Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

kas idomiausia su tais kaupiniais antigenu testas gali issiusti i saviizoliacija o vat antigenu testas po 10 dienu vat negalioja nes matai gali buti klaidingi rezultatai tai pasidarem prg ir wualia snd vaikui laisve, kabejo ant tvoros i gatve ziurejo;) 

bus galimybe ir veliau nzn nzn del to skiepo 

pas mane aplinkui susiskiepijo visi net antivakseriai butent del keliavimo ir ne vienas neturejo rimtesniu salutiniu pozymiu negu para lovoj su temperatura. Mano drauge trec gavo Pfizer antra doze, ketv ziuriu ji jau trefkej svorius kilnoja  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 28, 09:41)
Izraelis malaciai    , 9 milijonai pasiskiepijo Pfizer ir ten noriu ar nenoriu nebuvo . Ligonines covid pacientams uzdarytos, nes nera ka guldyt .

jau ant kiek mano tevukas sauke ,kad net nekalbeciau ta tema  susipykdavom kapitaliai kai prasiau pasiskiepyt , jam pirmam skambino is poliklinikos siule vakcina , tai prase ,kad daigiau neskambintu ant kiek pries buvo . O kai pasiskiepijom as su mama ir vyru , pamate kad viskas o.k  sutiko , jau trys dienas po skiepo ,laukia antro .
......................
aisku niekas nevercia , na bet kita vertus ka tie zmones ,kurie nenori skiepytis sau masto ,kaip pasieksim kolektyvini imuniteta tada ? Atseit praslys , jus durneliai skiepykites as palauksiu ,taip iseina  hmm.gif Cia siaip pamastymui retorinis klausimas .

Koks visuotinis imunitetas jei po pilnos schemos serga🤔🤔nr visiems tie antikunai susidaro...
Atsakyti

Koks visuotinis imunitetas jei po pilnos schemos serga🤔🤔nr visiems tie antikunai susidaro...

Netiesa, serga todel kad skiepas apsaugo nuo uzsikretimo liga 90 proc ir 95 proc nuo stipriu komplikaciju. Tai tas 10 proc ir serga. Bet jus pazekit kiek nukrite susirgimu tose salyse kur aktyviai skiepijasi, vakar kaip tik ziurejau US, UK. Izraelis isvis turi 27 atvejus. Ta prasme KAIP dar gali kilti sitas klausimas. 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 05 28, 09:18)
Aš negaliu patikėti, kad IŠ TIESŲ yra taip manančių. Bet čia tie visi veganai, sektantai. Žmonės - su aukštaisiais, na šiaip visiškai normalūs. Bet nukvakę būtent tose srityte. Tai vakar vyras siuntė video, kad tikrai magnetas neveikia - paprašė nufilmuot. Iš pradžių maniau, kad bajeris, bet ne, jie šventai tiki.

kiekvienas turi savo nuomone, bet turi zmones suvokti, kad pasiskiepydami apsaugo save

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 05 28, 09:30)
gal baikime tą temą, pasirinkimą DAR turime, taigi renkamės patys......jei yra problemų su sveikata, te nesiskiepija....

va geriau parodykite, gal yra kokie sportinių šokėjų rūbai USA, kur kokių bodžiu, sijonu nusipirkti... lotynams ir standartams šokti....mano panelės treniruočių drabužiai brangesni nei mano išeiginės suknelės biggrin.gif apie konkursines siūtas pagal užsakymą patyliu iš viso...

