Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

tas NORDAS ,kaip liga aneee...jau ir sakai , kad nieko nereikia ,bet vis viena traukia patikrint o gal ka idomaus imete ;))) biggrin.gif

jau kiek ten geriu prigauta neapskaiciuoju , jauciu pats paciausias paskutinis pirkinis tai Alpacos Suri paltas Colee Haan , teisiog fantastiskas,prabangus ,kokybe sviecia is toli (900 dol pradine ) , tiesa pirkau savo keliais (nes mergaites nakti nedirba ) uzmaciau 1 vnt ir dar mano dydzio ,tai kaip dovana nuo Nordo ,kad atsiunte biggrin.gif

....................

ar jums nepasikeite Nordo svetaines isdestymas ? Nu toki gryba rodo ...viskas kitaip ,labai nepatinka . unsure.gif

Ar palto dydis atitiko?

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 22, 09:55)

ar jums nepasikeite Nordo svetaines isdestymas ? Nu toki gryba rodo ...viskas kitaip ,labai nepatinka . unsure.gif

Teks tau evvva pirkt iphoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 22, 11:01)
O spalva  wub.gif

butent, vengiu tamsiu rubu ,net ziema juodos spalvos nenesiuoju ..nebent batai ,kelnes...
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 05 22, 11:13)
Taip taip, liga, o cia PALATA. biggrin.gif 

Uz kiek paltuka nurovei? blink.gif

229-25 nuolaida , o siaip 300 jis kainavo su nukainavimu jau , koki menesi kabojo po kelis dydzius tik , kazkaip idomiai imete ir dydi ir kana pigesne ir tik mano dydziui . Stebejau ji ne siai ant lekstutes gavau .
Aisku buvo ir provalu kai Nordas man atsiunte Madisono striuke be lapes kailio ...teko grazinimus daryt . Bet cia vienetiniai atvejai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 22 gegužės 2021 - 11:18

Mergaitės, ar perkat kur nors PH formula kosmetiką? Reikia nupirkti. Kur ieškoti? Ačiū  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 22, 12:12)
Teks tau evvva pirkt iphoną  biggrin.gif

nefiga biggrin.gif Jauciu kazka perjungiau ,kaip kad sm sena versija ir nauja, reik atkast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 22, 12:13)
<p>Mergaitės, ar perkat kur nors PH formula kosmetiką? Reikia nupirkti. Kur ieškoti? Ačiū  4u.gif </p>

dar nesame pirke
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 22, 12:07)

vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ar palto dydis atitiko?</p>

taip ,idealiai tiko dydis , pirkau savo nesiuojama
Atsakyti

Mergaitės, ar perkat kur nors PH formula kosmetiką? Reikia nupirkti. Kur ieškoti? Ačiū  :4u: 

pirkau pas kosmetologe bet irgi prisisdedu prie paiesku;) jei suzinosite pasakykite

Atsakyti

pirkau pas kosmetologe bet irgi prisisdedu prie paiesku;) jei suzinosite pasakykite

Atsakyti

Va va, ir aš ieškau kur pigiau. Gal dar kas naudojate ir esate “užmatę”, kur galima pirkti. Čia apie pH formula  :wub: 

Atsakyti
Junkitės franceluxe 4u.gif

https://franceluxe.c...-clip-go-4-pack
https://franceluxe.c...=32215676256344
https://franceluxe.c...=30128515055704
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 22, 13:05)

drinks_cheers.gif
ir gumytės ten labai geros, man dukra liepė jokių kitokių nepirkt, tik iš ten wub.gif
Atsakyti