JMD sveikatos seimynai ir jums na sutaupiau valstybei phizerio kitiems labiau reikia nei man:)na jei neketinate keliauti ir patinka gyventi karantine tai poziuris sveikintinas 😀
ketinu keliauti ir keliausiu su testais nematau problemu, plius pagal reikalavimus dėl darbo testuojuosi kas 7-10 dienų.
Jmd, jus jau kuris laikas sergate. Gal net iki skiepo jau turejote savyje virusa. Po pirmo skiepo niekas 2 savaites nesijaucia blogai, net po antro kuris man praejo sunkokai max 3-4 dienos iki pilno atsigavimo. Mano drauge kelias dienas slogavo, tada nutare eiti pas kirpeja, pasidare testa ir kovidas. Tai realiai ji iki testo jau 5 dienas sirgo nes sergi dar iki pirmu simptomu. Ir tik po testo praejus keliom dienom-sukilo temperatura ir dingo uosle su skoniu. Tai viso su 10 dienu izoliacija ji sirgo 2 savaites su virsum. Kad mama susirgo tai as irgi pilnai tikiu nes gripo skiepas irgi pilnai neapsaugo nuo gripo, plius nera duodama 100 procentine tikimybe. Bet komplikaciju tikimybe sumazeja drastiskai.
sergu nuo tos akimirkos kai gavau skiepa. iki tol buvau sveika ir zvali. manau krito imunitetas. uztat apsikreciau. man nei uosle nedingo nei skonis, bet 5 dienas su 38 lovoj pradrybsojau. mano mamai tai tik kosulys. ai, ciaudejom dar abi draugiskai iki isprotejimo

Problema bus tada, jei neduok dieve, grįžtant testas bus teigiamas...Turėsit prasitęsti atostogas ir kažkur gydytis

Tiesa, nepamirškite važiuojant į kelionę specialaus draudimo, nes paprastas (kur pvz. kreditinės kortelės su draudimu), Covido gydymo nedengia.

Tiesa, nepamirškite važiuojant į kelionę specialaus draudimo, nes paprastas (kur pvz. kreditinės kortelės su draudimu), Covido gydymo nedengia.
uztenka europos sveikatos korteles
Tikrai? O ji dengia gydymo išlaidas, jei URM į tą šalį nerekomenduoja vykti? Nes dabar praktiškai prie visų šaių yra toks įrašas.
As norėjau , bet dėl dydžio nebežinau M/L tai užteks 10 ar geriau 12 imti🤔