Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lola.lola @ 2021 05 27, 10:20)
Merginos, renkam asos
Dydžių mažai beliko, bet gal kuriai tiks Timb kedai. Dydžiai UK nurodyti

Baigiu sudrožt tokius pat. Patogūs labai.

ar angliškus dydžius atitinka? nemažinti, nedidinti?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 27, 14:37)
kojom man visai tiko Eucerin
https://www.cocoonce...100ml/2216.html
dar pastebėjau, kad geriau pasisavina kremą, jei prieš tai kokiu hidrolatu sudrėkinu odą, prie lovos pasistačiau mažą buteliuką, kažkokį mišinį iš savo turimų hidrolatų pasidariau, ir rankoms tinka...
o tos nulupamos kaukės tai gėris, BET kaip bjauru tai ne tas žodis.....
dar neblogas šis Scholl Anti-Cracks Cream, jei yra įtrūkimų

tikrai, kad gėris wub.gif bet sutinku, jog reikalas bjaurus biggrin.gif

QUOTE(zibuteg @ 2021 05 27, 15:08)
Mane labai nustebino ta TonyMoly  biggrin.gif neįsivaizdavau, kad taaaip lupsis  blink.gif gerai, kad ne vasarą pabandziau biggrin.gif būtinai dar kartosiu kažkada, nes kojos liko svelnios wub.gif

čia tik ne sezono metu daryt biggrin.gif aš kokią savaitę lupinėjau viską biggrin.gif bet tikrai po jos kojos kaip pas kūdikį. Tik kremuku patept norisi.

QUOTE(JMD @ 2021 05 27, 15:23)
Yra, paprastas ruaiškastepalasuž 3 €

kur jo ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 27, 14:25)
Man rodos dabar vėl sls dekriminalizuoja, jau teko girdėt, kad nėr jie tokie baisūs kaip buvo kalbama  biggrin.gif

Buvau įsigudrinusi vienu metu su vyro dušo želė kojas skustis. Tai po savaitės kojų oda atrodė kaip sutrukinėjusi saharos žemė. Pažiūriu į sudėtį, o gi pirmoj vietoj sls. Faktas, kad sausina tiek odą, tiek plaukus. Yra nuostabių dušo želė ir šampūnų ir be šios medžiagos sudėtyje. Kai po dušo oda sudrėkinta ir net kūno kremo nereikia smile.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.ralphlauren.com
www.abercombie.com
www.usspoloass.com
www.beachbunny.com
www.finishline.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com
www.hm.com - 20%
www.sierra.com
www.loft.com - 40%
www.marena.com - 20%
www.anntaylor.com - 40%
www.offbroadwayshoes.com - $10 nuo $99
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.overstock.com
www.shop.samsonite.com
www.reebok.com - 50%
www.32degrees.com
www.swarovski.com
www.jomashop.com
www.uniqlo.com
www.amazon.com
www.walmart.com
www.landsend.com - 50%
www.asos.com - 70$ nuo 250$
www.usa.tommy.com - 40%
www.hautelook.com
www.costco.com
www.venus.com
www.hanes.com
www.sierra.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.potterybarnkids.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.yslbeauty.com
www.tanforless.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.lookfantastic.com - 20%
www.bathandbodyworks.com
www.atopalm.com - 20%
www.puritan.com ~19%
www.iherb.com

Atsakyti
gal kuri turit parduot ta tony moly pedu kauke ar kaip ja pavadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 27, 15:35)
tikrai, kad gėris  wub.gif  bet sutinku, jog reikalas bjaurus  biggrin.gif
čia tik ne sezono metu daryt biggrin.gif aš kokią savaitę lupinėjau viską biggrin.gif bet tikrai po jos kojos kaip pas kūdikį. Tik kremuku patept norisi.
kur jo ieškoti?

Širdažolėj

https://www.google.c...B...678&dpr=3.5

Man net tas kees beees džyz kokį ten pirkom jam neprilygsta. Jokių pedikiūrų nereik. Kulnai bais gražūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 gegužės 2021 - 14:55
QUOTE(spygliz @ 2021 05 27, 15:49)

imk kokią kitą ir viskas, panašiai veikia, rūgštis..... tik įsiteplioji prie teliko ir sėdi spakaina pusvalandį, neduok die...kažkas paskambins į duris....
Droge, Eurokos yra panačių, aš žinok gal net LIDL pirkau, prie kasos buvo...o kaip tik ieškojau...
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 05 27, 15:53)
Širdažolėj

https://www.google.c...B...678&dpr=3.5

Man net tas kees beees džyz kokį ten pirkom jam neprilygsta. Jokių pedikiūrų nereik. Kulnai bais gražūs.

tiksliai, gal net likutį kur turiu, kartais įdomiau naują nusipirkti, nei turimą damušti...tai paskui prie lovos spintelėje stalčius kremų doh.gif jau liga pas mane kažkokia...reik kažką daryt...iš kelionių tai jau niekaip neparvažiuosiu be kremų, žiū dar turiu spintelėje vonioje iš kelionių prieš 2 metus pirktų... gal būt labai "gerai" ir vyrui atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 05 27, 15:49)

https://maskshop.lt/...ine-pedu-kauke/
Bet kaip fuiii tas lupinėjimasis unsure.gif biggrin.gif

Man tai gelbėja aparatinis pedikiūras ir gehwol priemonės/kremai/aliejukas ir kt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 27, 16:14)
Bet kaip fuiii tas lupinėjimasis  unsure.gif  biggrin.gif

Man tai gelbėja aparatinis pedikiūras ir gehwol priemonės/kremai/aliejukas ir kt  ax.gif

o kokį "oporatą" naudoji smile.gif aš nusipirkau paprastą iš LIDL pabandyti, tai bais ilgai ten brūžinasi.....
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 27, 16:16)
o kokį "oporatą" naudoji smile.gif aš nusipirkau paprastą iš LIDL pabandyti, tai bais ilgai ten brūžinasi.....

Pati neužsiimu tokia veikla,einu pas pedikiuristę biggrin.gif Labai gražiai sutvarko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 27, 16:14)
Bet kaip fuiii tas lupinėjimasis  unsure.gif  biggrin.gif

Man tai gelbėja aparatinis pedikiūras ir gehwol priemonės/kremai/aliejukas ir kt  ax.gif

Aš pernai tą nesąmonę pasidariau 10 d iki atostogų. Nieks neįvyko. Tada nuvažiavom į Taliną, ten baisus karštis, aš užsidedu baskes, pabraidau jūroj ir ištinka mane varlių sindromas. Ima tos plėvės nertis 🙈 o bože. Dar nemačiau. Sėdim kavinėj, valgom ir dirst į kojas .... vajeeeeeezau kaip ir šlykštu ir baisu. O gėda.....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 27, 16:21)
Aš pernai tą nesąmonę pasidariau 10 d iki atostogų. Nieks neįvyko. Tada nuvažiavom į Taliną, ten baisus karštis, aš užsidedu baskes, pabraidau jūroj ir ištinka mane varlių sindromas. Ima tos plėvės nertis 🙈 o bože. Dar nemačiau. Sėdim kavinėj, valgom ir dirst į kojas .... vajeeeeeezau kaip ir šlykštu ir baisu. O gėda.....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti