QUOTE(Fitnes @ 2021 05 27, 13:16)
Tą patį galiu pasakyti, kol naudojau plaukai lyg nieko atrodė, o dabar nustojus naudot ir praėjus kuriam laikui plaukai kaip šiaudai pasidarė, visi išsausėję, trupa, skilinėja galiukai. Niekad nesu turėjusi tokių prastų plaukų, o plaukai žemiau juosmens. Turbūt teks kirpt gerokai
Esu skaičius apie juos daug atsiliepimų, kad efektas tik tol kol naudoji, nes plauką aplipdo silikonais, o nustojus naudot tada pasirodo žala padaryta plaukam. Nors pagal etiketę kaip tik turėtų plaukų struktūrą atstatyti. Nežinau kiek čia teisybės. Man tai nutriušo labai plaukai, gal tik sutapimas, kad nuo šių priemonių...

Esu skaičius apie juos daug atsiliepimų, kad efektas tik tol kol naudoji, nes plauką aplipdo silikonais, o nustojus naudot tada pasirodo žala padaryta plaukam. Nors pagal etiketę kaip tik turėtų plaukų struktūrą atstatyti. Nežinau kiek čia teisybės. Man tai nutriušo labai plaukai, gal tik sutapimas, kad nuo šių priemonių...
man labai primena apie CHI silka taip sakydavo, bet a spati 1 buteliuka sunaudojau ti chi silko ir mano plaukam nieko nebuvo nei nutriusio nei kas pasidare