Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 06 01, 08:22)

Nebent zaporožietį perki  biggrin.gif

nu mano biški geresnis nei zapukas, bet nei pakaitinio, nei kitų malonių smulkmenų
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 06 01, 06:42)
Tai, kad kasko niekada ir nedraudžia nuo gedimų. Aš tarkim po avarijos noriu mašiną taisyti Krastoje, bet jei pagal kasko draudimo sąlygas servisą renka draudikas - to padaryt negaliu ir turi važiuot į draudiko servisą. Todėl rinkdamasi kasko ir žiūriu, ar galiu pasirinkti servisą. Konrečiu atveju vienintelis Ergo to nedavė.

Pasakysiu kaip mes darom, 3 kartus tvarkėme auto mercedes centre, nors Ergo sąraše jų ir nėra. Nuvažiuoji į norimą servisą, jie apžiūri auto, surašo aktą (kas yra, ką reikia tvarkyti, kokia būtų kaina) ir nusiunčia draudimo bendrovei. Kaip jau minėjau , dar nei karto neatmetė ergo bendrovė ir tavrkėmės auto mercedes centre. Beje, sutvarko puikiai ir nei cento nereikėjo primokėti, tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 06 01, 11:46)
Pasakysiu kaip mes darom, 3 kartus tvarkėme auto mercedes centre, nors Ergo sąraše jų ir nėra. Nuvažiuoji į norimą servisą, jie apžiūri auto, surašo aktą (kas yra, ką reikia tvarkyti, kokia būtų kaina) ir nusiunčia draudimo bendrovei. Kaip jau minėjau , dar nei karto neatmetė ergo bendrovė ir tavrkėmės auto mercedes centre. Beje, sutvarko puikiai ir nei cento nereikėjo primokėti, tfu tfu tfu

aš tai nematau prasmės taip žaisti, yra ir be Ergo kitų draudikų, kurių ir kaina 550 Eur mažesnė nei Ergo biggrin.gif nemokėčiau 550 Eur daugiau už Ergo, net jei ir tiesiogiai be jokių suderinimų turėčiau galimybę rinktis Krasto.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 06 01, 11:31)
nu mano biški geresnis nei zapukas, bet nei pakaitinio, nei kitų malonių smulkmenų

Fuj kokie nedraugiški biggrin.gif nedraugaukit jūs su jais biggrin.gif

Man stogas jau nuo dyko buvimo namie baigia nuvažiuot. Reikia prekyčių ir dalykų gavimo terapijos. unsure.gif
Atsakyti
Aciu kad labai aktyviai diskutuojate apie kasko vingrybes, kadangi anais metais kasko nedraudem, o vat siemet nusimato kelione, tai vel reiks, esme tame kad online pasiulymai labai skiriasi nuo atstovybeje bet ten man ziauriai nepatiko nes pati matau kad muilina salygas ne i ta puse, jei masina uzdegs kita ir tt sakau as jiems man reikia pilno kasko, o jie vel trukt nuo vadziu vel nuo pradziu
uz 5 metu senumo masina draudimas online 336 o atstovybeje 470
Atsakyti

Aciu kad labai aktyviai diskutuojate apie kasko vingrybes, kadangi anais metais kasko nedraudem, o vat siemet nusimato kelione, tai vel reiks, esme tame kad online pasiulymai labai skiriasi nuo atstovybeje bet ten man ziauriai nepatiko nes pati matau kad muilina salygas ne i ta puse, jei masina uzdegs kita ir tt sakau as jiems man reikia pilno kasko, o jie vel trukt nuo vadziu vel nuo pradziu

as turiu pazystama draugeli brokeri, pati praskanavau rinka ir i ji kreipiausi tai jis man bande ikisti 150 eur brangesni draudima, sakau bet pazek (as rinkausi swed nes gaunu ta geresni uz paprasto kaina) cia ir ta duoda ir ta ir kaina mazesne. Sako jis man, tai mes tau ir ta ir ta galim dadeti, dadeda, kaina dar isauga  :D  tai pavargau as ten su juo, paemiau ir apsidraudziau  :D  :D  :D  kokia man nauda imti brangesni draudima tokiom paciom salygom :D  :D  :D tai persiskaitykit salygas ir apsidrauskit patys. 

