Bloomingdales gal turit papildomą nuolaidą? Yra man tinkančių prekių
QUOTE(spygliz @ 2021 05 24, 12:34)
Bet tie maži džiaugsmeliai tai fainuoliai😊
Na kelnės tai irgi geris
Spygliau,komplimentai
o mazgiai kooookie

Sandra, kooookios naujienos 🥰mano vyras tave i zmonas imtu 🤣
QUOTE(sandrixxx @ 2021 05 24, 11:17)
kaip faina

Didžiausi sveikinimai!

QUOTE(JMD @ 2021 05 24, 12:34)
Ačiū

QUOTE(rapoja @ 2021 05 24, 12:49)
Ačiū

QUOTE(spygliz @ 2021 05 24, 12:54)
Sandra, kooookios naujienos 🥰mano vyras tave i zmonas imtu 🤣

Ačiū

QUOTE(keistuole @ 2021 05 24, 12:55)
Ačiū

Sveikinimai Sandrai
Spygliaus chebrytė
__
Man ir Kretingoj tiks pernakvot, jei reikės

Spygliaus chebrytė

__
Man ir Kretingoj tiks pernakvot, jei reikės

QUOTE(spygliz @ 2021 05 24, 11:34)
Super. Man tokios tinka irgi.
Kokie ekspertai fone 😍
QUOTE(sandrixxx @ 2021 05 24, 11:17)
sveikinimai dydziausi

QUOTE(spygliz @ 2021 05 24, 11:34)
kokia palaikymo komanda

Spygliuk ,apie BALDWIN , sakyk ar neapsirikai kai rasei sio megstuko sudieti 85 kasmyras, 15 proc silkas ? Gavau ji ir sudeitis visiskai kita 55 silk ,45 cotton , tai kaip cia gali buti ?

QUOTE(evvva @ 2021 05 24, 11:25)
sveikinimai dydziausi
kokia palaikymo komanda
Spygliuk ,apie BALDWIN , sakyk ar neapsirikai kai rasei sio megstuko sudieti 85 kasmyras, 15 proc silkas ? Gavau ji ir sudeitis visiskai kita 55 silk ,45 cotton , tai kaip cia gali buti ?

kokia palaikymo komanda

Ir as gavau kitoki, 55 silkas 45 medvilne, bet man tinka ir toks, bet nepasirikau rasydama, kitam puslapy tikrai buvo tokia sudetis kasmyras ir silkas
O jei Spyglio kompanija kokia superine:)
o musu pazystama cvergiuke is Ukrainos improtavosi nors mes sakem nu ne nes jos buves svergas buvo ligotas ir neatitinkantis standartu irgi is ukrainos, bet ne neklause parsisiunte ir ka per pazystamus susiderino dokumentus is cekijos
uzmetykite akmenimis, bet nenoriu skiepytis dzin tas galimybiu pasas bet noriu keliauti, testuojuosi kas 7 dienas, saugomes, bac vaiko klaseje kaupiniu metodas vieno vaiko teigiamas baba sedi namie, m=snd konsultacija gyva dvyliktokams is 20 nuejo tirtis 2, sakiau eisiu arba johnsona susisaudysiu arba taip gyvensiu seimyna atsisako kategoriskai skiepytis
o musu pazystama cvergiuke is Ukrainos improtavosi nors mes sakem nu ne nes jos buves svergas buvo ligotas ir neatitinkantis standartu irgi is ukrainos, bet ne neklause parsisiunte ir ka per pazystamus susiderino dokumentus is cekijos
uzmetykite akmenimis, bet nenoriu skiepytis dzin tas galimybiu pasas bet noriu keliauti, testuojuosi kas 7 dienas, saugomes, bac vaiko klaseje kaupiniu metodas vieno vaiko teigiamas baba sedi namie, m=snd konsultacija gyva dvyliktokams is 20 nuejo tirtis 2, sakiau eisiu arba johnsona susisaudysiu arba taip gyvensiu seimyna atsisako kategoriskai skiepytis