Sesuo dukrom siuva Ainos studijoje Klaipedoje ir EM Couture Kaune. Viena suknele kainuoja nenormalius pinigus unsure.gif turi net po 2k kainuojanciu, o sezonui siuva ne po viena. Be galo brangus sportas unsure.gif
Atsakyti

Izraelis malaciai , 9 milijonai pasiskiepijo Pfizer ir ten noriu ar nenoriu nebuvo . Ligonines covid pacientams uzdarytos, nes nera ka guldyt .

jau ant kiek mano tevukas sauke ,kad net nekalbeciau ta tema susipykdavom kapitaliai kai prasiau pasiskiepyt , jam pirmam skambino is poliklinikos siule vakcina , tai prase ,kad daigiau neskambintu ant kiek pries buvo . O kai pasiskiepijom as su mama ir vyru , pamate kad viskas o.k sutiko , jau trys dienas po skiepo ,laukia antro .
......................
aisku niekas nevercia , na bet kita vertus ka tie zmones ,kurie nenori skiepytis sau masto ,kaip pasieksim kolektyvini imuniteta tada ? Atseit praslys , jus durneliai skiepykites as palauksiu ,taip iseina hmm.gifCia siaip pamastymui retorinis klausimas .

Tai taip ir masto, skiepas yra durneliam, as nesirgsiu. Taip maste ir mano pazystama kuri jau menesi guli ligoninej su encefalitu, man taip niekada nenutiks is serijos. Ir nutiko-visas kunas suparalyziuotas. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 28, 10:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Princess-Vip" data-cid="72836379" data-time="1622186132"><div><p>Koks visuotinis imunitetas jei po pilnos schemos serga🤔🤔nr visiems tie antikunai susidaro...</p></div></blockquote><p>Netiesa, serga todel kad skiepas apsaugo nuo uzsikretimo liga 90 proc ir 95 proc nuo stipriu komplikaciju. Tai tas 10 proc ir serga. Bet jus pazekit kiek nukrite susirgimu tose salyse kur aktyviai skiepijasi, vakar kaip tik ziurejau US, UK. Izraelis isvis turi 27 atvejus. Ta prasme KAIP dar gali kilti sitas klausimas. </p>

nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.
Atsakyti

nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.
Bet tai gal lengva forma sergat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam V: 28 gegužės 2021 - 09:44

aha tai kodel drastiskai krenta susirgimu skaicius?  :D  :D  :D  kodel Izreaeli like tik 27 atvejai jei nesaugo? :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 28, 10:40)

JMD tu čia juokauji blink.gif rimtai sergat blink.gif

Aš 5d. žiauriai karsciavau su 39 , įtaria erkinį encefalitą, bet kadangi pasiskiepijus, tai daugiau jokių požymių.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 05 28, 10:44)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72836387" data-time="<a href="> nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.</blockquote> Bet tai gal lengva forma sergat?

ligonines nereik. aciu D, bet siaip kaifo nera.
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2021 05 28, 10:51)
JMD tu čia juokauji blink.gif rimtai sergat blink.gif

Aš 5d. žiauriai karsciavau su 39 , įtaria erkinį encefalitą, bet kadangi pasiskiepijus, tai daugiau jokių požymių.

rimtai. bajeriai cia jau baiges.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 28, 10:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72836387" data-time="1622187640"><div><p>nieko tie skiepai nesaugo nuo jokiu uzsikretimu. mes visi namie po puodu su kovydu. mamka mano po skiepu kaip uoga susirgo.</p></div></blockquote><p>aha tai kodel drastiskai krenta susirgimu skaicius?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kodel Izreaeli like tik 27 atvejai jei nesaugo? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

butent 4u.gif

covidu uzsikresti galima buvo ir pries pat skiepa darant ... aisku yra ir iskrtiniai atvejai .
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 05 28, 10:54)
butent 4u.gif

covidu uzsikresti galima buvo ir pries pat skiepa darant ... aisku yra ir iskrtiniai atvejai .

nori pasakyt kad mano mamka uzsikrete pries tris menesius o dabar issove simptomai? biggrin.gif tikrai ne.
mane pacia paskiepyjo pries dvi savaites.. nuo pat pirmos dienos jauciaus sudinai. ir silpna ir mieguista ir cia vis zyziau kaip man blogai. ir vat kai iki antro skiepo liko vos kelios dienos labadiena. ir nvsc darbuotoja sake istisai tokie atvejai. labai vyraujantis reiskinys. tik man pasakius, kad labai gaila, jog negausiu antro skiepo, sake dziaugtis, jog turesiu tikro covido tikru antikunu.
Atsakyti