Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Loram @ 2021 05 31, 20:57)
Ir padangas drausti...
ir perskaityti prieš pasirašant, nes man buvo kad sutarem vienaip, o surašė kitaip...

O nuo ko padangas draudžia? 🤔
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 05 31, 21:04)
O nuo ko padangas draudžia? 🤔

mes draudem, nes kieme buvo d..bilas, kuris padangas badė, tai vieną kartą sumokėjo už naujas, o kitą kartą neįtraukė sutarty - tai frančizė buvo kaip viso auto, tai gavom kelis eurus. Jei draudi atskirai padangas - tai frančizę galima padangom nulinę pasidaryt. Ir pvz. pradūrus netyčia - irgi galiotų
Atsakyti

mes draudem, nes kieme buvo d..bilas, kuris padangas badė, tai vieną kartą sumokėjo už naujas, o kitą kartą neįtraukė sutarty - tai frančizė buvo kaip viso auto, tai gavom kelis eurus. Jei draudi atskirai padangas - tai frančizę galima padangom nulinę pasidaryt. Ir pvz. pradūrus netyčia - irgi galiotų

nu tai as ir norejau sakyt kad kazi ar viena padanga kainuoja daugiau nei francize  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 31, 21:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Loram" data-cid="72837329" data-time="1622485073"><div><p>mes draudem, nes kieme buvo d..bilas, kuris padangas badė, tai vieną kartą sumokėjo už naujas, o kitą kartą neįtraukė sutarty - tai frančizė buvo kaip viso auto, tai gavom kelis eurus. Jei draudi atskirai padangas - tai frančizę galima padangom nulinę pasidaryt. Ir pvz. pradūrus netyčia - irgi galiotų</p></div></blockquote><p>nu tai as ir norejau sakyt kad kazi ar viena padanga kainuoja daugiau nei francize  biggrin.gif​ </p>

Priklauso nuo frančizės ir padangos biggrin.gif frančizė gali būt ir 50€, o padanga gali ir 300€ kainuot.
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 05 31, 19:38)
I ka reiktu atkreipti demesi draudziant kasko draudimu auto? labai saldziai gieda

Man svarbiausia ar taiko detalėms nusidevėjimą ir ar gali pats pasirinkti servisą, kuriame taisysi. Pagalbos kelyje paketą visi duoda, tik sąlygos ir sumos gali kažkiek skirtis. O va jei taiko nusidevėjimą detalėms ir dar negali serviso pasirinkt, jau ne kas. Dabar kaip tik atsinaujinau kasko, tai vienintelis Ergo taikė nusidevėjimą ir servisas jų pasirinkimu. Ir dar kasko pasiūlymas 400€ brangesnis nei tas, kurį pasirinkau biggrin.gif bet iš Ergo aš esu gavus visą išmoką auto verte prieš 4 metus, tai jie matyt manęs dabar nemyli biggrin.gif
Atsakyti

Man svarbiausia ar taiko detalėms nusidevėjimą ir ar gali pats pasirinkti servisą, kuriame taisysi. Pagalbos kelyje paketą visi duoda, tik sąlygos ir sumos gali kažkiek skirtis. O va jei taiko nusidevėjimą detalėms ir dar negali serviso pasirinkt, jau ne kas. Dabar kaip tik atsinaujinau kasko, tai vienintelis Ergo taikė nusidevėjimą ir servisas jų pasirinkimu. Ir dar kasko pasiūlymas 400€ brangesnis nei tas, kurį pasirinkau biggrin.gifbet iš Ergo aš esu gavus visą išmoką auto verte prieš 4 metus, tai jie matyt manęs dabar nemyli biggrin.gif

as pvz tvarkausi tik garantiniuose servisuose tai man tas neturi jokios esmes, koks skirtumas ar pati tam servisui mokesiu ar draudimas mokes, vis tiek eis pagal fakta  :unsure: siaip manau draudima reikia rinktis pagal savo poreikius nes man pvz ir tos padangos neaktualios, gyvenu normaliam kieme o ir viena padanga pigesne nei 100 eur francize kurios siaip man draudimai irgi nesiule rinktis :D kita vertus reikia paskaiciuot ar verta pvz mazinti francize ir ziuret kiek tada pats draudimas brangsta.

