Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gricė @ 2021 08 03, 08:46)
Laba diena,
ar 695 siunta jau išsiuntinėta per paštomatus? Žadu išvykti, tai reikia kažką įpareigoti paimti siuntą, jei nespėsiu pati pasiimti.

Aš jau sekmadienį atsiėmiau iš paštomato bigsmile.gif
Atsakyti
O VS maudymukų neatšaukė užsakytų birželio pirmomis dienomis? jau du mėnesiai praėjo, galvoju ar iš viso gausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2021 08 03, 09:46)
Laba diena,
ar 695 siunta jau išsiuntinėta per paštomatus? Žadu išvykti, tai reikia kažką įpareigoti paimti siuntą, jei nespėsiu pati pasiimti.

QUOTE(tikinga @ 2021 08 03, 10:48)
Aš jau sekmadienį atsiėmiau iš paštomato bigsmile.gif

Tada keista, kad negavau dar blink.gif
Atsakyti
Perku L arba XL 4u.gif Rašykite až smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

The carryall tote
spalva - navy
kaina - 35 €
https://www.jcrew.co...a...e&sale=true
Tote: 14"H x 11"W x 6" D; pouch: 8"w x 5"H.
10" handle drop.
Atsakyti
Sveikos, na ir siuntas dvi gavau 😵 ačiū labai komandai, viskas tiko ir labai patiko 😊🥰😍 jau spėjau ir panešiot 😁
Pasirodau, nes niekas nerodė kaip atrodo jcrew bandana šortai ir džempas. Superinis pirkinys, didintas tkrai, bet small man idealiai pagal tai kaip megstu nešiot, ir šiaip pagal modelį, manau kad atitinka dydį. Tai jei norit labai laisvo manau reik savo dydi pirkt.

Kitas superinis pirkinys jcrew kašmyras, ieškau kas parduoda L dydį. Mano M, idealiai. Ilgis superinis.

Gavau dar daug daug visko, Mokyklai kuprinė pottery labai faina ir visi priedai 🥰
Žodžiu dar kartą ačiū ❤️😍🥰❤️🎉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 03 rugpjūčio 2021 - 13:46

As irgi gavau sita geri is jcrew:

J.Crew: Puff-sleeve Popover Top In Eyelet For Women (jcrew.com)

Man gal kaip zemutei jis ilgokas bet virsijo visus lukescius, dydi irgi atitinka. Kaip tik laukia krikstynos savaitgali, turesiu kuo pasipuost  :wub:​ 

Atsakyti
Labai nais Spyglio šortų ir džempo duetas 4u.gif jeigu kuriai netiktų, mielai nupirkčiau M dydį.
Atsakyti
gal kas pirkot xs tą jcrew bandana, turiu S keisčiau šortus į XS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 08 03, 14:37)
Sveikos, na ir siuntas dvi gavau 😵 ačiū labai komandai, viskas tiko ir labai patiko 😊🥰😍 jau spėjau ir panešiot 😁
Pasirodau, nes niekas nerodė kaip atrodo jcrew bandana šortai ir džempas. Superinis pirkinys, didintas tkrai, bet small man idealiai pagal tai kaip megstu nešiot, ir šiaip pagal modelį, manau kad atitinka dydį. Tai jei norit labai laisvo manau reik savo dydi pirkt.
...
Gavau dar daug daug visko, Mokyklai kuprinė pottery labai faina ir visi priedai 🥰
Žodžiu dar kartą ačiū ❤️😍🥰❤️🎉

Labai gražu. Kaip aš jo nemačiau g.gif
Gal nuorodą kas turite?
Jeigu kam netiktų xs dydis, pasiūlykite 4u.gif
Atsakyti
Kauno pirkėjoms, įskaitant ir ilgą sąrašą su skolomis, išsiunčiau el.laiškais kvietimus atsiimti prekytes iki mano atostogų, kurios bus 08.15-08.29. Jei kas laiškų nepamatys, rašau dar ir čia. Nauja dėžutė turėtų būti dalinama antradienį 08.10, jei viskas gerai ir gausiu pagal planą, siųsiu kvietimus kai tik galėsiu atiduoti, ir taip, galiu palaikyti daiktus iki naujos dėžutės gavimo 4u.gif
Atsakyti
As irgi noriu šortųųų XS dydzio. Kazkaip praleidau juos. Jeigu netiktu kuriai, pasiulykite ax.gif
O gal nuoroda galite ideti, maz dar imeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 08 03, 16:06)
gal kas pirkot xs tą jcrew bandana, turiu S keisčiau šortus į XS  ax.gif

Jeigu sugalvosit parduoti, pasigirkit ax.gif
Atsakyti