Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Fitnes @ 2021 05 27, 13:16)
Tą patį galiu pasakyti, kol naudojau plaukai lyg nieko atrodė, o dabar nustojus naudot ir praėjus kuriam laikui plaukai kaip šiaudai pasidarė, visi išsausėję, trupa, skilinėja galiukai. Niekad nesu turėjusi tokių prastų plaukų, o plaukai žemiau juosmens. Turbūt teks kirpt gerokai unsure.gif
Esu skaičius apie juos daug atsiliepimų, kad efektas tik tol kol naudoji, nes plauką aplipdo silikonais, o nustojus naudot tada pasirodo žala padaryta plaukam. Nors pagal etiketę kaip tik turėtų plaukų struktūrą atstatyti. Nežinau kiek čia teisybės. Man tai nutriušo labai plaukai, gal tik sutapimas, kad nuo šių priemonių...

man labai primena apie CHI silka taip sakydavo, bet a spati 1 buteliuka sunaudojau ti chi silko ir mano plaukam nieko nebuvo nei nutriusio nei kas pasidare rolleyes.gif Gal labiau cia reiketu sakyti tinka raba netinka 4u.gif
Atsakyti
ATOPALM
vartotojo įkelta nuotrauka

JCREW FACTORY

GAP FACTORY

GAP

JCREW

LEVIS

MACYS

REEBOK

TOMMY HILFIGER

TOO FACED
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 27, 11:24)
Geriausia kirpykloj meginiu susisaudyt. As taip ir aptikau, kad man labai tinka.

Mėginių mamaimam papirkt yra/būna/papildo.Ten ir įvairios talpos tlabo turbūt geriausia kaina + sugrįžta kažkiek € perkant.Man ir dukroms lb tinka žalia linija wub.gif ,dar juoda pusėtina.

Olaplex kainos vienos geresnių overstocke.Reik sekt produktų papildymus,nuolaidas.
Nors pvz šampūnas pas kirpėją 26 €.Kažin ar būna kur nors lb pigiau.Gal kokiam pigu.lt papigina,bet siuntimas kainuoja,tai gaunasi tas pats ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 05 27, 08:21)
O tu šį kart dėl otkato sutarei ar vėl tuščiai dirbi?  unsure.gif
Einu gal ir aš papirskiu. Rankoms nespėjau, tai bent plaukams kažką gal reik  biggrin.gif

Taigi yra rankoms kremų ,nebe deficitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 27, 11:37)
Mėginių mamaimam papirkt yra/būna/papildo.Ten ir įvairios talpos tlabo turbūt geriausia kaina + sugrįžta kažkiek € perkant.Man ir dukroms lb tinka žalia linija  wub.gif ,dar juoda pusėtina.

Olaplex kainos vienos geresnių overstocke.Reik sekt produktų papildymus,nuolaidas.
Nors pvz šampūnas pas kirpėją 26 €.Kažin ar būna kur nors lb pigiau.Gal kokiam pigu.lt papigina,bet siuntimas kainuoja,tai gaunasi tas pats  ax.gif
Papildyta:

Taigi yra rankoms kremų ,nebe deficitas  biggrin.gif

lookfantastic būna kartais rinkiniai su 30 % nuolaida. Dabar yra nuolaida su kodu holiday, tik mažesnė
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 27, 12:37)
Taigi yra rankoms kremų ,nebe deficitas  biggrin.gif

aš labai bijau prisipažinti, kad neišsaugojau nuorodos unsure.gif bet jei ne deficitas, reiks imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 05 27, 12:37)
Gal kokiam pigu.lt papigina,bet siuntimas kainuoja,tai gaunasi tas pats  ax.gif

Kiek esu pigu.lt pirkus, nemokamas siuntimas budavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 27, 12:14)
aš labai bijau prisipažinti, kad neišsaugojau nuorodos  unsure.gif  bet jei ne deficitas, reiks imti biggrin.gif

Tikėkimės, kad rankos nustojus naudot nenutriuš ir nepradės trupėt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 27, 13:33)
Tikėkimės, kad rankos nustojus naudot nenutriuš ir nepradės trupėt  biggrin.gif

Ir lieki va tokia...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 05 27, 13:33)
Tikėkimės, kad rankos nustojus naudot nenutriuš ir nepradės trupėt  biggrin.gif

graži ir be rankų wub.gif parodyk pakartotinai kremuką, plyz unsure.gif
Atsakyti
ASOS papildoma 70$ nuo 250$ nuolaida, iseina apie 27%
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 05 27, 13:51)
graži ir be rankų  wub.gif parodyk pakartotinai kremuką, plyz  unsure.gif

vel klaus is parduotuves is kur suzinojai apie ta krema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 05 27, 11:00)
As irgi ta pirmaji kazkada turejau, gal dar ir turiu. Zinau, kad ji panaudojau ir nustojau, bet nepamenu kodel ir kas nepatiko biggrin.gif . Taip kad neprisipirkit po 100 vnt bent is karto. Gal netiks. Be to Tlab sampunai irgi man nelabai tinka: sukelia niezuli ir pleiskanu atsiranda: tiek man, tiek sunui. Naudoju melyna ir juoda. Su Tlabais buvau uzinfluencinta: jie brangus, o prisipirkau, dabar reik sunaudot. Tiesa apie kondicionierius ar apsauga nuo karsio nieko blogo negaliu pasakyt. Butent sampunai man netinka

T lab išvis neaiški kompanija, kilusi berods iš Lietuvos, čia lyg ir šampūnai gaminami.
Atsakyti