Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

kainos kosmines bet jei oro nera ir i vidu eisiu , ana savaite su drauge susitikom , pacios protinigiausios , sakau renkis siltai, kad pasedetume ilgiau, draugela net pajar ziemine uzsidejo , as ir su kasmyru ir pukinuke lengva ..aha kur tau tik atsisedom lauke , kaip lyt pradejo neisgelbejo niekas , viskas slapia..o namuose aciu jau prisisedejau lotuliukas.gif

.............
draugai pajury sumaste buta nupirkti , ka pasakoja kaip ir uz kiek butai sluojami plaukai stojes...
o kai kurie jau tingi po para nuomot tai taip ir raso, nuomojam menesiui uz 50m2 butuka eilini 1300 nuoma ...pabludo gal ka?

turiu kelis variantus;

toks planas kaip tavo su Kroatija , tik mes dar Vokietyja prijungiam(vyro sese Austrijoj gyvena, tevai Vokietyjoj tai gastraliuojam )
( anais metais neisdege , jau vaziuot turejom tai kaip dave 14 dienu saviizaliacijos ,tiek skirt negalejom,viska atsaukem ) .
ir dar turiu Latvijoj rezervacijas , Liepoja ,Ventspilis ir t.t.

jo, mes irgi vakar prisiregem: drauge su ziemine striuke, as siltu kasmyriniu golfu ir vilnoniu paltuku, ale vis tiek susalau. Vakar jau nesupratau kas vyksta, ar dar skiepo atgarsiai ar sirgsiu :huh2:  bet gerai issimiegojus, lyg praejo.

kainas LT pajuris bandys plesti nes tikisi tokio pat gero sezono kaip anais metais bet va kadangi dauguma pasispiepys tai pustys padus i uzsieni  :D drauge norejo savaitgali pasiimti viesbuti Palangoj tai para 140 eur :blink:  sakau ziurejau Rode tai savaite 200 eur :D

siaip menesiui Klaipedoj galima pries menesi dar buvo issnuomot labai padoriom kainom (iki 400 eur du kambariai centre, ne 1300 eur), bet siuo metu nebelabai kazkas deja like. Jau pozna. Taciau yra tokiu kur aiskina kad Klaipeda didmiestis, nors nezinau, man jura tai ta pati visur hahah :D  :D  :D

Atsakyti
tiesa, nepamenu kas rase del Purito spf filtru ...perksaiciau ir pamirsau parasyt
tas ''skandalas''del SPF filtru sumazinto SPF buvo pries kelis metus ir tai jie paskui kartojo testavima ir rezultatai buvo kur kas geresni ...
Pati naudoju Purito BB su spf , buvau ilsetis kur 35+ ir po ziemos ta oda oi kokia jautri ir jei nebutu spf jame tikrai veidas sudegtu . Labai vykes pirkinys ir zymiai geresnis nei Misha man .

https://www.yesstyle...cpid=1095589889
ziuriu dabar ir kaina geresne as po 11 pirkau .
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 24, 11:48)
Kita - kokia? Gal Sandrutė  wub.gif

Ne aš mirksiukas.gif
Nebelabai susilenkčiau dėžes ištikrint nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2021 05 24, 11:17)
Ne aš  mirksiukas.gif 
Nebelabai susilenkčiau dėžes ištikrint nestuke.gif  rolleyes.gif

Eik tu sau !!!! wub.gif wub.gif wub.gif tikiuos kasytės!! biggrin.gif bigsmile.gif
Sveikinu! wub.gif wub.gif
Atsakyti

jo, mes irgi vakar prisiregem: drauge su ziemine striuke, as siltu kasmyriniu golfu ir vilnoniu paltuku, ale vis tiek susalau. Vakar jau nesupratau kas vyksta, ar dar skiepo atgarsiai ar sirgsiu :huh2:  bet gerai issimiegojus, lyg praejo.

kainas LT pajuris bandys plesti nes tikisi tokio pat gero sezono kaip anais metais bet va kadangi dauguma pasispiepys tai pustys padus i uzsieni  :D drauge norejo savaitgali pasiimti viesbuti Palangoj tai para 140 eur :blink:  sakau ziurejau Rode tai savaite 200 eur :D

siaip menesiui Klaipedoj galima pries menesi dar buvo issnuomot labai padoriom kainom (iki 400 eur du kambariai centre, ne 1300 eur), bet siuo metu nebelabai kazkas deja like. Jau pozna. Taciau yra tokiu kur aiskina kad Klaipeda didmiestis, nors nezinau, man jura tai ta pati visur hahah :D  :D  :D

Iki 140 eur parai, tai labai reikia atsiliepimus žiūrėti. Jeigu viešbutis, nirs ir 4 žvaigždučių, tai gali būti gerokai nutrintas kambarys ir papelijus dušinė. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Baldwin kaip visada ❤️❤️❤️ tos odines kelnes virsijo visus lukescius
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 24, 10:34)
vartotojo įkelta nuotrauka

Baldwin kaip visada ❤️❤️❤️ tos odines kelnes virsijo visus lukescius

Dzin tos kelnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 24, 10:38)
Dzin tos kelnes  wub.gif

biggrin.gif nu jo, cia gauja, kuriai nerupi man fotosesija ar kas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 24, 11:41)
biggrin.gif nu jo, cia gauja, kuriai nerupi man fotosesija ar kas  wub.gif

Jezau koks grižis tų mažų šikniukų wub.gif wub.gif wub.gif eina sau biggrin.gif

O kelnės, tau spygliau, šitos bais gerai atrodo. Liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 gegužės 2021 - 10:44

suniukai  :wub:  :wub:  :wub:​  o maike is kur?

Atsakyti
QUOTE(minha @ 2021 05 24, 10:47)
<p>suniukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif​  o maike is kur?</p>

Maike Loft
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2021 05 24, 11:17)
Ne aš  mirksiukas.gif 
Nebelabai susilenkčiau dėžes ištikrint nestuke.gif  rolleyes.gif

Sandrute ,sveikinimai bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif !!!
Atsakyti