Ergo siaip idomus, as daug metu pas juos draudziausi, be ivykiu, buvo ir kasko, praeitais metais turejau viena ziopla ivyki ir man iskart visi draudimai pas juos kilo dvigubai, o pas kitus draudikus tik gal 10 proc. :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 31, 21:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72837338" data-time="1622486539"><div><p>Man svarbiausia ar taiko detalėms nusidevėjimą ir ar gali pats pasirinkti servisą, kuriame taisysi. Pagalbos kelyje paketą visi duoda, tik sąlygos ir sumos gali kažkiek skirtis. O va jei taiko nusidevėjimą detalėms ir dar negali serviso pasirinkt, jau ne kas. Dabar kaip tik atsinaujinau kasko, tai vienintelis Ergo taikė nusidevėjimą ir servisas jų pasirinkimu. Ir dar kasko pasiūlymas 400€ brangesnis nei tas, kurį pasirinkau vartotojo įkelta nuotraukabet iš Ergo aš esu gavus visą išmoką auto verte prieš 4 metus, tai jie matyt manęs dabar nemyli vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>as pvz tvarkausi tik garantiniuose servisuose tai man tas neturi jokios esmes, koks skirtumas ar pati tam servisui mokesiu ar draudimas mokes, vis tiek eis pagal fakta  unsure.gif siaip manau draudima reikia rinktis pagal savo poreikius nes man pvz ir tos padangos neaktualios, gyvenu normaliam kieme o ir viena padanga pigesne nei 100 eur francize kurios siaip man draudimai irgi nesiule rinktis biggrin.gif kita vertus reikia paskaiciuot ar verta pvz mazinti francize ir ziuret kiek tada pats draudimas brangsta.</p><p>Ergo siaip idomus, as daug metu pas juos draudziausi, be ivykiu, buvo ir kasko, praeitais metais turejau viena ziopla ivyki ir man iskart visi draudimai pas juos kilo dvigubai, o pas kitus draudikus tik gal 10 proc. unsure.gif​ </p>

Garantinis servisas kai automobilis naujas. O jei draudi "b-ūšną" t.y. naudotą, tada ir kriterijai kiti ir detalės aktualios pasidaro.
Atsakyti

Garantinis servisas kai automobilis naujas. O jei draudi "b-ūšną" t.y. naudotą, tada ir kriterijai kiti ir detalės aktualios pasidaro.

Idomu dabar pasidare kas yra naujas automobilis  :D maniskiam jau 3 metai bet vadybininkas kaip ir buvo minejes kad tvarkyti tik oficialiuose ju partneriuose kurie ir atlieka garantinius aptarnavimus kad nesudetu kokiu fuflinu detaliu ir paskui nebutu problemu. Gal cia tas aktualu kol masina garantine? Nes is principo juk jei ir deveta masina-kai turi kasko-draudimas moka pagal fakta nebent imi ismoka ir paskui daraisi garaziuke. Detaliu nusidevejimas ir man svarbu nes pas kai kuriuos draudimus butent nuo 3 metu imamamas skaiciuoti tas detaliu nusidevejimas. 

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 05 29, 06:45)
aš tai sąskaitų pasiilgau ..  ax.gif

musu viena labai didele siunta tikrinama labai ilgai, tikimes jau greitai gauti ja, ir dar labai daug prekiu pakeliui i Lietuva yra 4u.gif

Papildyta:

Ieskome Ingredd (Klaipeda) ir Egles (Vilnius) pamainos, kol jos atostogaus. Reiketu pagalbos nuo birzelio pradzios iki apytiksliai liepos vidurio. Jei noretumete dalinti Klaipedos ir Vilniaus siuntas, rasykite mums i linelislt@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 31 gegužės 2021 - 21:59

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.abercombie.com
www.beachbunny.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com
www.marena.com - 20%
www.jimmyjazz.com
www.victoriasecret.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.offbroadwayshoes.com - $15 nuo $99
www.jcrewfactory.com - 62/25%
www.ralphlauren.com - 15%
www.hautelook.com
www.shop.samsonite.com - 20%
www.anntaylor.com -60%
www.jomashop.com
www.uniqlo.com
www.amazon.com
www.kohls.com
www.walmart.com
www.finishline.com - 30%
www.asos.com
www.usa.tommy.com - 40%
www.venus.com - 20%
www.boscovs.com
www.urbanoutfiters.com
www.costco.com
www.toms.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.potterybarnkids.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.sephora.com
www.yslbeauty.com
www.tanforless.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.marcjacobsbeauty.com
www.bathandbodyworks.com
www.puritan.com - 15%

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 31, 19:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spurga_m" data-cid="72837261" data-time="1622479116"><div><p>I ka reiktu atkreipti demesi draudziant kasko draudimu auto? labai saldziai gieda</p></div></blockquote><p>Franchize. Paskui i detaliu nusidevejima. Pvz man svarbu kad keistu i originalias detales be jokiu priemoku del garantijos ypatumu. Daugiau is patirties geras daiktas yra pakaitinis automobilis. O ka gieda? As kelis kartus naudojausi kasko, pati issirinkau be jokiu brokeriu, turejau Ergo tai viska apmokejo be problemu po ivykio. Dabar turiu swed tai tas pats. </p>

priklausomai nuo auto metų , man atrodo, jei auto senesnis nei 5 metai, jau nebegalima be nusidėvėjimo draustis. Aš turiu savo auto 3 metus ir kiekvienais metais po vieną įvykį, niekad nebuvau kaltininkė, bet vis vien iš kart kreipiamės į kasko bendrovę ir nebuvo jokių problemų. Ir kas tvarkys pasirenkam, kurį norim, nors nebūna bendrovės sąraše. Draudžiamės Ergo

Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 31, 20:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72837338" data-time="1622486539"><div><p>Man svarbiausia ar taiko detalėms nusidevėjimą ir ar gali pats pasirinkti servisą, kuriame taisysi. Pagalbos kelyje paketą visi duoda, tik sąlygos ir sumos gali kažkiek skirtis. O va jei taiko nusidevėjimą detalėms ir dar negali serviso pasirinkt, jau ne kas. Dabar kaip tik atsinaujinau kasko, tai vienintelis Ergo taikė nusidevėjimą ir servisas jų pasirinkimu. Ir dar kasko pasiūlymas 400€ brangesnis nei tas, kurį pasirinkau vartotojo įkelta nuotraukabet iš Ergo aš esu gavus visą išmoką auto verte prieš 4 metus, tai jie matyt manęs dabar nemyli vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>as pvz tvarkausi tik garantiniuose servisuose tai man tas neturi jokios esmes, koks skirtumas ar pati tam servisui mokesiu ar draudimas mokes, vis tiek eis pagal fakta  unsure.gif siaip manau draudima reikia rinktis pagal savo poreikius nes man pvz ir tos padangos neaktualios, gyvenu normaliam kieme o ir viena padanga pigesne nei 100 eur francize kurios siaip man draudimai irgi nesiule rinktis biggrin.gif kita vertus reikia paskaiciuot ar verta pvz mazinti francize ir ziuret kiek tada pats draudimas brangsta.</p><p>Ergo siaip idomus, as daug metu pas juos draudziausi, be ivykiu, buvo ir kasko, praeitais metais turejau viena ziopla ivyki ir man iskart visi draudimai pas juos kilo dvigubai, o pas kitus draudikus tik gal 10 proc. unsure.gif​ </p>

Na mes jokių pinigų servisui nemokėjom, vienu žodžiu per mus pinigai nevaikščiojo, draudimo bendrovė su servisu atsiskaitė tarpusavy, nors kaip jau minėjau servisą renkamės ne iš jų sąrašo. Dėl francizės pritariu, reikia įvertinti, kas pačiam aktualiau, nes kuo mažesnė francizė, tuo brangesnis draudimas.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 31, 21:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72837343" data-time="1622487961"><div><p>Garantinis servisas kai automobilis naujas. O jei draudi "b-ūšną" t.y. naudotą, tada ir kriterijai kiti ir detalės aktualios pasidaro.</p></div></blockquote><p>Idomu dabar pasidare kas yra naujas automobilis  biggrin.gif maniskiam jau 3 metai bet vadybininkas kaip ir buvo minejes kad tvarkyti tik oficialiuose ju partneriuose kurie ir atlieka garantinius aptarnavimus kad nesudetu kokiu fuflinu detaliu ir paskui nebutu problemu. Gal cia tas aktualu kol masina garantine? Nes is principo juk jei ir deveta masina-kai turi kasko-draudimas moka pagal fakta nebent imi ismoka ir paskui daraisi garaziuke. Detaliu nusidevejimas ir man svarbu nes pas kai kuriuos draudimus butent nuo 3 metu imamamas skaiciuoti tas detaliu nusidevejimas. </p>

taiip, aktualu, kol mašina garantinė, nes priešingu atveju, prarastumėte garantiją, kurią suteikė, kai pirkote automobilį. Mano kolegė turėjo problemų.
Mano auto ne garantinis, bet draudžiam kasko ir būtent renkamės viską, ką rašėt, originalios detalės, be nusidėvėjimo, pakaitinis auto man neaktualus, turėjau vieną kartą pasiėmus, daugiau nenoriu, nes ten prasideda draudimai ir etc, tai jei namuose dar yra kitas auto, kuriuo galima naudotis, tai neaktualu, na o ir visi taksi pavežėjimai ar pan. man nesvarbūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 31 gegužės 2021 - 23:26
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 05 31, 22:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72837343" data-time="1622487961"><div><p>Garantinis servisas kai automobilis naujas. O jei draudi "b-ūšną" t.y. naudotą, tada ir kriterijai kiti ir detalės aktualios pasidaro.</p></div></blockquote><p>Idomu dabar pasidare kas yra naujas automobilis  biggrin.gif maniskiam jau 3 metai bet vadybininkas kaip ir buvo minejes kad tvarkyti tik oficialiuose ju partneriuose kurie ir atlieka garantinius aptarnavimus kad nesudetu kokiu fuflinu detaliu ir paskui nebutu problemu. Gal cia tas aktualu kol masina garantine? Nes is principo juk jei ir deveta masina-kai turi kasko-draudimas moka pagal fakta nebent imi ismoka ir paskui daraisi garaziuke. Detaliu nusidevejimas ir man svarbu nes pas kai kuriuos draudimus butent nuo 3 metu imamamas skaiciuoti tas detaliu nusidevejimas. </p>

Naujas auto, Kai ji atsiimi su 0 rida ir esi pirmas jo šeimininkas
Yra niuansas. Kai perki naują auto iš salono, tau gedimo atveju viską garantuoja autosalionas. Pradedant pakaitiniu auto, baigiant kitom smulkmenom. Ir detales jie deda. Ir čia draudimas jau nedalyvauja. Todėl nematau reikalo mokėt kasko už tai, kas teikiama pagal auto garantiją. Avarijos ir nelaimingi yra jau draudiminiai reikalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 birželio 2021 - 06:34