Atsakyti
Kur perkat navy spalvos kelnes kudiems i mokykla? smile.gif
Atsakyti

Jei moki už naujo auto kasko tarkim 500€, tai ta suma palygint maža. Bet tas kas taupo, ten 20€, kitur 20€ sutaupai ir žiūrėk jau visas šimtas. Aš taip nesismulkinu, bet yra šalia manęs tokių biggrin.gifpas mane visi draudimai maximum ir nesuku galvos biggrin.gif
Papildyta:
Nebent zaporožietį perki biggrin.gif

o as suku galva nes prisidraudi ir paskui nieko nereikia  :huh2: kaip ir susimoki uz masinos pribumbasus o paskui net sviesu isijungt normaliai nemoki, cia realus pavyzdys, ka jau kalbet apie visokias mandras funkcijas  :D  :D  :D  ir cia kasko, cia civilke, cia gyvybes draudimas, cia kelioniu su kreditke, cia busto ir ne viena 1000 euru subega  :huh2:  ir isvis reik zinot ka perki vien tam kad zinotum del ko gali kreiptis. Man pvz kazkas is salies apie pakaitini automobili pasake, tikrai ne draudikas  :D  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2021 06 01, 13:40)
Kur perkat navy spalvos kelnes kudiems i mokykla? smile.gif

Dukrai Zaroje pirkau. Kiek siunčiausi visokių skinny, nei vienos netiko.
Atsakyti
Gal esate atradusios kokiu geru, nestoru treningu komplekta (kelnes+dzemperis)?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 06 01, 13:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72837395" data-time="1622524944"><div><p>Jei moki už naujo auto kasko tarkim 500€, tai ta suma palygint maža. Bet tas kas taupo, ten 20€, kitur 20€ sutaupai ir žiūrėk jau visas šimtas. Aš taip nesismulkinu, bet yra šalia manęs tokių vartotojo įkelta nuotraukapas mane visi draudimai maximum ir nesuku galvos vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nebent zaporožietį perki vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o as suku galva nes prisidraudi ir paskui nieko nereikia  huh.gif kaip ir susimoki uz masinos pribumbasus o paskui net sviesu isijungt normaliai nemoki, cia realus pavyzdys, ka jau kalbet apie visokias mandras funkcijas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir cia kasko, cia civilke, cia gyvybes draudimas, cia kelioniu su kreditke, cia busto ir ne viena 1000 euru subega  huh.gif  ir isvis reik zinot ka perki vien tam kad zinotum del ko gali kreiptis. Man pvz kazkas is salies apie pakaitini automobili pasake, tikrai ne draudikas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>

Reik turėt galvą ant pečių ir sąžiningą brokerį biggrin.gif nebijokit, aš už pievas savo sunkiai uždirbtų pinigų nemėtau. Bet mėgstu saugumą. Turiu 3 draudimus ir jokių kitų man nereik. Auto-namų-gyvybės. Fsio. Sočiai.
Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2021 06 01, 12:40)

tegul jie pirmiausia pasako, kokia tikimybe, kad jusu automobilis uzsidegs ir degdamas dar uzdegs kita biggrin.gif jus maziau tokiu marazmu klausykit. jei auto naujas, nusipirkit kad ir elitini swedo, ten visko daugiau nei reik. jei apynaujis, paziurekit ko jum reik. jei perkat kasko tik kad jaustumetes keliones metu saugus, as is viso pirkciau tik ketvirciui tada.

kita vertus, pilnas kasko kaip jus sakot ir yra pilnas - nuo visu imanomu riziku biggrin.gif ner ko pykt, kai pervirsines rizikas siulo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 birželio 2021 - 13:33

Reik turėt galvą ant pečių ir sąžiningą brokerį biggrin.gifnebijokit, aš už pievas savo sunkiai uždirbtų pinigų nemėtau. Bet mėgstu saugumą. Turiu 3 draudimus ir jokių kitų man nereik. Auto-namų-gyvybės. Fsio. Sočiai.

ir as megstu bet nemegstu permoket  :) 

Atsakyti