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 21, 14:12)

Mažiau reik tais sksičiais ciklintis ir gyventi savo gyvenimą. ilaikytis higienos, taisyklių ir viskas bus ok.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 21, 14:20)
<p>O ka jus manot kad dauguma kaviniu atsisako paskiepytus zmones aptarnauti viduje? Tipo neskirsto zmoniu, bet cia juk mano pasirinkimas skiepytis ar ne tai kodel dbr mane diskrimuoja ir nesutinka aptarnauti viduje?  huh.gif  huh.gif  huh.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ta prasme kazkoks kosmonautu pasaulis ne kitaip. </p>

Tai nesakyk kad tu paskiepyta. Ant kaktos štampo juk nededa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 21, 14:27)
<p>Bet siaip kas dar skiepysites Pfizeriu antra vakcina tai siulyciau nusiteikti kazkur 1.5 paros po vakcinos pailseti  biggrin.gif bet siandien jau atsikeliau kaip agurkelis ir tos praeitos paros kaip nebuta. </p>

Varau kaip tik po valandos antro susileist biggrin.gif
Atsakyti