ir perskaityti prieš pasirašant, nes man buvo kad sutarem vienaip, o surašė kitaip...
O nuo ko padangas draudžia? 🤔
mes draudem, nes kieme buvo d..bilas, kuris padangas badė, tai vieną kartą sumokėjo už naujas, o kitą kartą neįtraukė sutarty - tai frančizė buvo kaip viso auto, tai gavom kelis eurus. Jei draudi atskirai padangas - tai frančizę galima padangom nulinę pasidaryt. Ir pvz. pradūrus netyčia - irgi galiotų
nu tai as ir norejau sakyt kad kazi ar viena padanga kainuoja daugiau nei francize
Man svarbiausia ar taiko detalėms nusidevėjimą ir ar gali pats pasirinkti servisą, kuriame taisysi. Pagalbos kelyje paketą visi duoda, tik sąlygos ir sumos gali kažkiek skirtis. O va jei taiko nusidevėjimą detalėms ir dar negali serviso pasirinkt, jau ne kas. Dabar kaip tik atsinaujinau kasko, tai vienintelis Ergo taikė nusidevėjimą ir servisas jų pasirinkimu. Ir dar kasko pasiūlymas 400€ brangesnis nei tas, kurį pasirinkau
bet iš Ergo aš esu gavus visą išmoką auto verte prieš 4 metus, tai jie matyt manęs dabar nemyli
as pvz tvarkausi tik garantiniuose servisuose tai man tas neturi jokios esmes, koks skirtumas ar pati tam servisui mokesiu ar draudimas mokes, vis tiek eis pagal fakta siaip manau draudima reikia rinktis pagal savo poreikius nes man pvz ir tos padangos neaktualios, gyvenu normaliam kieme o ir viena padanga pigesne nei 100 eur francize kurios siaip man draudimai irgi nesiule rinktis
kita vertus reikia paskaiciuot ar verta pvz mazinti francize ir ziuret kiek tada pats draudimas brangsta.
Ergo siaip idomus, as daug metu pas juos draudziausi, be ivykiu, buvo ir kasko, praeitais metais turejau viena ziopla ivyki ir man iskart visi draudimai pas juos kilo dvigubai, o pas kitus draudikus tik gal 10 proc.
Garantinis servisas kai automobilis naujas. O jei draudi "b-ūšną" t.y. naudotą, tada ir kriterijai kiti ir detalės aktualios pasidaro.
Idomu dabar pasidare kas yra naujas automobilis maniskiam jau 3 metai bet vadybininkas kaip ir buvo minejes kad tvarkyti tik oficialiuose ju partneriuose kurie ir atlieka garantinius aptarnavimus kad nesudetu kokiu fuflinu detaliu ir paskui nebutu problemu. Gal cia tas aktualu kol masina garantine? Nes is principo juk jei ir deveta masina-kai turi kasko-draudimas moka pagal fakta nebent imi ismoka ir paskui daraisi garaziuke. Detaliu nusidevejimas ir man svarbu nes pas kai kuriuos draudimus butent nuo 3 metu imamamas skaiciuoti tas detaliu nusidevejimas.