Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aij, pamaciau, 13 dol tai cia kas menesi perkant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 21, 10:16)
Mes tai netradicinė šeima - mėgstam spalvas.
Mano tėtis, tiek jaunas, tiek dabar - irgi spalvas mėgsta, jam pilka - tai baisu (Lietuvos nacionalinė spalva), violetinė - lavonų spalva (gydytojui asociacijos).
Ir, matyt, aš perėmiau tą požiūri.
Dar ir nereali dailės mokytoja (turėjau 12 metų sustiprintą) sakė: žolė - ne žalia, dangus - ne mėlynas. Irgi įdiegė, kad visur yra labai daug spalvų bigsmile.gif

bet tai cia naturalu ir visi tas spalvas megsta. kad ir tos pilkos yra begale atspalviu, tik moket jas reik susiderint ir susirinkt. vieni yra paprasciausi tinginiai, arba jiems nerupi ju isvaizda, kurie uzsitempe juoda ir jam dzyn. bet ir juoda ir pilka nera tik pilka ir juoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 09:58)
bet tai cia naturalu ir visi tas spalvas megsta. kad ir tos pilkos yra begale atspalviu, tik moket jas reik susiderint ir susirinkt. vieni yra paprasciausi tinginiai, arba jiems nerupi ju isvaizda, kurie uzsitempe juoda ir jam dzyn. bet ir juoda ir pilka nera tik pilka ir juoda tongue.gif

turiu kalnus rubu bet paskutiniu metu jau nezinau nei ka rengtis nei kada... visiskai kazkokia issisemus unsure.gif nuo karantino ir darbu nesibaigianciu kazkokia isplerus pasidariau unsure.gif jauciu , kad depresija puola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 21, 11:08)
turiu kalnus rubu bet paskutiniu metu jau nezinau nei ka rengtis nei kada... visiskai kazkokia issisemus unsure.gif nuo karantino ir darbu nesibaigianciu kazkokia isplerus pasidariau  unsure.gif jauciu , kad depresija puola  verysad.gif

man irgi, nebegaliu susikaupt, nenoriu dirbt, nors darbu milijardas. reikia atostogu. laukiu kada paleis vaika jau po mokslu ir siausim neatsisukdami. vaiko siandien neleidau tiesiog i mokykla. tik 2 svarbios pamokos, sakiau be fizinio ir piesimo tikrai isgyvens, nes vakar jau verke is nuovargio. tai nubudo 10 h, sakau kaip jautiesi, sako o kodel as ne mokykloj biggrin.gif zodziu svente padariau. pirma karta per visus 4 metus bus praleides pamoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 10:58)

aš pati bandau iš klasikinės juodos pereiti į pilką- man ji taip tinka ir patinka ir prie mėlynos, ir prie rožinės smile.gif Jei rankines ir drabuzius dar galima rasti gražių pilku atspalvių, tai su batais visiška šikna ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2021 05 21, 11:15)
aš pati bandau iš klasikinės juodos pereiti į pilką- man ji taip tinka ir patinka ir prie mėlynos, ir prie rožinės smile.gif Jei rankines ir drabuzius dar galima rasti gražių pilku atspalvių, tai su batais visiška šikna ax.gif  unsure.gif

pilka nuostabi spalva. ji dera labai su daug kuo. galima ja paliudint pagyvint pacipint biggrin.gif as tik automobiliu kibiriniu nemegstu ir auto klausimu esu konservatore, mano auto juoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 gegužės 2021 - 10:26
QUOTE(spygliz @ 2021 05 21, 11:08)
turiu kalnus rubu bet paskutiniu metu jau nezinau nei ka rengtis nei kada... visiskai kazkokia issisemus unsure.gif nuo karantino ir darbu nesibaigianciu kazkokia isplerus pasidariau  unsure.gif jauciu , kad depresija puola  verysad.gif

Atostogos gal šviečiasi? 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 11:11)
man irgi, nebegaliu susikaupt, nenoriu dirbt, nors darbu milijardas. reikia atostogu.

Kur varyt žadat? bigsmile.gif

QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 11:21)
pilka nuostabi spalva. ji dera labai su daug kuo. galima ja paliudint pagyvint pacipint biggrin.gif as tik automobiliu kibiriniu nemegstu ir auto klausimu esu konservatore, mano auto juoda  biggrin.gif

Man irgi patinka pilka. Tik blogiau, kad pas žmonės būna TIK pilka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2021 05 21, 10:15)
aš pati bandau iš klasikinės juodos pereiti į pilką- man ji taip tinka ir patinka ir prie mėlynos, ir prie rožinės smile.gif Jei rankines ir drabuzius dar galima rasti gražių pilku atspalvių, tai su batais visiška šikna ax.gif  unsure.gif

Pilka zomša batuose gražiai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 21, 11:29)
Atostogos gal šviečiasi?  4u.gif

LENKIJA-CEKIJA-AUSTRIJA-ITALIJA-KROATIJA
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 10:21)
pilka nuostabi spalva. ji dera labai su daug kuo. galima ja paliudint pagyvint pacipint biggrin.gif as tik automobiliu kibiriniu nemegstu ir auto klausimu esu konservatore, mano auto juoda  biggrin.gif

ale plaut kiek biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 21, 10:29)
Atostogos gal šviečiasi?  4u.gif

jei dagyvensiu eisiu 1,5 menesio..
Atsakyti
Nu koks grazuuuuus
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 10:11)
suslapinti plaukus ir suslapinti ta muila, tada ismakaluoji, jis labai putoja ir viskas, ismaigai, pamasazuoji. man svarbu, kad neniezetu galvos oda ir plaukai blizgetu, tai kol kas gerai, viskas bus aisku rytoj smile.gif

Nenieztes. As jau kokius 4-5 kartus ploviau man labai tinka, neniezti, pleiskanu neatsirado. O as tu naturaliu nelabai galedavau naudoti, vis pleiskanu atsirasdavo. Tiesa, as naudoju kita- kazkaip Waterfall lyg vadinasi. Jis neturi stipraus kvapo. Dabar dar kondicionieriu uzsisakiau, nes be jo man puciasi plaukas.
Atsakyti