Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2021 05 22, 13:09)
drinks_cheers.gif
ir gumytės ten labai geros, man dukra liepė jokių kitokių nepirkt, tik iš ten wub.gif

Jooo gumyčių jau net nepaminėjau kaip savaime suprantamo dalyko wub.gif ok.gif biggrin.gif
Papildyta:
Žiūriu visai nebloga mintis bigsmile.gif turiu ne vienas jcrew šliopkes,bet nepatogios,gal va toks paturbinimas su gumomis išspręs problemą hmm.gif biggrin.gif reiks nešti batsiuviui...
https://www.nordstro...-...&eid=481340
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 22, 13:33)
Jooo gumyčių jau net nepaminėjau kaip savaime suprantamo dalyko  wub.gif ok.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Žiūriu visai nebloga mintis  bigsmile.gif turiu ne vienas jcrew šliopkes,bet nepatogios,gal va toks paturbinimas su gumomis išspręs problemą hmm.gif  biggrin.gif reiks nešti batsiuviui...
https://www.nordstro...-...&eid=481340

O aš žiūrėjau į tuos kriu šliopancus. Bet jei sakai nepatogūs rolleyes.gif
Atsakyti

o ka jus naudojate as siuo metu mele seruma ir age recovery bet dar bus pirkimas :(

Atsakyti
drinks_cheers.gif
ir gumytės ten labai geros, man dukra liepė jokių kitokių nepirkt, tik iš ten wub.gif

Nu gerai, reikia man jų biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

Kokias būtent?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 22, 13:48)
O aš žiūrėjau į tuos kriu šliopancus. Bet jei sakai nepatogūs  rolleyes.gif

Gal tau bus patogūs biggrin.gif Svarbiausia nenumažint jų.Bet vis tiek man reik kažkaip pėdas įtempus laikyt,kad nenusmuktų unsure.gif hihihi.gif Gal įprast reik,nežinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 22, 13:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spurga_m" data-cid="72833039" data-time="1621677295"><div><p>pirkau pas kosmetologe bet irgi prisisdedu prie paiesku;) jei suzinosite pasakykite</p></div></blockquote><p>Va va, ir aš ieškau kur pigiau. Gal dar kas naudojate ir esate “užmatę”, kur galima pirkti. Čia apie pH formula  wub.gif </p>

https://facediary.lt...ilter=phformula
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 21, 21:30)
Spurga, o jūs kokio dalyko mokytoja?
Papildyta:

Jei jiems iki 10 metų tada nereikia.

Sveiki smile.gif
Jai mes vazioame pradzioje savaiei i Ialy su testu,po tuo i Kroaija.tai i vaziojant ir vel nauja testa darytis?
Turiu uomeny.i Kroaija iaziojant?
Papildyta:
QUOTE(Luiza 30 @ 2021 05 22, 16:00)
Sveiki smile.gif
Jai mes vazioame pradzioje savaiei i Ialy su testu,po tuo i Kroaija.tai i vaziojant ir vel nauja testa darytis?

Sorry uz klaidas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2021 05 22, 14:16)
Kokias būtent?

https://franceluxe.c...=30146719842392
Atsakyti

Sveiki smile.gif
Papildyta:
Sorry uz klaidas unsure.gif

Suprantu kad lengviau yra paklaust bet jum geriau reiketu atsidaryt oficialu kroatijos puslapi ir paziuret nes nei viena is musu manau nezino visas kroatinos isimtis 😀

atsiprasau nesusilaikiau. Bet siaip jei nera kokios isimties tai visur taisykles tos pacios testas ne senesnis nei 72 valandos. Tai pati pasiskaiciuokit. 

Atsakyti
as vakar kaip tik kapsciausi tai kroatijoje turi buti testas ne senesnis nei 48 val.Asmenys, atvykstantys į Kroatijos teritoriją, turi pateikti neigiamą SARS-CoV-2 PGR arba greitąjį antigeno testą, atliktą ne ankščiau kaip prieš 48 val. (skaičiuojant laiką nuo tyrimo atlikimo akimirkos iki atvykimo į pasienio postą).
Nors apartamentu nuomotoja sako nieko nereikia taciau kaip sakoma apsidrausti reikia, tik va kaip su isvykimu bet iki to laiko as viska issiaiskinsiu
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 22, 17:01)
as vakar kaip tik kapsciausi tai kroatijoje turi buti testas ne senesnis nei 48 val.Asmenys, atvykstantys į Kroatijos teritoriją, turi pateikti neigiamą SARS-CoV-2 PGR arba greitąjį antigeno testą, atliktą ne ankščiau kaip prieš 48 val. (skaičiuojant laiką nuo tyrimo atlikimo akimirkos iki atvykimo į pasienio postą).
Nors apartamentu nuomotoja sako nieko nereikia taciau kaip sakoma apsidrausti reikia, tik va kaip su isvykimu bet iki to laiko as viska issiaiskinsiu

Bet kaip spieti davazioti iki Krotijos,nes asakimo testo laukti para, tai lieka viena para unsure.gif Nesamone kaskokia unsure.gif
I Turkija skridome tai 72 val.galioja testas.
Atsakyti